Sziasztok! A problémám az online video nézésnél az lenne mint indán is, hogy kapcsoljam ki az adblockert. Nincs bekapcsolva de ha letörlöm akkor is ezt írja ki. Sütiket is átnéztem. Edgeben és Chromban is csinálja. Ha tudnátok megoldást rá hálás lennék érte. Előre is köszönöm ha válaszoltok.
Hali
A Trinity seven online nem elérhető már mind ahogy nézem törölve lett. Az évad és a mozifilmek, ova is.
Sajnos az indavideo törölt minden olyan tartalmat, amelyben a stábtagok egy minimális esélyét látták / vélték felfedezni a szexualitásnak. Így járt a Danmachi, a Trinity Seven és még ki tudja, hány sorozatunk. Felraktuk őket újra, megint letörölték. A macska-egér játéknak így nem sok értelme van, úgyhogy aki meg akarja nézni, annak muszáj letöltenie és kvázi offline megnéznie.
Megértéseteket köszönjük ^^
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Tudom nem megoldás, de manapság rengetegszer látom, hogy úgy oldják meg a feltöltést hogy más néven fut. Pl csak a kezdőbetűket használják címnek, így sokkal nehezebben talál rá az inda és ha törli is csak sokkal később.
A másik megoldás amit láttam, hogy +18-as besorolásba teszik így nem kötekednek vele annyit és inkább megengedik, ha más sokkal "durvább" dolgokat is hagynak fent.
Sziasztok. A Blade Runner ona-nál, nincs hangom. Se itt, se az indán :/
Más videonál nincs ilyen gondom csak ennél.
Ha nincs hangod, azzal sajnos mi nem tudunk mit csinálni. Kétlem, hogy a Blade Runner ONA-jától ment volna el. Lehetséges, hogy megfáztál odakint, és azért történt ez a szörnyűség? Mielőbbi jobbulást kívánunk. Viccet félretéve: hamarosan javítjuk a hibát, köszönjük a jelzést!
Hello.Nem tudom jó helyre irom-e, de az a probléma jelent meg nálam, kb. 1 hete, hogy nem engedi letölteni a torrentet. A következő hiba jelenik meg:
504 - Gateway Timeout . That’s an error.
We did not receive a timely response from the upstream server. That’s all we know.
Nálam van a hiba vagy az oldalon?