Tetszik a megvalósítás, szerintem egész jó lett. Nem igazán zavart Sarada nagyobb szeme, már nem akadunk ki ilyeneken. De ha ilyen ütembe halad az anime, nem érjük nagyon utol ezt a mangát?
Boruto anime
Köszönöm a munkátokat!
Azért jó ez a képesség, viszont ha már a fejét eltörlik, hogy a francba marad meg az elméje? Még agyat meg tudást is visszanöveszti?
De azért jó csata volt, a maga módján. Sarada meg itt volt a legkirályibb. De valahogy elvártam volna hogy harc közben továbbfejlődjön a szeme. Mert mintha a mangában már teljesen kifejlett szeme lenne.
Az csak nekem tűnt fel, hogy Sarada sharingangja el van rontva?
Mert a mangában ekkor már 3 tomoe volt a szemében most csak kettő.
https://naruto-ku...ons/042/39
daaviidtt írta:
Mikor lessz boruto manga fordítás?
Hát ha nem tűnt fel én is pont Sarada szemét hiányoltam és írtam. Amúgy szerintem pont tökéletes pillanat lett volna amikor is elkezdi a chidorit használni, és közben fejlődik ki. Vagy legalább úgy hogy mikor elindul mutatják hogy még 2 pontos majd a támadás bevitele után már 3. Ennél szerintem nem is lett volna jobb se. Pláne ha már a mangában teljesen kifejlett. Nem értem mire várnak?
Tapion-sama írta:
Bizonyára régi szokásukhoz híven csúsznak pár napot vagy hetet. De a SubsPlease verzió dettó ugyanaz, nyugodtan töltsd le azt.
Ugrás a fórumra: |