Hát azt én is gondoltam hogy nagy a világ meg lesz még itt valami, de akkor is áll az előző írásom.
Emlékezzünk csak milyen nagy szám volt hogy TS 4. gyűrűje már fekete. Aztán jött a 6. vörös és már senki sem foglalkozik azzal hogy milyen különleges volt az hogy a 4. gyűrűje fekete. Szóval ebből kiindulva ha már TS simán kezdi el gyűjtögetni a vörös gyűrűket már nem is olyan soká már az sem lesz "olyan nagy szám" a nézők számára. A világ lakosaira meg lehengerlő de a nézőkre már megszokott. Ebből kiindulva meg tényleg nem lenne már "olyan nagy szám" ha a többi tagnak is lenne vörös gyűrűje.
De hogy őszinte legyek valahogy még én sem bánnám annyira valahogy. (Mert a vörös után a fekete már valahogy visszalépésnek lehetne venni.) De az már akkorára (9. gyűrű) megszokott lenne hogy vörös már mindenkinek. Sőt inkább el is várható. Csak még tényleg azon gyűrűk beszerzésével lesz itt a gond.
Nem lepődnék meg ha ahogy korábban gondoltuk TS gyűrűi közzé kerülne a kis pitonunk és majmunk is.
Az meg hogy XX eléri a TD szintet még nem olyan biztos számomra. Attól hogy a 7 szörnnyel van és tehetséges még nem minden. HA el is éri akkor is sokkal de sokkal később.
Hát szegén TS abban a helyzetben mit is válaszolhatott volna? Hogy nem fogadja el? De amúgy azzal koronaherceg még akkor se olyan nagy szám nekem. Talán majd később bizonyít.
HA meg XW-nak rivális kell az inkább a kis szöszink lesz Bibi néni lánya. Nem lepődnék meg ha ős is beleszeretne TS-ba ahogy a többi lány is akikkel harcolt és legyőzött. Pl kis kígyópálcás majd a tüzes csaj majd végül a kis rókalányunk.