Azt tudom, de ha tudna az egyik örökösről azt csak megnevezte volna, a 7kincseseknél is az volt a legfontosabb hogy Rongrong túlélje, mert vele újra épülhet a klán, de a neve nincs tanoncokkal nem hiszem. Nagymester meg nem lenne alkalmas klánvezérnek, inkább amolyan fő vénnek, mesternek lenne igazán nagy értéke, de kérdés hogy van e még életben olyan akikből klánt faraghatna. Na meg akkor Nagymester nem tagja a Tsznak? Igaz szó nem volt róla és végül is a Sárkányklán tagja elvileg, de azért őt mégiscsak odaképzelem mint valami ászt, aki általában nem sokat ér, de mégis.
Amúgy amikor azt mondtam hogy később még csatlakozhat a TÉklán akkor azt úgy gondoltam mint a 7kincsesek, akik nem léptek be mint az Erő klán és a többiek, mégis segítik egymást mert úgy a jó.
Hát én nem azt írtam, hogy a Nagymester lenne a klánvezér, hanem az aki össze tudná hozni a klánt és fejleszteni.
A Nagymesterre én azt mondanám hogy ő inkább szabad lélekmester. Vagy inkább a Shrek tanára. De amúgy volt róla szó hogy a birodalomtól is kapott valamilyen címet. Szaval valamennyire ahoz is kötődik.
És mondjuk A vén méreg unokájának a szerelme a Kék zs. sárkány klán unokája lehetséges klánvezér. Eddig így volt ezért is kérdeztem hogy mondjuk az unokával mi lett mert p csak együtt volt vele.
És hát csak a harci lélek fontosabb egy klán túlélésében minthogy mennyire híres a vezér. Mert a jövőben jöhet egy jó vezér.
Szóval a 7 kincses klán is meglenne szerintem a jövőben ha mondjuk RR nem venné át a klánt hanem a tenger isten szigeten maradna mint főpap. (elvileg csak az a próbája) És akkor is biztos lenne egy új klánvezér. Így lenne a kék Zs. klánnál is.
Amúgy nézte más is amit korábban említettem, hogy mikor megjelent a tornán a mamut klán feje mekkora volt a többiekhez képest most meg mennyivel kisebbnek ábrázolják!
Ezt annyira nem figyeltem, de lehet a körülötte lévők mérete miatt meg a kamera szög miatt, tűnhetett akkora különbségnek.
Én úgy értettem hogy tehetségesnek kell legyen egy klánvezér, és erre csak azok lehetnek alkalmasak akiknek egyedi ruházata és arca van, az egyenruhás egyen arcú tagok szóba se jöhetnek szerintem. A 7kincseseknbél meg csak Fengzhi újabb gyereke jöhetne szóba, de az nem olyan egyszerű azért.
Nagymester meg ahogy te is mondod pont alkalmas lenne a kinevelésére egy pár tehetséges klánvezérnek.
Jó kis rés volt!!! Őszintén nem sok minden történt benne, de valahogy mégis.
Megmutatták mindenkinek a szenvedését és hogy miért is küzdenek. Nagyon jó volt szerintem.
RR próbáját meg akárhányszor néztem eddig mindig megkönnyezem. (pedig csak 34 éves férfi lennék)
Nagy jó kis stratégia volt Oscar kolbászait használni a fehér tigris erejével. Jó húzás volt. Bár ZZ és a Dagi esetében szerintem csak plusz védelmet adtak. Oscar és RR esetében meg pláne tökéletes volt.
De úgymond ennek a sorrendnem volt értelme hogy ki hányadiknak megy? Mert ha volt valaki magyarázza már el nekem nem értem.
És itt tényleg RR próbája volt a legnehezebb eddig és nem csak azért mert 136 lépcső volt, hanem mert a többieket támogatta, ezzel saját magát fárasztva. Mikor már nem kellet akkor meg pont magát nem tudta és még többet is kellet másznia! Nem hittem volna hogy ennyi segítséggel tényleg meg tudja csinálna. Azt hittem TS húzza vagy éppen tolja fel, de nem kellet. Ez tényleg bámulatos az én szememben.
