Köszönöm ezt a részt is! (317)
Nekem nagyon bejön a mostani Deku és az útja/ módszerei.
Sajnos majd eljön az a pillanat, amikor csatlakoznak hozzá az osztálytársai és változás fog beállni benne.
Boku no Hero Academia manga
Jaeger írta:
Linachan én nem tudok ilyenről, hogy a Marvel meg DC Comics lett volna bármilyen szinten ötletadó
Őszintén igazán egyik sem hasonlit senkire.
A szerző leginkább például a Naruto ihlette meg. Például Deku és Bakugo kapcsolata az Naruto és Sasukére hajazz. Ugyanúgy Naruto felnézett Jirayára az itt All Might.
Azt csak Deku gondolja úgy, de durva lenne ha már ott járna
Most alapból tud 45%-ot elérni, de szerintem minnél izmosabb a tested annál jobban tudod használni és jobb is a támadás.
Pl. Ha úgy nézzne ki mint Mirio akkor azt mondanám igen, de még a testének erősödnie kell. Most a Fajin képességével tudja feltúrbozni magát 100%-ra. Viszont ha alapból tudná a 100%-ot + Fajin nah az atombomba lenne.
Jaeger írta:
Azt csak Deku gondolja úgy, de durva lenne ha már ott járna
Most alapból tud 45%-ot elérni, de szerintem minnél izmosabb a tested annál jobban tudod használni és jobb is a támadás.
Pl. Ha úgy nézzne ki mint Mirio akkor azt mondanám igen, de még a testének erősödnie kell. Most a Fajin képességével tudja feltúrbozni magát 100%-ra. Viszont ha alapból tudná a 100%-ot + Fajin nah az atombomba lenne.
Nagyon szépen köszönöm a fejezetet.
Elég érdekesnek találom hogy mindenki Dekura támaszkodik jelenleg, nem tartom logikusnak hogy Deku már egy szinten lenne a profikkal...
Örökös ide vagy oda, ő még akkor is egy tizenéves diák, persze lehet takarózni azzal hogy AFO kényszeríti ilyen nyomás alá, számomra akkor is furcsa. A profiknak mindent meg kellene tenniük hogy óvják őt, mégis szabadok járőrözik, és konkrétan vezető szerepben van. Kíváncsi vagyok Stain mit fog tenni, milyen úton halad majd tovább, mivel a második évadban meg mentette Dekut, ergo elismerte. Ráadásul ő elakarta törölni az akkori hős társadalmat amit AFO-ék megtettek helyette, szerintem segíteni fog Dekunak.
Köszi a részt. Hát Midoriya "jelmeze" most mindenre hasonlít, de nem egy mosolygó All Mightra, kíváncsi leszek ki vagy kik zökkentik vissza valahogyan.
Tapasztalat szinten nem hinném hogy egy szinten lenne a profikkal, de képességeit nézve azér talán ott van a top listán (azé egy x% All Might erő/sebesség boost, meg az egyéb support képességek...), + most ő itt csali/célpont, sztem érthető valamelyest hogy rá hagyatkoznak, hogy mit lépnek AFO-ék, plusz ha be tudják mérni (mer betudják, nem?) rejtegetni felesleges (hacsak nem szednek elö valakit, aki teljesen elrejtené Midoriya jelenlétét). Legalábbis nekem elég tempósnak tűnnek a dolgok, hogy nyugodtan nyomozgassanak a háttérben.
Midoriya tapasztalatát tekintve nem számít profi hősnek.
De erőben(tudja All Might 100%-át nagyjából) és gyors gondolkodásmódban ahol kikövetkezteti az ellensége szándékait talán a legjobb sőt jobb mint a jelenlegi top10 emiatt. A mostani képesség arzenáljával letudna szerintem bárkit győzni a top10-ből.
És elfelejtették mi történt mi?
Azért nem rejtegeti senki Dekut mert:
1. Olyan ereje van ami nélkülözhetetlen a harchoz
2. AFO-nak és Tomurának olyan képessége van, hogy bárhol rejtőzik Deku látják őt akár egy fényesen világító lámpa. Tehát nem tud elbújni sehová.
Midoriya pedig a felelősnek érzi magát az egész helyzet miatt és próbálja azt elérni, hogy mindenkit megmentsen akár a profikat is. AFO meg Tomura-t nem érdekli a top hősők csak az, hogy elkapják Dekut. A barátai megpróbálhatják majd visszarángatni Dekut, de nem tudom, hogy az olyan egyszerű lesz-e.
Ugrás a fórumra: |