Elsőnek is köszönöm szépen az újabb rész fordítását és lenne egy kérdésem a forditókhoz hogy lesz e az oldalon további Kinai ilyen CGI sorozat mint a douluo dalu?
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszi a részt.Szemüveges csaj meg gondolom egy másik TD lehet a 7 pillérből. Hát azért én a cicusnak fekete 5 próbát se becsülném le,mivel ha a ccsikóhal is 4 próbás volt...és gondolj bele a 6. próba az egyből a vörös szín alatt van,mivel az már 7 próba... na csak igazam lett RR. Meg akkor kezd még egy teoriám is bejönni RR szerezheti meg elöször a vörös gyűrűt a szörnyek közt ha már ő lesz az örökös. Ja az jó kérdés ha teljesitik a kártyákat akkor már mindanyian TD-k lesznek?? JA a kor és az öregedés elég fura ...Most akkor csak 1-1 kártyájuk van ? vagy úgy mint TS-nél 9 ??
Hát azért 1-1 plusz próba között is biztos sok a különbség. És nem mindegy hogy 5-6 vagy 7 próba az.
De nekem inkább az a fura hogy csak ZZ kapott 5 próbát. Ő rosszabb lenne mint a többiek? Mert szerintem nem lenne. Pláne ő lenne a legfiatalabb mégis pl a dagi előtt jár pár szinttel, ő mégis 6 próbát kapott.
A kis szemüveges meg tényleg ki lehet? nekem valahogy nem tűnik TD-nak. Bár ne ítéljünk külső alapján de akkor se tűnik annak. A felvezetésben meg pont ő hárfázik és előtte vannak látomások. Csak fontos lehet. Na majd kiderül.
Hát hogy RR miért kapna hamarabb vörös gyűrűt mint a többiek nem értem. Csak mert ő a főpap utóda? Eleve hogy kapna hamarabb? Vagy esetleg hogy mondjuk ő már hamarabb kap mármint hogy 9. helyett neki már 8. is vörös lesz? Hát ki tudja. Azt a vörös gyűrűt még el kéne nyelni valahogy azt meg nem könnyű. És pont ő bírná jobban mint a többiek? De ezzel kapcsolatban még mindig áll a régi kérdésem! Honnan szednének annyi 100.e éves szörnyet? Még ha lenne segítség levadászni is őket és nagy az óceán de akkor is! Pláne egy 100.e éves szörny már igen intelligens és vagy akár már ember is. Azokat meg csak nem ölnének csak a gyűrűik miatt. Pláne XW miatt is. És ők lennének elvileg a "jófiúk".
Szerintem még a TD elérése előtt teljesítik a próbákat! Hogy kinéznek ők tehetségben meg az író gyorsítása miatt (a LCS csak fenyeget háborúzik) hamar vissza kell térniük. Már csak a jó kérdés hány év alatt teljesítik. Mert mondjuk az 5-6 próbát lehet mondjuk 5 év alatt is teljesíteni de 7-et pláne a 9-et? nem hinném. Szóval tényleg jó kérdés meddig maradnak a szigeten, elvégzik-e az összes próbát addig, és hogy milyen szintet érnek el addig?
Sajtos77
Alapvetően a lélekmester szintje határozza meg a erejét, illetve minden 10 szint a rangjának növekedésével jár.
Egy rangon belüli szintkülönbségeket át lehet hidalni magasabb fokú jártassággal.
A rangok közti szint áthidalásához a jártasságon kívül szükség lehet jobb minőségű gyűrűkre, és/vagy korlátozó tényezőkre.
A 158/159. részekbőll elhangzottak alapján pedig a 95. színtől a képességek exponenciálisan fejlődnek.
A az anime jelenlegi állása szerint nagyjából a következő lehet a helyzet:
1. Tegneristen Doulou = Bo Saixi? (lvl100?)
2. Bibi Dong (100. ezer éves gyűrű/gyilkos isten, mező)
3... A többi TD 95-ös szint felett a szintjüktől függően.
Megjegyzem bár wikián megtalálható minden szereplő lélek szintje, de ha nem szeretnél spolerekbe belefutni akkor inkább ne keress rá!
Bibi Dongnál ne felejtsd ki az ikerlelkeket sem, az is dob az erőszintjén. Nem hiába tartanak tőle a vele levő TD-k is, pedig ők se gyengék.
Shiro írta:
Sajtos77
Alapvetően a lélekmester szintje határozza meg a erejét, illetve minden 10 szint a rangjának növekedésével jár.
Egy rangon belüli szintkülönbségeket át lehet hidalni magasabb fokú jártassággal.
A rangok közti szint áthidalásához a jártasságon kívül szükség lehet jobb minőségű gyűrűkre, és/vagy korlátozó tényezőkre.
A 158/159. részekbőll elhangzottak alapján pedig a 95. színtől a képességek exponenciálisan fejlődnek.
A az anime jelenlegi állása szerint nagyjából a következő lehet a helyzet:
1. Tegneristen Doulou = Bo Saixi? (lvl100?)
2. Bibi Dong (100. ezer éves gyűrű/gyilkos isten, mező)
3... A többi TD 95-ös szint felett a szintjüktől függően.