És itt az úgymond "1000 dolláros kérdés"! Ha már TS felmászott velük akkor minek ment le? Hogy megint elölről kezdje a próbát? Pláne akkor elsőnek minek vitte magával XW-t? Tényleg fölösleges volt.
Gondolom lement pihenni majd újult erővel vég neki. Amúgy főleg a végén amikor elindulnak XW tudata vajon a testében van? Mert a testbeszéde viselkedése mintha azt mutatná.
És végül a jutalmak! Mindenki kapott 1 lélekerőt! Ilyet is tudnak adni az szép és jó! (amúgy az előző részben már azt mutatták hogy Mo Bai már 71 szintű most meg azt hogy csak a jutalom után lett annyi. Akkor az előző részben írták rosszul? Pláne egy idősebb lélekgyűrű után nő a lélekerő a gyűrű után nem nőt az ereje 71 szintűre és most nem 72-nek kéne lennie?)
Na de viszont itt jön egy újabb tény megcáfolása! Éspedig hogy eddig úgy volt hogy a lélekgyűrűk nem változhatnak, nem fejlődhetnek! Na ezt szépen megcáfolták!Lehet öregíteni a gyűrűket? Most már RR-nak a 3. gyűrűje is lila 1000 éves.
Akkor TS a 333 lépcsőért mégis mit kap? Ha RR 28 lépőért kapott 500 évet minden gyűrűre? Ő meg kap mondjuk 5000 évet? Hát jól is nézne ki!
(amúgy mi az a szöveg a végén hogy minél idősebb egy gyűrű annál kevesebb lélekerőt veszel az aktiválása? Nem éppen hogy minél idősebb annál többet használ el? Ezért se igen használják ha nem muszáj az idősebbeket mert kimerítőbbek?
Előzeteshez meg annyit hogy TS is jól meg fog szenvedni a próbán, még XW is segíti őt némi felrugdosással! A végén meg jönnek a mamutklánosok! Mit csinálnak már?
Köszönöm!
Szerintem az adott szinten kell érteni a dolgot, úgy értem hogy ha mondjuk 100 éves és 400 éves első gyűrűt ugyanazzal a képességgel nézel akkor a 400 éves kevesebbet fogyaszt. Amire meg te gondolsz az a szintek közötti különbség, és még ha a maximumon van rajta a gyűrű akkor is többet eszik mint az alatta lévők.
Gondolom megy zaklatni a védelem szektát, vagy kitudja.
Na,kajak rész volt,főleg volt egy két szörnyes illúzió is ha már rendeset nem kapunk . Na kövi részben jönnek a fekete gyürük a csajoknak. Na van egy olyan gondolatom,h ha már ennyire mindenki megakarja védeni a 100.000 éves szörnyeket akkor ha befejezik a próbákat kb akkor fogják elérni a TD- szintet és mi van ha jutalmul vörös gyűrűt fognak kapni,h teljesitették a próbát? Igaz meg is cáfolom rögtön magam,mert akkor a Csikóhalnak is kellene vörös gyűrűje lenni...Mivel ő is teljesíthette a próbákat. Vélemény? Emigy a többi pillért ,h h nem ismerjük még? a regényben se jelentek még meg? Mert kb a szigeten vannak lassan 1 éves,és nem hiszem,h nem voltak kiváncsiak a kis szörnyekre... Főleg TS-re mert úgye ő lesz a góré majd valamikor, Volt valami kimaradt szöveg rész?
Egyesítve 2021.09.27 23:35:08:
KÖSZI A FORDÍTÁST LEGENDÁK
Én ugyan nem védem, én remélem lesz bőven és látunk igen kemény lélekszörny vadászatokat majd. Sőt tovább megyek, remélem mindenki szerez egy 9. vörös gyűrűt. El is képzelem hogy valami rossz helyzetben vannak éppen a Tszban és akkor hirtelen megjelenik egy csapat 10 vörös gyűrűvel.
goku5 írta:
De úgymond ennek a sorrendnem volt értelme hogy ki hányadiknak megy? Mert ha volt valaki magyarázza már el nekem nem értem.
