Nem is az a gond, h lecsökkent az időm, hanem hogy egyre kevésbé érdekel a DD a faszságaival, ahogy átírják a sztorit. Az elején szerettem nagyon, mert a sztorit adaptálta, így mindent beleadtam, amikor csináltam. Jelenleg sokszor rosszul vagyok, ha leülök ezt fordítani. Ezért is csúszkál sokszor. Az csak ráadás, hogy most az utóbbi 2 hétben nem értem rá.[/quote] Meg tudom erteni a negativ erzeseidet a valtoztatassokal kapcsolatban. Igazat is adok neked de ennek ellenere kerlek es szerintem sok szazan vagyunk igy vele hogy folytasd tovabb ahogy eddig. 500 es 1000 koze teheto azoknak a szama akik szamitanak rad es nincs mas lehetoseguk normalis minosegu magyar DD-hez jutniuk. En is hiaba tudok valamilyen szinten angolul nem tudom visszakapni azt az erzest mintha a te szovegeddel nezem.
Egyesítve 2021.09.17 19:46:13:
Nos hogy mar kiderult TS megkapja a masodik piros gyurujet es kicsit erdekesebb lesz innentol az gyuruzese mert mar onerobol el tudja viselni a piros gyuruket ez viszont felveti azt a problemat hogy honnan lesznek az o szintjenek megfelelo szornyek a tobbiekrol mar nem is beszelve. A "visszabontas" azert lesz szerintem kevesbe problemas mert pl a probakat is egyutt kell kialniuk igy szerintem mivel a lelkuk egyfele egyesulesben van valami megosztasra gyanakszom hogy lesz kettojuk kozott. Nem pedig "lemondasos- vissza adas". Lassan letelik az elso ev is ezzel egyidoben jon a & nagy klan ujravalasztasa igy szerintem most egy kicsit fel fognak gyorsulni az esemenyek par reszre ugyhogy "tulkon ulok" hogy mi lesz!!!
Egyesítve 2021.09.17 19:56:56:
Raadasul 165-dik resznek amikor vege van ott van egy 2-3 masodperces harcjelenet amit nagyon varok mert szerintem az lesz az utolso vagy az utolso elotti probaja TSnek.
Egyesítve 2021.09.17 20:07:01:
Egyebkent tenyleg hibas az anime egy kicsit ugyanis TS 173-ban eleri a 80-s szintet de a gyurui csak 6+1 van-lesz. Illetve ahogy a szintekrol beszelnek a resz elejen az nem egyezik az idovonalal es az edig latottakkal.
Szerkesztette: dreamhunter - 2021.09.17. 20:07