Köszi a részt.
Super Dragon Ball Heroes
A videókat a legnagyobb animés torrentoldalon kb. 3 másodperc alatt megtalálod.
Különálló feliratot nem publikáltunk ehhez a sorozathoz, és nem is tervezzük. Így is több energiát fektetek bele havonta, mint amit egyébként megérdemelne ^^
A napokban jelent meg az új rész, de még nem volt időm nekilátni, a Hero Academia és a One Piece elsőbbséget élvez.
De egyébként már beszereztem egy olyan 1080p verziót ebből a... sorozatból, ami történetívenként van összeollózva, reklámmentes, és 40 perc kb egy videó (tehát 4-5 részt rakott egybe a feltöltő). Ehhez majd szép lassan elkészítem az egyberakott feliratot, és felkerül torrentre, MEGAra. Ahhoz már inkább látom értelmét különálló feliratot is közzétenni.
Uh az nagyon jó! Köszönöm a munkád és a többiek munkáját is!
Örülnék ha a sima Dragon Ballhoz meg a Dragon Ball Zhez is lenne tőletek felirat, de ezt egyszer már megbeszéltük. Mert én próbáltam, de az nem olyan jó mintha ti csinálnátok. De azért reménykedem hátha egyszer valaki megcsinálja tőletek. Meg másban is!
Köszönöm még egyszer!
Egyesítve 2021.09.27 07:16:47:
Nagyon Köszi a munkátok! Eszméletlen jó!
gyudani1996 írta:
A felirat is fel lesz rakva külön?
Köszönöm a munkátokat!
Szerintem is biztos folytatják. Végül is ez egy reklám anyag lenne a játékhoz. Abból meg mindig jön ki újabb.
Meg attól hogy olyan címet adnak még nem biztos hogy a végét jelenti. Lehet csak ennek a csatának lesz vége, aztán jön egy másik.
Ugrás a fórumra: |