A valaki én voltam.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
de szerintem az a lélek avatarbol latszodhatot mivel csak 70 és szintén jelenik meg ha jól emlékszem.Ha itt a 173. részről van szó, a fordítással nemrég végeztem, és 70. szint volt benne.
Na erről beszéltem, biztos voltam benne, hogy 70. szintű lett és nem 80., köszönöm a választ Ayagii.
Amúgy ne keverjük már kérem a dolgokat!
A részben a 70 szintről volt szó. Bár tegyük hozzá lassan kész csoda hogy még nem szóltak vagy töröltek mert míg nincs kinn a rész addig Spoillernek számít! És itt a lényeg tényleg az eszköz lélek avatár elérése volt!
A másik jelentős keverés a itt a Tang szekta vénjei által kiadott próbák! Ott szerepel hogy 10 év alatt legyen 80 szintű és a 8. gyűrűje legyen vörös! (persze már a 6.-al túlteljesített.) És nem a 7.-re gondoltak. Egy kicsit figyeljünk már az ilyenekre. Itt nagyon ment a kevergetés.
Amúgy jól hangzott hogy a saját véréből került rá egy védőmurok. Csak gondolom sokkal néző barátabb lett ez a megoldás. De ezt el kell viselni.
A heti rész meg megint csak nagyon ütős lett!
Azutan irtam amit irtam miutan a MEGAn postolva lett a resz igy semmi Spoiller nem tortent! Amikor eloszor lattam es meg nem volt kint mindossze annyit mondtam hogy a 173-174 nagyon zura lesz!goku5 írta:
Amúgy ne keverjük már kérem a dolgokat!
A részben a 70 szintről volt szó. Bár tegyük hozzá lassan kész csoda hogy még nem szóltak vagy töröltek mert míg nincs kinn a rész addig Spoillernek számít! És itt a lényeg tényleg az eszköz lélek avatár elérése volt!
A másik jelentős keverés a itt a Tang szekta vénjei által kiadott próbák! Ott szerepel hogy 10 év alatt legyen 80 szintű és a 8. gyűrűje legyen vörös! (persze már a 6.-al túlteljesített.) És nem a 7.-re gondoltak. Egy kicsit figyeljünk már az ilyenekre. Itt nagyon ment a kevergetés.
Amúgy jól hangzott hogy a saját véréből került rá egy védőmurok. Csak gondolom sokkal néző barátabb lett ez a megoldás. De ezt el kell viselni.
A heti rész meg megint csak nagyon ütős lett!
farkaskas írta:
Akkor ha úgy nézzük van 2 olyan lélek csont amit lehet hogy ha meg is kapja a tiszta ég klántól nem biztos hogy jó lesz neki lehet hogy más kapja meg azokat bár ha úgy nézzük hogy TS apjának jók voltak akkor neki is jók lesznek.
Szerintem nem fogja neki adni, mert eleve nem lesz a TÉklán vezére. A próbákat azért akarja elvégezni hogy elismerhesse az őseit és az apja visszatérhessen oda ha akar. Hacsak nem lépnek be ők is a Tang szektába, mert akkor az alárendeltjei lennének ugyanúgy, de szerintem akkor se fogadná el, elvégre az apja azért vágta le kezét lábát, hogy visszajuttassa nekik.
Az meg mindegy hogy melyik testrészre kerül, az számít hogy illik e a harci lelkéhez a lélekcsont. Például a kalapács szempontjából mindegy hogy a neki jó lélekcsont hova fog kerülni, legalábbis én így gondolom.
TS-nak ott a Tang szekta. Tényleg nem akat a Tiszta ég klán vezére lenni. Tényleg az apja miatt teszi amit tesz. Sőt szerintem nem is igen ért eggyet a klán vénjeivel magát a klánt illetőleg, csak az apja miatt tűr. És még a Tang szekta vénjeinek is megígérte hogy nem lesz köze a két klánnak ilyen módon kapcsolata. Mármint hogy nem válik egyik sem a klán részévé. Nem egyesülnek.
Ami a lélekcsontokat illeti. Már korábban is érdekesnek találtam, hogy pont azok (oda valók) amik hiányoznak TS-nak. Viszont azok tényleg a Tiszta ég klánhoz tartoznak így nem hinném hogy elfogadná őket ha nem akar a vezér lenni.
Pláne itt jön amit már írtam, hogy TS-nak még van 11 gyűrű megszerzésére helye! És ha már most vörös gyűrűik vannak (lehet hogy csak számomra) de "visszalépés" lenne már ezek után feketét szerezni. És ha már nem kapnak több ilyen isteni gyűrűt akkor vadászniuk kell. És hát minden 100.e éves szörny ad lélekcsontot. (igaz lehet a kevés 100.e éves szörny miatt a kalapácson lesz majd pár fekete is, de azoktól is lehet akár kapni lélekcsontot) Szóval igen nagy a valószínűsége hogy TS a jövőben találkozik olyan 100.e éves lélekcsontalt (ami a gyűrűjéhez jár) ami pont hiányzik neki. Szóval szerintem eleve nem igen kell majd neki az a 2 lélekcsont.
Xion írta:
Plusz amit még nem tudunk hogy mennyit variál egy bizonyos szint fölött az, hogy a főhősünk egy hibrid.
Hát nem tudom honnan jön már megint ez a "hibrid" Hát ő nem az. Tisztán ember.
AY már ember volt amikor is megszülte. Így hát TS anyja is és apja is ember! Szóval nem "hibrid"! Még akkor se ha az anyja korábban lélekszörny volt.
Szóval nem véletlen hogy csak az 5. gyűrűje olyan a többi nem. Az is csak a kék ezüst császár ébredése miatt alakult ki. De ha jobban belegondolok hasonló volt mint amilyet most is kapott isteni gyűrű néven. Az is a hozzá mérten legerősebb gyűrű ami még fejlődhet is.
Amúgy lehet nekem nem igen tűnik fel de a teste mikor és hogy változott annyit? A kék ezüst császár ébredését leszámítva? PL most?
Ami leginkább szemmel láthatóan fejlődik azok a póklábak!
A kalapácsra pakolandó gyűrűk meg csak attól függnek hogy milyen szörnyekkel találkozik. Lesz-e 100.e éves amit megölne? Ha nincs akkor maradnak a feketék.
Nekem lenne egy kérdésem bocs ha hülyeség de az mért van hogy egyes titulus doulo kon látszik az öregedés míg a másikon meg nem mert pl bibi dong nagyon fiatalnak néz ki ugyan úgy a krizantén doulo meg a szelem doulo is és ott van a csont és a kard forgató doulo azokat Rongrong mindig papának szólítja.
Ugrás a fórumra: |