Van az a rész, amit még angol felirat nélkül is érdemes megnézni! Na ez pont az Várom azért hozzá a magyart, durva hogy mennyire meg tudja fogni az embert
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Skacok...... a 155 rész nagyon ultraop-ra sikeredett ))))) Ez az anime történetében a 2. nagy belépő rész ez)) zene a jelenetekkel 10/10....alig várom a magyar feliratot hozzá
Egyesítve 2021.05.09 12:15:17:
meg le a kalappal az animekészítők felé h ezt a jelenetet így összehozták
Hát az ilyet élő szereplőssel még nem lehet tényleg megvalósítani. Még nincs meg a technológia hozzá. Legalábbis elérhető árban.
De viszont nem tudom hogy miért de az élő szereplős nagy siker volt ha minden igaz Kínában. És elvileg már készül a 2. évada is.
Amúgy szerintem is elég rossz volt az első évad is. Pláne hogy mennyi eltérés volt az eredetihez képest. Hogy hogyan csinálnak folytatást ilyen eltéréssel hogy még valahogy kötődjön az eredetihez igen jó kérdés.
Valamiért sokan elvből nem néznek semmilyen típusú rajzfilmet, pedig szeretik a fantáziát rendesen. Sokszor próbáltam már barátaimmal animéket nézetni, de valamiért nem akarják. Sokáig én is képviseltem ezt az álláspontot, de mivel mindent is untam már, ezért hagytam magamat rábeszélni a Narutora, eleinte furcsa volt, de aztán megszoktam. Azóta nem sok élőszereplős filmet néztem meg, max ha nálam lógnak haverok akkor, mert elég bosszantóak amikor már csak azért is elindítok egyet.
"Az epizódok minden hét szombati napján jelennek meg. A magyar felirat várhatóan a hétvége folyamán érkezik."
Ez nem azt jelenti hogy szombatra készen van hanem hogy ha minden tökéletes akkor vasárnap.
De a felirat egyébként is olyan mint a mágusok a Gyűrűk urában!
ZIHAMI írta:
Mikorra várható a 155.rész megjelenése ? Csak mert eleve szombatra lett ígérve minden rész helyette vasárnaponként jön és tegnap még nem jött ki a következő rész .
#mikóleszmá team tagjainak <3
Az epizódok jellemzően minden hét szombati napján jelennek meg. A megjelenés függ attól, hogy a vállalkozó szellemű külföldiek saját szabadságukat kockáztatva (a.k.a. illegális tartalomfeltöltés) mikor szerzik be és kódolják át a forrásvideót, majd mikor teszik fel ezt a torrentoldalakra. Ja és persze mikor kerül hozzá kiadásra olyan angol nyelvű felirat, amit nem 4 órán át kell időzítgetni, és nem kell egyiptológust hívni a megfejtéséhez (helló, Nanatsu no Taizai, hogy vagy?). De te bizonyára a felirat felől érdeklődsz.
Sokszor elmondom, leírom, eltáncolom (keress rá TikTokon: Tapion mikóleszmá dance), hogy nem szolgáltatók vagyunk. Teljesen, hangsúlyozom TELJESEN ugyanolyan emberek vagyunk mi, mint Ti. Csak míg ti a LoL-ban, Wow-ban, Pow-ban, Bow-ban meg mittudomén miben élitek ki online életeteket, addig mi órákat szánunk arra, hogy az általunk egyébiránt megértett sorozatokat magyar nyelvűvé varázsoljuk, és Ti is megértsétek azt, amit... amit mi. Ééés! Mindezt közzé is tesszük nektek (mert ugye nem lenne kötelező, lefordíthatnánk csak és kizárólag saját használatra is). Ráadásul mindezt ingyen és bérmentve, a saját szabadidőnket és magánéletünket rááldozva.
Namost. Ígérni bármit lehet, az ingyen van. Megígérhetem, hogy a jövőre megjelenő Dragon Ball mozifilmet lefordítom. Akár örmény nyelvű feliratra is tehetek ígéretet. De... COVID-függetlenül bármikor bárkivel történhet valami (csak hogy drasztikus dolgokról is legyen szó), illetve családtagjainkkal, közeli hozzátartozókkal.
Képzeld el azt a szitut, hogy (jó, ne magamból induljak ki, legyen csak) 5 éve szüntelenül elégíted ki a csorgó nyálú, szinte zombivá változott, éhező fanokat azáltal, hogy lefordítod nekik a kedvenc sorozatuk új részét. De tényleg, minden héten. Majd a 6. év 3. hetében (neadjisten) tragédia történik a közvetlen környezetedben. Na, én biztos nem tenném közzé itt, mindenki előtt, hogy elhunyt édesanyám, testvérem, kutyám vagy aranyhalam és késik a felirat, ellenben biztos marha jól esne, ha ezeket a kérdőre vonástól sugárzó kommenteket olvasgatnám.
Úgyhogy itt is, mint oly sok más helyen, megkérek mindenkit, hogy dolgozzátok fel végre (akinek nem inge, persze ne vegye magára): Mi is emberek vagyunk, akárcsak Ti.
Ugrás a fórumra: |