Hadron
A Naruto-Kun gyrosimádója
Na akkor:
LOKI
Teljesen egyet értek azzal, hogy a LOKI a legerősebb a sorozat-trióból, viszont, ez sajnos nem jelenti azt, hogy annyira jó lenne, mert nem az... amit én nagyon sajnálok. Pedig ebben bíztam, hogy hátha, de sajnos nem. Hiddleston fürdik a szerepben, viszont a többiekről mintha megfeledkeztek volna a készitők. Ha már annyira nyomatták az előzetesekben is a "variánsokat", illett volna jobban kidolgozni ezt a részét a dolognak. Mert így nekem olyan érzésem van, mintha a készítők valahol félúton észbe kaptak volna, hogy basszus, valahova be kéne rakni azokat a jeleneteket is, amik az előzetesekben is benne voltak...
Hiáába a MARVEL-nek egyenlőre nagyon nem megy az élőszereplős sorozat műfaja.
Az az út, amit a "saját" Lokink járt be az tetszett, elég durva dolgokon ment keresztül. Egyetlen egy dolog/mondat volt amire felkaptam a fejemet vele kapcsolatban, mégpedig a Disney-féle szivárványos hát ööööö dolog. Ami amúgy nem oszt nem szoroz, és engem személy szerint nem is zavar, de ott van, és nem tudod nem észre venni
bojler
na igen, Kang...
jónak nem mondanám, de sztem érdekes volt, hogy ilyenre vették a figurát .
Az utolsó rész meg nekem ott kezdett el élni, amikor beindult az ellene-mellette álláspont Loki és Sylvie között, Kang likvidálásával kapcsolatban.
Annyi rosztett és annyi ember hátbaszúrása után, Loki eljutott arra a pontra ahol végre önnön magát adta. Szerintem megdolgozott azért, hogy bízzanak benne. Erre fel mi történik, az összes eddigi rosztette egybesűrűsüdve egy olyan hatalmas vendettaként jelenik meg, hogy a fal adja a másikat
! Tökéletes,nekem rettentően bejött. Úgy lett átvágva a palánkon, a drága kis Sylvie áltan, mint az a bizonyos végbéltermék
Fekete Özvegy
Természetesen, flashbackel kezd a film, hogy később tisztában legyünk a szereplők közti kapcsolatokkal. Ezután volt egy Smells Like Teen Spirit-es coverrel aláfestett másikm jelenet, ami ugyan hatásvadász volt, de nagyon adta.
Maga a film kicsit olyan volt, mint a Tél Katonája....meg egy Vasember film keveréke. Kicsit thrilleres, kicsit kémes, helyenként vicces, amire szvsz nem lett volna szükség, dehát MARVEL filmről beszélünk, szóóóval kötelező a dolog
. Nem volt benne rettentően sok poén, amik amúgy tényleg viccesek voltak, mert az egész terem csak úgy zengett a nevetéstől, de elég rendesen elütött egyszer-kétszer a tematikától
.
A színészek nagyon ott voltak-azért mégiscsak toplistásokról beszélünk-Jelena pedig sokszor lopta a showt. Mondjuk pont nem a színészi teljesítménnyel, hanem a karakter pimaszságával meg az élcelődésével, de persze a színészi teljesítményével sem volt semmi probléma.
Arra készűljetek, hogy a cgi néhol rettentően gagyi lesz! Viszont, amennyire emlékszem, pont nem a leg lényegesebb jeleneteknél, hála Istennek, de fintorgással az arcomon néztem, hogy komolyan vannak ilyen problémák egy kb 200 millió dolláros költségvetésű filmnél
Ja, még annyit, hogy jó MARVEL filmhez híven, itt is meg lett keverve egy-két dolog Natasa "családjával" kapcsolatban