Igen, volt értelme. A novelben le van írva, hogy miért mentek ebbe a sorrendbe. Valóban az anime ezt nem adja át (de ha már itt tartunk, akkor megfigyelhető, hogy növekvő sorrendbe mentek. Első volt Oscar aztán jöttek DM, ZZ és Dagi, utánuk RR és a Legvégén XW és TS.). A novelben elsőnek azért ment Oscar, mert rá volt szükség a legjobban. A tükörkolbászait már előre elkészítette és odaadta őket mindenkinek, de van neki az a helyreállító kolbásza is, ami ha jól rémlik nem hosszan tartó a hatása. Ezért folyamatosan, nagy mennyiégbe kell gyártani a kolbászokat. Ezért ő volt az első. A második DM, mert neki van a második legnagyobb fizikai ereje, és Oscarnak úgy annyira nem is kell támogatnia, képes rá, hogy egymaga is megmássza. Igaz segített neki RR is, és ez elég volt neki. Ez idő alatt Oscar lent a lépcsőnél pihent. DM után jöttek ZZ és Dagi, akiknek ugyan megvan a fizikai képességük, de őket már Oscar és RR is támogatta. Utána jött RR, aki két órát pihent és úgy állt neki. (Megjegyzés, eddig senki nem mászta meg a lépcsőt, végig lent voltak, kivéve azt, akin éppen volt a sor. Miután teljesítették vissza lementek.) Itt volt változás az egészben, mert a novelben. Mihelyst RR saját magát nem tudja erősíteni, ezért RR használta azt a tükörkolbászt, míg Oscárnál volt a pandora szintén a kolbásza segítségével. Így a hetes szintű pandorával tudta támogatni RR-ot, akin DM képességei voltak rajta. De RR próbáján, TS cipelte fel, nem a saját lábán ment. De így is nagyon nehéz volt számára a nyomást elviselnie. A teljesítés után TS vissza lement, és erőt gyűjtött a saját és XW próbájára is. Ez idő alatt RR is rendbe szedi magát.
goku5 írta:
Na de viszont itt jön egy újabb tény megcáfolása! Éspedig hogy eddig úgy volt hogy a lélekgyűrűk nem változhatnak, nem fejlődhetnek! Na ezt szépen megcáfolták!Lehet öregíteni a gyűrűket? Most már RR-nak a 3. gyűrűje is lila 1000 éves.
Nos itt isten által ajándékozott dolgokról van szó. Alapból ott kezdődik, hogy gyűrűt úgy nem adunk, lélekszörny halála nélkül. Itt mégis ez történt, és az isten által adományozott gyűrű a legjobb egy lélekmester számára. Akkor miért is ne lehetne öregíteni a lélekgyűrűket? Meg amúgy is RR-nak vörös próbája van, ezért gondolom, emiatt öregszik neki. Mert később sem olvastam eddig róla (bár a második részénél járok és azon belül is a nagy versenyen, ahol tudjátok Ts-ék is voltak, ahol megnyerték a mérkőzést. Na annak az elődöntőjénél járok,) és eddig elő nem fordult, hogy vkinek lett volna olyan képessége egy lélekszörny által, hogy másoknak gyűrűket adjon, vagy akár saját magának. Úgyhogy ez az egész betudható az isteni mivolt/erő miatt. Itt szerintem a korlátok és a szabályok fel vannak rúgva, és helyettük más van.
bszebi írta:
Na van egy olyan gondolatom,h ha már ennyire mindenki megakarja védeni a 100.000 éves szörnyeket akkor ha befejezik a próbákat kb akkor fogják elérni a TD- szintet és mi van ha jutalmul vörös gyűrűt fognak kapni,h teljesitették a próbát?
