Érdekes, nem olvastam el a kommenteket, csak gyorsan átfutottam, és látom, hogy a nagy többségnek unalmasak, én meg pont azért jöttem, hogy azt mondjam, hogy tetszenek az utóbbi fejezetek
Lehet nem bántam volna, (sőt, egyértelműen jobban tetszett volna, de nincs értelme erről panaszkodni végig, ha egyszerűen ez az alapkoncepció), ha az egész manga inkább drámaibb, lassabb, kisebb mértékű lett volna, egyszerűbben a fiatalok kalandjait és fejlődéseit követve a régi karakterekkel megfűszerezve, és nem pedig új random csillagharcosok harcait követnénk Narutoval és Sasukével (és főleg úgy nem, hogy mintha Narutóék eléggé le lettek gyengítve, Kurama halála és a Rinnegan elvesztése óta pedig ugye pláne), meg ilyen elképesztően op, megmagyarázatlan karakterekkel, mint Eida.
Erről a fejezetről pl. egészen régi Naruto feelingem lett. És a régi alatt még tényleg a régit értem, a háború előttit, amikor még volt értelme rejtőzni, taktikázni, volt ezekben feszültség.
Jigen jó gonosz lett volna, ha nem lettek volna Narutoék lenerfítve, de hát úgy meg gondolom nem sok értelme lett volna az egész mangának (legalábbis ilyen koncepcióval, hogy folytassuk az Ootsutsukikkal). Eida meg Code is érdekes karakter, ha csak a karakterükre gondolok, de attól, hogy Eida ilyen gusztustalanul és látszólag a Naruto világával teljesen megmagyarázhatatlanul op, attól sajna eléggé félek, hogy milyen irányba fog menni a sztori.
Kawaki nagyon érdekes karakter, én nagyon remélném, hogy nem lesz gonosz az eddigi karakterfejlődése után, és még Boruto is egyre szerethetőbb. A többi mellékkarakter sajna nem igazán említésre méltó egyelőre (legalábbis a gyerekek, Sasuke, Shikamaru és Amado érdekesek továbbra is, ahogy a többi Kara tag is eléggé érdekesek voltak szerintem). Viszont Kawaki, meg a Kawaki-Naruto kapcsolat (meg persze látni Narutoéket felnőttként) viszi a hátán a mangát számomra. Úgyhogy én nekem tetszenek ezek a lassabb fejezetek. A csillagharcos csatáknak amúgy sincs már igazi tétje szerintem.
Szerk.: És persze köszi a fordítást srácok! Mind a mostani, mind az eddigi fejezetekre!
Szerkesztette: Jon - 2021.08.30. 21:44