Köszönöm szépen a munkátokat!
Remélem jól sikerülnek a vizsgák, és sok sikert a továbbiakhoz is.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszönöm!
Gondolom nagymester besegít addig TS helyett a herceg tanításában. Szerintem ez inkább amolyan szimbolikus jellegű dolog, eleve kellett volna kapnia egy lélekszörnyet is, azzal a piramis cuccal meg egyébként se tudtak semmit sem kezdeni, legalábbis nekem ez jött le a nagy kék pasas szövegéből. Meg kellett volna kapnia valami nagyobb nemesi rangot a csapat többi tagjának is, ha már anno azt ígérte a torna megnyeréséért.
Megint csak ott járunk hogy TS tényleg képes mindent elviselni! Ezért is tudta magáévá tenni. De hogy még a 9 szintes piramis is tisztel. Nem ki cucc lehet. Biztos meglesz a maga nagyon fontos szerepe a szigeten. Pláne tényleg a kivetült alaknak.
Amúgy a nagymester meg már lényegében tényleg mindenkit tanít! Kicsit már sok. Nem kell mindenkit oktatni. A tudás kincs és hatalom.
Az a megjegyzés meg érdekes volt hogy minden hivatali szint felett áll 3 szinttel. Egyrészt ha minden felett áll már hogy lehetne 3 szinttel? Hercegi cím az érdekes.
Amúgy arra a nemesi címere meg amúgy se sok szükségük a 7 szörnynek. Ők nem a birodalom nemesei hanem szabadok. Mu Baiék meg eleve hercegi címmel rendelkeznek. A lélekszörnyre meg tán most még a Dagi lenne illetékes. Elég jó már hogy elérte a 59 szintet. Lehet az úton meg is lesz a 6. gyűrűje. Ha nem a szigeten. Ott elvileg bőven lesznek erős idős szörnyek.
Észrevételnek meg megemlíteném, hogy még kocsist is visznek magukkal? Minek? Ha odaértek a tengerhez az meg simán hazamegy egyedül?
Gondolom a hajóút is biztos érdekes lesz.
Csak elméletem van a dologról, de azt feltételezem hogy TSnak nem kell követnie még császári család parancsait sem, ha éppen nem akarja. Ami érthető hisz neki köszönhetik hogy életben vannak egyáltalán, így amolyan szabad nemes lesz, és joggal feltételezik hogy a későbbiekben számíthatnak majd rá.
A verseny díjait csak azért hoztam fel, mert annak fényében már nem olyan nagy ajándék az, amit eleve képtelenek használni, és csak egy drága díszként szolgált eddig.
Nagymester meg eddig is tanító volt véleményem szerint, csak nem nagyon vették komolyan pár embert leszámítva, amíg TS és a többi kis szörny révén be nem bizonyosodott hogy igaz minden elmélete. Ráadásul még érdeke is hogy megerősítse minél jobban a birodalom erőit, mert úgy nagyobb eséllyel tudják majd legyőzni Lcsot.
Hát a császár parancsait bárki legyen is engedelmeskednie kell. Még maga a koronaherceg sem kivétel.
Csak inkább egyfajta elismerés ez, egyfajta szabad rang lehet. Ezáltal nagyobb szabadabb mozgást kapott. Több valamihez hozzáférhet. Lehet másképpen nem is adhatták volna neki azt ajándékba.
Az ajándékról meg van egy olyan érzésem hogy tudják milyen fontos és értékes, de szerintem még annál is többet ér mint hiszik. Én nagy jelentőséget tulajdonítok neki. Az az aura és szövege nekem nagyon sejtelmes. Olyan amiről még a birodalom sem tudott.
És szerintem azért valamit tudhat a birodalom is arról ha már tudják hogy működik. Csak nem tudták gondolom működésre bírni. És hátha TS-nak sikerül.
A Nagymester meg végre kiélheti tudás általi vágyát és bizonyítást kaphatnak elméletei. De még mindig azt mondom túl sokat tanít. Tényleg az lesz, lehet pont amit akar hogy a tudása mindenkihez elérjen.
Akkor mivel magyarázod azt hogy minden felett 3 szint és nem kell többet letérdelnie még a császár előtt se? Nekem más nem jut eszembe rá. Ha meg a császárnak mégis engedelmeskednie kell ha éppen nem is akar, akkor miért kellene neki ezt a rangot adnia ahhoz hogy neki adja azt a hasznavehetetlen drágaságot? Mert érhet bármennyit ha senki nem volt eddig képes használni, és ahogy Bibi nénje is megmondta a lélekcsontnál amit a rókalánynak adott hogy csak akkor ér igazán valamit ha használják. Nekem az tűnik a legesélyesebbnek hogy hogy Ning papa jól kiokosította a császárt TSról, és akkor a császár tisztában van azzal hogy akkor járnak vele a legjobban ha úgymond barátként kezelik teljes mértékben, mert akkor számíthatnak rá igazán.