Megjegyzem bár wikián megtalálható minden szereplő lélek szintje, de ha nem szeretnél spolerekbe belefutni akkor inkább ne keress rá!
Sziasztok , szeretem olvasni a hogy a sorozatról írtok és találgatok olyan izgalmas a mi is lehetne ... de nem beszéltetek sem a lélekeszközökről , sem a lélekcsontokról . Sőt a lélekcsontok kultiválásáról és fúziójáról sem . hogy az ötödik gyűrű lélekavatár szintjéről s annak fejlődéséről? Mivel 11 lvl en akár 100k lélekcsontot is lehetne szerezni csak hát a fizikai test és a lelki erő nem képes még befogadni ... de elvileg nincs korlátja bár fura hogy a 6. csonthoz a 100lvl betették korlátnak de akkor Bibi Dong hogy lehet lélekcsont kultiváló ha nincs is 6. lélekcsontja ? TD már a poklábat 5x kultiválta akkor gondolom ott is összeadódik az erő ? Pókokból alap 2,7k +6k + 8k + 35K + a Jing-Yang tónál a halhatatlan kincsekkel. ÉS ugye bár eme lélekcsont + erőt ad , és ha elveszítjük akkor elvesz is pl.: ( Tang Hao 2 db. 10k lélekcsontot vágott le és rögvest minimum 20 lélekszintet visszaesett. De Tang S. -nak is azt mondta az erdőkirálya hogy S.W. visszahozásához a vörös gyűrűt és lélekcsontot is vissza kell adnia ami neki szintén 20-30 lvl kultiválás visszaesésébe kerülne majd ? Valamint hogy 95 szint és a rá következő szintek 100% "xp" különbségűek szintenként a 99 szintig majd 100 ra már 200% . akkor 2x95 lvl = 96 lvl ; 4x 95 lvl = 97 lvl ; ...stb Tang S: félig meddig lélekszörny leszármazotja igy elég sok extrája van alapból is , könnyeben megy neki minden bár kel neki gyűrűt szereznie nem ugy mint S.W. nek . de ha itt tarunk akkor a Tenger ISTEN nem lehet hogy emberi alakban lévő lélekszörny ? Ugye mondotta ami kis Kin-Kong-unk hogy . 100k felet vagy maradsz szörny 1000 évig vagy emberré válsz és újra kultíválsz és ha eléred úgy a 100 lvl. akkor ISTENNÉ válsz és szinte halhatattlan leszel. Egy szóval Tang szan elég über mert vanak neki:
1.; a lelke által hozott mennyei képességeinek a kultiválása (szem , keze , mozgása )
2.; a lélek ereje am ráadásul ikerlélek és mind a kettő maximálisan Űber szintű
3.; kék ezüst császár nem csak lélekben mint 2. harci lelke de spéci szintben is mert átformálta a testét és különböző spéci képességei is vannak.
4.; Kontrol képességek és készségek amiket mint titkos 7 kincses palota képességek tanult meg.
5.; Lélek gyürüi ráadásul 6. már 100k
6.; Lélekcsontja ami szintén über mert a pókcsontot már felkultiválta 50K ra mig Ayrin és S.W. csontja alapból 100K
7,: Gyilkos Isten mezőt is birtokolja bár lehet nem akkora erővel mint az apja de majd kultiválja azt is.
8.; akkor a harmónia mező amit a nénikéjétől tanult .
9.; a lélekcsont fúziós-variáns képessége és lélekcsont kultiválása is innen ered
10.; Kovácsoló technikai képességek melyek harcban is jelentősek!!! (Amit az apja tanított neki otthon meg a sziklánál.)
11,; Rejtet fegyver ismeret használat és méreg ismeret használat ,valamint gyógynövény ismeret... ezekből adódó tűz és jég immunitás , valamint
méreg ellenálás.
12.; Lélek eszköz használat és képességei Tengeristen 3szög...
Egy szóval egy átlag lélekmester max 3 - max 5 felsorolt képességekkel rendelkezik egy kiemelkedett duluo akár 6-7 tel is de olyan még nem volt aki mind a 12-vel Ezt lehet úgy kellet volna írnom hogy 12-Well !
És ki tudhatja hogy mit hoz a holnap mert még bármi új lehet a nap alatt !!!
Raz72 írta:
De Tang S. -nak is azt mondta az erdőkirálya hogy S.W. visszahozásához a vörös gyűrűt és lélekcsontot is vissza kell adnia ami neki szintén 20-30 lvl kultiválás visszaesésébe kerülne majd ?
Szerintem az egyik variáció erre az újra kultiválásra, hogy először legyőzi LCS-t majd amikor már nincs több enemy feladja a kultiválását és XW-val lesz már. Az apja is az elején valami olyan dolgot mondott, hogy vannak fontosabb dolgok, mint a kultiválás. Szerintem ez jó lezárás lenne, én adnám.
A részt nagyon szépen köszönöm, nagyon vártam már. Az az igazság, hogy szombatonként Angol felirattal szoktam megnézni youtubon az aktuális részt. Nos nem tudom mi történt, de több hete már vagy olyan Fo* minőségben vagy felirat nélkül töltik fel, hogy hihetetlen. ha valakinek van valami másik forrása, azt szívesen venném.
Ugrás a fórumra: |