Köszi a munkátokat!
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszönet az újabb részekért. Hétvégén pár régi epizódot megnéztem. Háááát, jó nagy a kontraszt a mostani iránnyal.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szerintem kicsit Jules Vernésre (Nemo kaitányosra), sikeredett a víz alatti buborékban mászkálós rész, de tetszik ez a hangulatában is nagyon más "tengeres" sztori.)
Köszi az új rész fordítását! Nagyon jóra sikeredett.
Jó poén volt a kapitány elfogása a lepellel pikk-pakk, és sluszpoénnak még össze is zsugorította. Bírtam hogy dühöngött a piramisba, és hogy ráförmedt a többiekre. Amúgy "könnyen" elfogadta a vereségét, szerintem azért mert valahonnan tudta hogy Tang San egy jó ember. De azért a maga módján ( nőiesen) visszabosszulta azzal a csókkal, Tudta hogy van jegyese, Tang San amolyan "hős szerelmes". Direkt csinálta hogy zavarba hozza őt. Kapitányunk se egy elveszett emberke/elfecske vagy mi. Nagyon szimpatikus egy karakter a kis tanítványa, a doki is, remélem látjuk majd még őket a jövőben. A rész végén még egy kis csattanó: Srácok akkor laza eleganciával besétálunk a szigetre. Mintha csak valami sétálóutcán lennének
Amúgy tényleg miért is nem repültek már abból a távolságból oda? Lehet még úgy is túl messze lettek volna a hatótávjuknak? Vagy csak inkább akkor a spéci luxus hajójukat nem tudták volna kipróbálni.
A kalózkapitány meg 68 szintű volt TS is 67 szintű. Nem igen volt kihívás neki. Pláne nem az alárendeltjei.
Amúgy szerintem igencsak megkedvelhette a kapitány is TS-t és nem csak húzásból szívatni akarta a közeledésével.
Hát azért a 70 szint még azért nincs olyan közel. TS a legmagasabb 67 szintjével utána Mu aAi de ő is csak 65 lehet. A többiek meg olyan 62 környékiek. Dagi meg még csak 59. Szóval arra a 7. gyűrűre még lehet várni kicsit. DE amúgy elgondolkozva hogy tényleg felbukkant 1-2 100.e éves szörny és hogy TS-nak már valahogy nem igen adnék fekete gyűrűt a vörös után, de egy dolog hogy mit akar mi a lehetséges. Mármint hogy hogyan is tudnának legyőzni ők egy 100.e éves szörnyet. Lényegében sehogy. Pláne ha az még vízi is. Másik hogy tudjuk a kék ezüst fű mindent elfogad de milyen képességet adna egy tengeri lény rá? ÉS ami a legérdekesebb, hogy elbírná-e nyelni? Mármint hogy a 6. gyűrűjét XW önként adta segítve az elnyelését is. De egy erősebb ellenségesét már más kérdés. Mert hogy egy ember legfeljebb 9. gyűrűnek tudna egy 100.e éveset elnyelni. Ha zseni mint TS vagy 1-2 szörny akkor 8. nak. De most még csak a 7. gyűrűnél jár. Tényleg kíváncsian várom mit is hoznak ki belőle? Hogyan oldják meg.
Amúgy a rész végére visszatérve. Mikor TS felvonta a falakat a hajón még el is rejtőztek őket lássák és még a lélegzetüket is visszafojtották ne hálják őket. De amúgy kérdeném én, hogy annak a képességnek amit mutatott korábban is és most is használt nem az a lényege hogy láthatatlanok lesznek benne és még a hang se hallatszik ki belőle. El vannak szigetelve. Ha igen mi okuk volt erre?
goku5 írta:
ű
Amúgy a rész végére visszatérve. Mikor TS felvonta a falakat a hajón még el is rejtőztek őket lássák és még a lélegzetüket is visszafojtották ne hálják őket. De amúgy kérdeném én, hogy annak a képességnek amit mutatott korábban is és most is használt nem az a lényege hogy láthatatlanok lesznek benne és még a hang se hallatszik ki belőle. El vannak szigetelve. Ha igen mi okuk volt erre?
fantom írta:
itt egy előzetes
Énis erre gondoltam Ayagii.... csak nem akartam leordibálni ...De hátha likvidáljátok a linket . Igen így tudjuk,vagyis ez van szó szerint az DD-be a szörnyekről...Annyi,h tényleg ne spoilerezetek már,mert mindenki aki nem olvasta a történetet vagy nem néz utána neten annak ne lőjétek már el a kitartását,h a történettel akar haladni...
Köszönöm a munkátokat!
Jó kis rész volt, bár valahogy érdekes is számomra.
Elsőnek is valahogy csak másabb a sziget mint elgondoltam.
Most meg jönnek ezek a színek próbák közötti szintek.
Gondoltak hogy nem lesz szíves a vendéglátás, de az még igen baráti is volt ahhoz képest mint amit vártam.
Ez a próba próbája megint érdekes. Bu Bai megjárta a nehezebbik utat aztán meg a többiek ilyen könnyen túlmennek rajta egyszerre? Azt hittem mindenkinek külön kell majd teljesítenie. Így már tényleg túl könnyű volt.
És látom ott se szívesen látottak a LCS emberei. De azért tudhatnák hogy a 7 kincses és a Tiszta ég klán nem tagjai a LCS-nak. (TS meg a Tiszta ég klán tagjának nevezik az de mégse) És még nem halott a Shrekról. (bár nem meglepő mert 5 éve senki nem hallott róla azóta lett híres csak)
Az a kis piramis meg tényleg sokat számít. Csak érzik a tenger isten jelenlétét rajta. Jó látni hogy csak engedelmeskednek neki.
És míj meglepetés Bu bai egyből túllépi csikóhalunk szintjét. És az előzetesből még érdekesebb is lesz.
Valahogy a sárgát kitalálom az biztos XX. A másik 4 az most tesztelt 5-ből 3 fekete. Kivéve valamelyikük vörös az az a legfelsőbb szintű akár a főpap. Valahogy azt hittem az TS lesz, de nem. Akkor ki lesz a vörös? TS meg megint csak borít mindent!!! Arany szín mi? Olyan nem is létezik! Még a legfőbb pap feletti szint! Nagyon érdekes. (és végre ő is előkerül)
Amúgy ez meg milyen diszkrimináció hogy szárazföldieknek meg 1 év 1 próba? Vízinek meg 10? De úgyis kapkodniuk kell magukat a gyors fejlődésért hogy hamarabb visszatérjenek? De vajon milyenek a próbák és a hozzájuk járó szintek? Hány év alatt végeznek vajon?
Másik jó kérdés meg vajon mit kezdenek ott XW-val!?
Ugrás a fórumra: |