Nekem baromira tetszett ez az anime. nagyon sajnálom, hogy vége lett. köszi mindent.
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Ha majd felkerül a torrentoldalakra, meglessük, hogy cenzúrázatlan-e. Ha ugyanúgy cenzúrázott, mint a 3. évad Blu-ray változata, akkor egész biztosan nem fogunk foglalkozni vele, mert nagyjából semmi értelme.
1) Ha így lenne, akkor se vágnánk eret magunkon, én személy szerint sosem értettem, miért teszi függővé valaki az animenézést attól, hogy van-e internetkapcsolata vagy adatforgalma az adott pillanatban.
2) A Nanatsu no Taizai előző 2 évada, az 1. filmje, a Hero Academia nemtomhány évada, a Kimetsu no Yaiba 1. évada mind, mind, mind fent vannak a Netflixen... és az indás csatornánkon is
Tapion-sama írta:
Ha majd felkerül a torrentoldalakra, meglessük, hogy cenzúrázatlan-e. Ha ugyanúgy cenzúrázott, mint a 3. évad Blu-ray változata, akkor egész biztosan nem fogunk foglalkozni vele, mert nagyjából semmi értelme.
Sziasztok!
A cikkben felhívták a figyelmet arra, hogy akkor érdemes megnézni a Cursed by Light-ot, ha láttuk a Fundou no Shinpan évadot. Kérdésem a következő: elolvastam a mangát az elejétől a végéig, a harmadik és negyedik évadot személyes okok miatt nem néztem meg, ezen feltételek mellett érdemes megnézni a Cursed by Light-ot, vagy van valami plusz a negyedik évadban, ami a mangában nincs és emiatt kellene megnézni teljesen az animét?
Ugrás a fórumra: |