Nem kötekedni akarok veletek, de szerintem türelmetlenek vagytok.
Az új rész kijön szombaton, Ayagii-nak is van privát élete, munkája, tanulnivalója. Amikor ideje engedi, akkor lefordítja, de már többször kifejtette, hogy az az angol felirat amiből gyorsan tudott dolgozni, mert jó volt, nem elérhető, így tovább tart neki is, mire átnézi és normális nem összecsapott feliratot kapunk. Én is várom az új részt türelmetlenül, de azért kicsit gondolkodjatok el. Ayagii lefordítja, és még át lesz nézve, korrigálva, ha kell. Eléggé el voltunk eddig kényeztetve a másnapi feliratokkal, de ne legyen elvárás. KIcsit úgy érzem ennyi erővel az animációt készítőket is nyaggathatnátok, hogy miért nincs 2 rész egy héten, vagy hogy miért nem hosszabbak?
Én örülök amikor jön, és nagyon köszönöm.
Egyesítve 2021.05.16 23:11:03:
Amúgy lenne egy kérdésem, kicsit kapcsolódik a Douluohoz, ezért ide írom:
Valaki ismeri a God of Lost Fantasy sorozatot?
Regény, webnovel adaptáció, élőszereplős.
Még csak 2 részt láttam eddig, még nem tudom milyen lesz, de keveréke 2-3-4 sorozatnak is
Douluo, Stellar és nem jut eszembe a harmadik, amiben a főszereplő ereje el van zárva.
A stellarból a csillagos vonal van benne és az hogy a főszereplőnek nincs ereje, de benne lesz egy csillag, a douluoból a kalapács, na meg egy erős, titokzatos csaj mellette , az utolsóból (aminek nem emlékszem a címére most) meg, hogy az eljegyzett menyasszonya otthagyja, mert nincs ereje.
Lehet még több sorozatszálat gyűrtek bele, majd meglátom
Szerkesztette: Erzsicica - 2021.05.16. 23:11