sipikiraly2008
Már 2 hete olyan pocsék ott. De a Google a barátunk! Írd be és rögtön kiad több lehetőséget is!
Amúgy szerintem hogy ha már itt olyanról megy a téma hogy isten lehet TS akkor biztos találnak valami olyan utat hogy ne kelljen lemondania "feláldoznia" a kultiválását. Eddig nem volt isteni lét és nem tudtak más utat csak azt. Mint ahogy ezelőtt is sorra kerülnek egyes dolgok megcáfolásra. És így jönnek új alternatívák.
Amúgy ezelőtt se feltétlenül az volt a baj hogy a test elbírna-e egy olyan erős gyűrűt, hanem hogy maga a személy. Mármint hogy maga a nyomást lélekerőt amit az a gyűrű tartalmaz. Mármint, hogy ha a teste el is bírna egy nagy nyomást mert elég edzett akkor is hatalmas megpróbáltatás az elmének is egy nagyobb gyűrű lélekereje.
Szóval ha újra kellene kezdenie a kultiválást lehet hogy a teste kibírna egy nagy nyomást de ha nincs elég lélekereje a tulajnak nem biztos hogy kibírna egy idősebb gyűrűt. Az az ha újra kezdené nem biztos hogy azonnal tudna mondjuk elsőnek fekete gyűrűt rakni rá.
DE mint írtam szerintem biztos megoldják hogy ne kelljen már ilyenekkel kínlódnia TS-nak. Találnak más utat.