Azzal fordulnék hozzátok, hogy tervezem megnézni a Douluo Dalu animét, de sokszor nézek animét olyan eszközön ami nem, vagy csak kevéssé támogatja a külső felirat fájlt (pl régebbi okos tv). A kérdés az lenne, hogy saját használatra (nem publikálnám sehol, csak magamnak itthonra) elkészíthetem az égetett feliratos változatot, vagy ez is szabályba ütközik?
Előre is köszönöm a választ!
Ui.: Nagyon köszönöm a munkátokak és hogy ennyi éven át kitartottatok és most is erőtökhöz mérten rendszeresen minőségi munkával örvendeztette meg minket.
Sziasztok. A Támogatással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Terveztek indikátort kitűzvni a főoldalra, amivel nyomon lehet követni a befolyt összeg mennyiségét? 4 éve hasznos volt, szerintem most is az lenne.
Nekem túl kötött ez a 2 lehetőség amivel lehet adakozni, mivel nincs bankszámlám, se paypalom, csak készpénzem. Amihez egy számlaszám kellene, vagy egy név és cím, esetleg postafiók, valamelyik oldalfőnöktől.
Én is inkább ugy tudnák utalni egy összeget ha megadnád a számlaszámod vagy egy címet és elküldeném borítékban mert szeretnék segíteni az oldal fennmaradásában
Hadron írta:
Sziasztok. A Támogatással kapcsolatban lenne egy kérdésem. Terveztek indikátort kitűzvni a főoldalra, amivel nyomon lehet követni a befolyt összeg mennyiségét? 4 éve hasznos volt, szerintem most is az lenne.
Elnézést a kései válaszért, bár pont ez az egyik oka, amiért ezúttal nem raktunk ki ilyet, ugyanis nem lett volna időm se lehetőségem folyamatosan frissítgetni az állapotot. Nem volt konkrét célösszeg, amit el akartunk érni, annyi volt a feltétel, hogy egy bizonyos értékhatárt (adómentes adományozás) ne érjünk el.
Severum írta:
Nekem túl kötött ez a 2 lehetőség amivel lehet adakozni, mivel nincs bankszámlám, se paypalom, csak készpénzem. Amihez egy számlaszám kellene, vagy egy név és cím, esetleg postafiók, valamelyik oldalfőnöktől.
barnabas írta:
Én is inkább ugy tudnák utalni egy összeget ha megadnád a számlaszámod vagy egy címet és elküldeném borítékban mert szeretnék segíteni az oldal fennmaradásában
Sajnos jelen pillanatban más lehetőség nem volt. Se polgári nevet, se címet nem szándékozunk kiadni, de azért köszönjük, értékeljük a szándékot
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Hülye kérdés, de az mp4-es videókat mivel tudnám lejátszani? Konkrétan a Boku no Hero Academia 5. évedában az utolsó pár videó mkv helyett mp4 fájlformátumban van felöltve, és akármelyik lejátszóval próbálkoztam eddig (BS Player, Media Player Classic, Windows Media Player) csak a hangot játssza le. Combined Community Codec Pack-em van.
Elég szerencsétlennek érzem magam, hogy nem tudom, mi a hiba.
Sajnos vagy nem sajnos, de sűrűn vagyok mérges. Írásban dühömet kifejezendő, smiley-t használok. Az oldalon viszont nem tudom jelezni a többiek felé, ha éppen elborult az agyam. Kérlek segíts mérgesnek látszanom.
Nem, én tényleg azt szeretném kérdezni, hogy nem kaphatunk-e egy mérges smiley-t? Még ha vicces formában is tettem fel a kérdést, szerintem normális stílusban. Ha viszont nem itt kell ezt kérdezni, szeretném, ha leírnád, hogy hol fordulhatok hozzád ezen problémámmal?
Ha kérdésed van, akkor itt jó helyen jársz, de mivel az előző hozzászólásodban nem volt kérdőjel, így kérdést sem találtam sajna. Nap mint nap válaszolok az olyan kulturált kérdésekre, mint pl. ez:
Sajnos már kezd kiégni belőlem az empátia az idézethez hasonló tahóságok miatt, úgyhogy ne haragudj, de nem jött át, mit szeretnél kérdezni/kérni. Meglátom, mit tehetek.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Nem nevezném bajnak vagy hibának csak megjegyezném, hogy ha írunk egy HSz-t a fórumra akkor annak a megjelenési idejét 15 perccel korábbra teszi. Korábban is volt már, de akkor csak pár perc volt. Ez miért van? Engem nem igen zavar, meg túl sok jelentősége sincs. Csak gondoltam írok már róla. De szerintem az általatok kitett új posztokra is igaz ez.
Ez miért van, esetleg javítva lesz-e?
Írtam ezt 19.32-kor.