Ahhoz kapásból 7 db 100.000 éves gyűrű kellene, ha XW-t is beleszámoljuk. És ennyiről még nem is tudunk, hogy lenne. Plusz azzal is számolni kell, hogy TS-nak azért már csak 100.000 felettiek jöhetnek, ha már a 6. és 7. gyűrűje is 100.000 feletti. Vagyis így számolva 8/7 db kell, és ennyi lélekszörnyet elő nem teremtenek. Ha pedig Tengeristen adna nekik jutalmul, sem lehetne, mert vmelyik részban a papnő is megmondta, hogy a fekete próbásoknak 1-1 gyűrű adható, ha elakadnának. Nos, már kapásból 5-en kiesttek (ha beleveszük az előzetest is, vagyis RR-ot és ZZ-t is), vagyis még Oscarnak és majd talán esetleg XW-nak van lehetősége rá. Értem én, hogy mire gondolsz, csak ennyi 100.000 éves gyűrű beszerzése nem olcsó dolog. De ezek majd később úgy is kiderülnek, hogy mi lesz a 9. gyűrűikkel. Addig sok minden fog történi.
bszebi írta:
Emigy a többi pillért ,h h nem ismerjük még? a regényben se jelentek még meg? Mert kb a szigeten vannak lassan 1 éves,és nem hiszem,h nem voltak kiváncsiak a kis szörnyekre... Főleg TS-re mert úgye ő lesz a góré majd valamikor, Volt valami kimaradt szöveg rész?
Nem, még ott sem jelentek meg. De meg fogjuk őket is ismerni. Amúgy távolból figyelhetik őket, meg szerintem már tudnak róla/róluk. Azérrt náluk is kíváncsiság nagy úr. XD
Mondjuk esetlegesen én sem tartanám lehetetlennek hogy mikor végez mindenki a saját próbáival akkor kapnának egy vörös 9. gyűrűt. Bár valószínűbbnek inkább ezen rész alapján azt mondanám, hogy csak az utolsó gyűrűjüket öregítenék meg annyival hogy mindegyiknek elérné a 100.e évet. Pl lenne nekik egy 80-90.e éves és kapnának plusz 20.e évet rá. Mivel így már elképzelhetőbb a szitu és nem kell 100.e éves szörnyet ölniük, de mégis lesz vörös gyűrűjük. Mert hát elvileg csak 1 istenek által adományozható gyűrűjük lehet. Bár ilyenkor jönne a dolog hogy hogy kap valaki ugyanannyit 5-6 vagy 7 próba után.
De még mindig nem értem miért csak ZZ kapott 5 próbát? A többiek meg 6, RR meg 7 próbát. Miért lenne ő rosszabb a többieknél?
Hát amúgy már tényleg sokkal több értelme van így rendesen novel szerint elmagyarázva a dolog.
Mert valahogy tényleg jobb hogy egyenként mentek és alulról támogatták őket. Így könnyebb volt. Nem kellet még magukat is fárasztani miközben ők maguk mentek. TS meg még utána vissza is menne XW-val!?
Másrészt meg pláne tényleg RR esetét értem meg jobban. Tényleg nem hittem hogy maga fel tudna mászni. Többiek alig bírták a 108-at RR meg nagyobb támogatás nélkül 136-ot!? Tényleg ésszerűbb hogy TS vitte fel. Bár abba nem kötöttek bele hogy nem maga mászta meg?
Na már tényleg arra vagyok kíváncsi mi lesz a következő próba? (pedig ezt se fejezték még be) Egyéni lesz-e vagy azt is csapatostul végzik el?
Amúgy a plusz 500 évvel a 2. gyűrűje lila lett! Szóval akkor már annak az aktiválásához is több erő kel nem? Mert csak nem 100 hanem 1000 éves.
Bár ilyenkor jön az hogy 500 év már nem olyan sok ha már a többi gyűrűt nézzük. 3. gyűrűtől már 500 év nem sokat számít. Jó számít de akkor se annyit hogy szintet váltson. Ezért is vagyok kíváncsi TS ajándékára. Ő is kap ilyen plusz éveket vajon mennyit? ha plusz 28-ért járt 500 akkor 225.ért mennyi jár?