Hát mint írtam azt a 3 szintet én sem értem, ha elvileg minden hivatal tiszt felett áll? Hogy állhatna 3 szinttel? Egy megadotthoz képest van 3 szint de nem a legmagasabbikhoz. És hát a koronahercegnek is engedelmeskednie kell a császárnak. Meg elvileg másnak is. És olyat nem mondtak hogy nem kéne engedelmeskednie, csak hogy nem kell meghajolnia és a szokásos etikettet betartania. Szóval egyenlőbb félként kezelheti őket.
Ezekkel a szintekkel meg ajándékkal inkább magukhoz akarják kötni őt és a Tang szektát. Mert az erejükre és tudásukra, (nem is beszélve a rajtett fegyverekről) a birodalomnak szüksége van.
Ajándékra meg nem mondom hogy kell a rang, de lehet nem árt. Mert lehet hogy számukra használhatatlan, viszont attól még nagyon értékes lehet. Nem tudják kihasználni, az igaz, de attól még megvan az értéke.
És nem biztos hogy csak Ning bácsi. Hanem a Nagymester is. Vagy éppen ahogy mondták ha egyiket akarjátok győzd meg a másikat is. Mert a birodalomnak nagy szüksége van a Nagymester tudására.
Természetesen. De ismerjük már annyira TSt hogy ha elkezd parancsolgatni neki a császár, főleg ha az elveivel ellenkező utasításokkal, akkor hamar vége lesz a barátságnak. Ha meg az igazán erős TDkra gondolok, nekik szerintem nincs az az uralkodó aki parancsolni tudna, mert ők maguk képviselik a szín tiszta erőt és hatalmat, ami nem feltétlen jár együtt az uralkodói ranggal.
Csak elég Oscarra vagy Dagira gondolni, nekik sincsen semmilyen rangjuk(később ez még változhat persze) ezért ők képviselik számomra azokat akik természetes tehetséggel rendelkeznek nemesi származás nélkül, mint a 2 fejű farkas lelkű gyerek is.
A birodalmakkal kapcsolatban, meg annyi biztos hogy ha a későbbiekben esetleg egymás ellen lesznek valamiért, akkor kaphatott eddig bármit, inkább visszaadja de az biztos hogy Mu Bai mellé fog állni.
Most vagyunk abban a helyzetben amikor is TS-nak és a birodalomnak kölcsönösen szüksége van a másikra. Ezért kénytelen mindkét fél kompromisszumokat kötni és ha kell engedni az elveiből. Szüksége van a birodalomnak TS-ra és a Tang szektára. Ezért is kapta amit kapott. Rang és a kis tárgya.
Amúgy most TS lényegében azok a szinten van mint Ning bácsi. ÉS ha belegondolunk neki is mekkora a befolyása mellette van 2 igen erős TD mégis fejet hajt a császárnak. Akkor el lehet gondolkodni hogy mennyit is ér a TD ereje. Mert mint mondtam és te is írtad mindkettőnek nagy a hatalma. Viszont csak szükségük van a másikra közös érdekre.
Azért hogy tud valaki elérni a TD szintet csak kell némi támogatás. És támogatni kell valakit hogy az később tudjon segíteni.
Hiába vagy TD azért nem tehetel bármit kedvedre mert csak eleségeket szerzel és azok idővel összefogva legyőznek .
goku5 írta:
Hát mint írtam azt a 3 szintet én sem értem, ha elvileg minden hivatal tiszt felett áll? Hogy állhatna 3 szinttel? Egy megadotthoz képest van 3 szint de nem a legmagasabbikhoz.
A teljes alárendeltség és a kölcsönös szövetség nem ugyanaz. Na de most ki is derült mennyit ér a birodalom önmagában csak a Lcs ellen, és természetesen vannak szövetséges TDk, de közvetlen a birodalomnak nem igazán láttam egyet se a szolgálatában. Leszámítva a Vén szörnyet, de ő az életével tartozik nekik, mint most a birodalom TSnak, ezért nem igazán tudom elképzelni hogy alárendeltként gondolna rá a császár. Ahhoz ismernünk kellene jobban a történelmet hogy megtudjuk mi alapján szolgálja a 7 kincses klán a birodalmat, biztos nem ok nélkül. Mert a többi klán már korántsem olyan szolgálatkész feléjük, a TÉ klán is valamiért a másik birodalmat támogatta inkább, de ez inkább politika. Én magára San személyiségére gondolok amikor azt mondom hogy sose lesz, az az alkalmazott aki feltétel nélkül azt teszi amit mond neki a császár. A jövőben pedig úgy érzem, hogy a 7 szörny egy olyan szövetség lesz ami, képes lesz leverni önmagában Lcs összes TDját, mert ha TS 7. gyűrűje is vörös lesz akkor bizony az összes az lesz, és akkor szerintem mind a 7 szörny rendelkezni fog 1 vörös gyűrűvel a jövőben, és az nagyon fog aprítani az biztos. Na meg ne felejtkezzünk el a szövetséges akadémiák zsenijeiről se, akik között szintén van néhány TD várományos szerintem, remélem meg is érik.
