Köszönöm az új részt!
[Naruto-Kun Projekt] Fumetsu no Anata e (To Your Eternity) anime
Nagyon szívesen mindnekinek. Valami konkrét vélemény a részről? Szinte mindenki csak köszöngetni szokott, pedig szívesen elolvasnám, ki mit gondol a történet alakulásáról, a karakterekről.
Kaukazusi Gyikember írta:
Nagyon szívesen mindnekinek. Valami konkrét vélemény a részről? Szinte mindenki csak köszöngetni szokott, pedig szívesen elolvasnám, ki mit gondol a történet alakulásáról, a karakterekről.
Köszi a fordítást!
Nekem nagyon tetszik az anime. Igen, visszafogottabb, nincs tömve akcióval, de mivel a többi most futó sorozat akciódús, jó ez a kicsit lassabb anime. Kicsit visszábbvett az érzelmi terrorból (az első rész azért eléggé nagyot ütött ). A karakterek szerethetőek, viszont nem vagyok benne biztos, hogy fogja kezelni a sorozat a pontot amior Fusi önálló lesz. Ara gondoltam, hogy az emberi társadalom rétegeivel fog ismerkedni. Szinte biztos vagyok bennne, hogy lesz egy arc amikor "gonosz" lesz mert épp azt tanulta el. Várom, bármivé is fejlődik a történet.
Köszi az eddigi részeket, a napokban pótoltam be a lemaradásomat. Az első rész, bár szép volt, de még csak közepesen tetszett, viszont utána teljesen magával ragadott a sori. Az opening is bejövős, a karakterek közül mindig kerül ki pár szerethető. Fushi teremtőjére lennék kíváncsi, hogy ki fia, borja. Az elején úgy tűnt, hogy valami istenség küldte le a gömböt, de az az alak, aki megjelent, akár egy másik bolygó szülötte is lehet (inkább olyan varázslószerűnek tűnik). Érdekes, hogy Fushi csak a sebeikkel együtt tudja a lények alakját felvenni, illetve azt pl. nem gondoltam volna, hogy ehető kaját is tud csinálni (inkább úgy tűnt először, hogy az alkotásai a teste részét képezik, mint a "hozzánőtt" ruha).
Hát igen, a mostani, gugus történetszál lassabban halad, de hát addig jó, amíg senki nem hal meg egy Fumetsu részben. Kellett ez az idő, hogy kibontakozzanak a mostani karakterek, de a következő résztől feltehetően megint jobban felpörögnek az események.
Én arra gyanakszom, hogy Fushi csak élettelen dolgok alakját tudja felvenni (amiket, ha szükséges, aztán regenerál), tehát egy élőlény alakját is csak annak halála után képes imitálni. Legalábbis az ellenkezőjére még nem láttunk példát. Ez azt is megmagyarázná, miért viseli a testén közvetlenül alakváltás után mindig az adott személy sebeit is. Az is tök jó, hogy a mostani részekben Fushi új képességeit ismerhettük meg, mint az instant étel- vagy eszközgyártás.
Szerintem Fushi teremtője valamiféle isten. Ezt igazolja, hogy mint láttuk, a tért és időt (mikor Fushi először harcolt a gyomszörnnyel, úgyszólván "megállítva az időt" beszélt hozzá) szabadon irányítja, illetve a Fushival való közös céljuk a világ megóvása, a gyomszörny és az azért felelős erő pedig ennek a megakadályozásán munkálkodik, ami felállás így a klasszikus keresztény Isten - Sátán ellentéttel analóg.
Na, majd biztos kiderülnek ezek a dolgok is, de addig is Fushinak is rá kellene jönnie, hogy mi a feladata
Egyesítve 2021.06.16 20:14:46:
Köszi az új részt! Ez most meglepett, azt hittem, Fushi teste változatlan marad, nem öregszik. De ezek szerint valahogy ezt is megtanulta. Csak Rean nem változott semmit 4 év alatt De milyen oltás lenne már, ha Gugu testvére lenne a jegyese (bár nem látszik egyértelműen az előzetesből, eladta-e végül a gyűrűt, és meggazdagodott-e); mondjuk nem hiszem, hogy tényleg így állna a helyzet. Az meg, amit a varázslószerű fazon mondott, elég baljósnak tűnt valahogy... minek a végét kell megvárnia, meglátnia?
Köszönöm az új részt mindenkinek! Az hogy Gugu fogja legyőzni a "Nokka"-k kicsit váratlan volt, ahogy a 4 éves időugrás is, bár az opening alapján valahogy sejtettem hogy ez lesz, mivel ott is láttunk egy maszkos alakot, akit Gugu-nak vélek felnőttként, csak új maszkkal.
Ugrás a fórumra: |