Hasler Hogy pontosan mire is gondolsz én azt nem tudom. Csak az írásodból következtethetek a saját gondolatmenetem alapján. Ha nem elég pontos amit írsz, vagy én értelmezem félre.
És mint írtam a kezdet óta sok minden változott. Sok új dolog derült ki és lett megcáfolva. Gondolom a későbbiekben is ez lesz. És pont ezért hoztam fel hogy kezdetben az alacsony szintűek származásúak mit is tudhatnak. Valahonnan eljutunk valahova. Kezdetben ezért is jött az a kb tucat (12db) TD léte. De azóta idő is telhetett el sokakról nem tudtunk Pl tiszta ég klán. Sokak meg azóta érték el. Akár a Tiszta ég klán. Így kezdet óta a szám változhat. LCS is hányat titkol vagy azóta érte el.
A TD szintek különbségeit is részben ezért írtam. Azért kezdetben nem volt ekkora egy szint között a különbség még a TD-k között sem. Mert mostanra már TD-nál 1 szint is hatalmas. Pláne minél magasabb. Azért nézzük méreg dolot (92) meg Krizantémot (95) és mégis kihozta a méreg a győzelmet. (még ha TD fegyverével is)
A lándzsásuk meg tényleg durva őt tényleg nem értettem hogyan is csinálhatta.
Tiszta ég kalapács tényleg a legerősebb de azért az angyal (szeráf) se gyenge. És az előző pápa is biztos legalább 95-96 lehetett mellette meg még ott volt 2 másik TD meg jó pár LD meg gyengébb katona. Mégis vesztettek. Mostanra meg az van hogy 1 szint már tényleg az ég és föld. Igaz most már tényleg 97 fölötti szintekről beszélünk.
(na lehet pont én sem tudtam rendesen leírni a gondolataimat és félreérthető)
TH szintjeiről meg annyit hogy mikor elnyelte AY gyűrűjét olyan 91 lehetett. Aztán míg felnevette TS-t jött a züllés semmit nem edzett. Inkább gyengülhetett a formája mint erősödhetett. Aztán meg lehet elment infót gyűjteni meg edzeni de a tornáig nem hinném hogy 92-93 szintnél nagyobbra nőtt volna az ereje. Magas szint és nehéz a növekedés pláne ha még vissza is kell rázódni az edzésbe.
Bibi néni ereje meg ahogy félnek tőle biztos olyan 97-98 szinten van ha nem már azóta 99 szinten. (legalábbis mire visszaérnek) És tényleg nem
legyőzésről volt szó hanem az ereje elnyomásáról. Így még inkább fennáll mit írtam. Jóval kisebb szint mégis hány nagyobb kellet a visszaveréséhez. És még az se sikerült teljesen.
A tenger istenéhez meg a birodalmához annyit hogy ha úgy vesszük ott van a sziget meg a teljes tenger, tengerpart akik őt imádják. Mint írtam szerintem ereje ide érvényes leginkább ott meg is van a birodalma.
Másrészt ha valaki elég erőssé válik van ambíciója akkor a hatalom ellen fordulhat lázadáshoz vezethet. Ezek leverése áldozatokkal jár amit egy béke párti nem igen akar. De én is ismerek olyan mondást hogy a birodalomnak meg kell mutatnia erejét mert nem tisztelnék és megtámadnák. Szóval mit csináljon a békés tenger isten? Öljön meg mindenkit aki a nézetei ellen van vagy békét fenyegeti? Nem hinném hogy olyan a természete. Ezért is választhatta utódjának TS-t. Ő nem a LCS gondolkodását vallhatja. Mert lásd a LCS Bibi dó is hasonló erőt birtokolva háborút indít a világ ellen annak uralásáért. Bezzeg TS nem így gondolkodik.