Legújabb projektünk kibeszélő témája. TILOS a spoiler! Minden spoilernek számít, ami nem történt meg az általunk publikált fejezetekben.
A manga adatlapja: https://www.narut...age_id=243
[Naruto-Kun Projekt] Ayakashi Triangle manga
Legújabb projektünk kibeszélő témája. TILOS a spoiler! Minden spoilernek számít, ami nem történt meg az általunk publikált fejezetekben.
A manga adatlapja: https://www.narut...age_id=243
Köszönöm az új projekt forditását.
Eddig érdekesnek tünik a manga. A világ összetétele elég szimpatikus a számomra, ezzel a nindzsa, szellem vonnallal. E mellett kaptunk két szimpi föszereplöt is. (A lány különösen bejövös ezzel a személyiséggel )
A vége a fejezetnek kicsit meglepett. De biztos vagyok benne, hogy ilyesmi nem fogja megakadájozni a két föszereplönket.
Köszönjük a fordítást!
A végéig kifejezetten tetszett. De kérdem én - teljesen naívan persze - ...miért kell az LMBTQ mozgalmat erőltetni? ennyire megakarnak már felelni az új mangák és mangakák is az új "trendeknek", csak hogy ezáltal is bebiztosított legyen a siker?!
Engem ez kifejezetten bosszant.
Igaz messzemenő következtetéseket nem akarok levonni egy fejezet után és remélem nem vesz ilyen vonalat a manga, de erős a gyanúm....
Pedig jól indult. Kíváncsian várom igazam lesz-e vagy sem.
kucsu írta:
...miért kell az LMBTQ mozgalmat erőltetni? ennyire megakarnak már felelni az új mangák és mangakák is az új "trendeknek", csak hogy ezáltal is bebiztosított legyen a siker?!
kucsu írta:
...miért kell az LMBTQ mozgalmat erőltetni? ennyire megakarnak már felelni az új mangák és mangakák is az új "trendeknek", csak hogy ezáltal is bebiztosított legyen a siker?!
Japánban az ilyen jellegű témák elég régóta jelen vannak a mangákban, animékben, kb. az általad megnevezett mozgalom még akkor nem is létezett.
Azért kíváncsi leszek, hogy a történet merre fog tovább haladni. Vajon ez a szellemes, ninjás harcoljunk a gonoszokkal stílusú folytatás lesz vagy ezek mind mellékesek és csak átmegy valamilyen sulis, szerelmi szálba. Egyelőre ez alapján a kezdet alapján simán lehetne bármelyik.
Kentaro-sensei előző mangája, a Black Cat se erről volt híres.
A műfaji besorolása pedig: akció, romantikus, ecchi, vígjáték, shounen.
Én magam még nem olvastam, de eléggé bejöhetett a japóknak, ha már a héten megérte a 46. fejezetét is ^^
Hűha.... Nem rossz kis manga. Kíváncsi leszek a folytatásra.
Bár azért nekem jobban tetszett a srác fiúként...
Amúgy az egész sztori emlékeztet kicsit a Noragami-ra... Ezzel csak én vagyok így?
Gondolom azért a tanároknak fel fog tűnni, hogy Matsuri-kun Matsuri-chan lett.
Köszi a fordítást
Tapion-sama írta:
Én magam még nem olvastam, de eléggé bejöhetett a japóknak, ha már a héten megérte a 46. fejezetét is ^^
Ugrás a fórumra: |