Meg ha belegondolsz akkor gyakorlatilag TS sose kapott semmilyen támogatást a birodalomtól, még az állherceg kitűzőjét is csak azért fogadta el mert nem járt semmilyen előnnyel ami későbbi tartozásként jelenhetne meg. A piramist és a jelenlegi titulusát meg hálából kapta amiért neki köszönhetően megmenekültek attól hogy Lcs kiirtsa őket.
Azt meg még véletlen se cáfolom hogy jelenleg TSnak is érdeke hogy támogassa a birodalmat, mert az neki is nagy segítség, hogy legyen idejük felfejlődni a megfelelő szintre, csak annyit hogy semmiképp sincsen köztük alárendeltségi viszony, legalábbis szerintem.
Hát azért nem teljes alárendeltséget én sem. Csak hogy valamennyire tisztelnie kell, és csak ő az uralkodója a birodalomnak ahol él. Lényegében ha úgy vesszük "alattvaló" lenne. Szóval azért bizonyos módon feljebbvalója.
Azt meg sose mondtam hogy TS az lenne aki ha neki nem tetszik követi más parancsát. Csak hogy kölcsönös érdek miatt jobb most némileg meghajolni és barátkázni.
Az animében is mondták, hogy tényleg nincs nagy magas fokozatú a birodalomban, hanem ellenük a sok eltökélt katona van velük. Szóval úgy vannak, hogy sok lúd disznót győz alapon mennek a TD-k ellen.
És hát azért csak a birodalom határozza meg hogy milyen adót kapsz, milyen területre meghetel, segít foglalkoztatni, ad megrendeléseket. Szóval csak sokat számít gazdaságilag a klánnak. Ezért fontos nem ereje miatt. Nem véletlenül lett olyan erős befolyásos és gazdag se a 7 kincses üvegpagoda. Csak a császár támogatása miatt. Ezért is támogathatják. De ezek amikről írunk már tényleg gazdaság és politika.
Hát szerintem TS 7.gyűrűje is vörös lesz. És azután az összes többi is. Szóval ő szörnyek között is a legfélelmetesebb szörny lesz. Milyen lenyűgöző grandiózus gondolat volt még az elején mikor említették hogy a kalapácsra csak fekete gyűrűk kerülnek. Ha így vesszük akkor már az is igen gyengének tűnik a tiszta 9 vörös gyűrűhöz képest. Csak le kell hívnia és már a LD-k is összeehetnek a félelemtől.
Bár ha így vesszük akkor tényleg lehet minden szörnynek is 1-1 vörös gyűrűje. De ha így vesszük tényleg valahogy már úgy a vörös gyűrű is elveszítené azt a nagyságát mint amivel most bír. Mármint hogy olyan erős és lényegében senkinek nincs. Sőt eleve honnan szereznek és győznek le annyi 100.e éves szörnyet. Pláne ha pár ember.
De hogy az eddigi tehetségekből hány lesz TD jó kérdés. Nem biztos hogy a jövőben is szárnyalni fognak. Pláne hogy mikorra is sikerülne nekik elérni a TD szintet. Az már más kérdés.
Az meg hogy a legfőbb tisztek fölött is vannak szintek már egy jó ötlet hogyan lehet azok fölött 3 szinttel.
Anno régebben már írtam is hogy szerintem nagyobb lesz ez a világ mint amit eddig a térképen láttunk. Erre ki is derült hogy van egy sziget ahol nagyon kemény az élet, körülötte ott a tenger is ami szintén otthont adhat magas szintű lélekszörnyeknek, ráadásul ott nem is könnyű levadászni őket. Meg egyébkén magán a fő kontinensen is biztos jóval több van mint amit mi láttunk eddig, de ezek azért nagy rutinnal rendelkező értelmes lények, ráadásul erősek is és hát nem jelenthet gondot nekik elrejtőzni az emberek elől.
Az meg semmit se fog levonni a vörös gyűrűk értékéből ha tényleg lesz minden szörnynek egy, mert az leginkább TSnak lesz köszönhető, nélküle és a vörös gyűrűi nélkül azért eszembe se jutna ez a gondolat. Neki is azért képzelem hogy ezentúl csak vörösek lesznek, mert nem hiszem hogy lejjebb adná a mércét, persze ha a 7. gyűrűje mégis fekete lesz, akkor már nem olyan biztos a dolog. Na de ha mégis az lesz, akkor az lesz a 8. és a 9. is. Azzal az erővel meg nem hiszem hogy gondot okozna nekik elkapni egyet minden szörnynek, talán még XXnak is jut majd egy.
Amin én jót nevettem, az a herceg volt, ahogy TS előtt térdelt, és amikor igent mondott a felkérésre, akkor mintha egy istenre pillantott volna csodálattal a szemében. XW-nak lehet van még egy riválisa? Vagy hasonlíthatnám egy aranyos kiskutyához, amelyik megtalálta a gazdiját Azok a csillogó szemek, még mindig vicces
Ugrás a fórumra: |