Köszönöm szépen a forditást!
[Naruto-Kun Projekt] Kimetsu no Yaiba anime
Nagyon köszi a Munkát! Fuh érzelmes volt a film. Nálam ettől függetlenül nem hibátlan. Kicsit epikusabbat vártam. De természetesen tetszett. Maga a vonatos hangulat nagyon adta, a hátterek iszonyúan szépek voltak, bár maga a vonaton lévő szörny, nem lett olyan jó. Remélem tényleg idén jön a második évad. Köszi a munkát még egyszer!
Javaslom az égetett feliratos videónkat letölteni (torrent, MEGA), mert akkor nem lesz gondod külön a felirattal. FulHD 1080p felbontású, közel BD-rip minőség, mint a többi ^^
Rezso írta:
Nagyon köszi a Munkát! Fuh érzelmes volt a film. Nálam ettől függetlenül nem hibátlan. Kicsit epikusabbat vártam. De természetesen tetszett. Maga a vonatos hangulat nagyon adta, a hátterek iszonyúan szépek voltak, bár maga a vonaton lévő szörny, nem lett olyan jó. Remélem tényleg idén jön a második évad. Köszi a munkát még egyszer!
Megjegyezném, hogy én olvastam a mangát, tehát még a film megnézése előtt tisztában voltam a történésekkel, de számomra pont azért volt különleges a film, mert nem egy a stúdió által kreált amolyan "melléktörténetet" dolgoz fel, amihez hiába adja a nevét a mangaka, a minőség az köszönő viszonyban sincs az eredeti művel. Szóval nekem élvezetes volt úgy megnéznem ezt a történetívet, hogy az adaptálása nem szokványos módon, hanem mozifilm formátumban történt.
Egyébként teljesen érthető, ha úgy érezted, mintha egy egész évad epizódjai lennének összevágva, mivel végül is ez egy és ugyanazon történetszál feldolgozása, amit adaptálhattak volna hagyományosan is, ehelyett kaptunk egy mozifilmet, ami mint mondtam, részemről egy különlegesebb élmény volt. A film bizonyos jelenetei pedig szerintem nem is adták volna annyira, ha külön részekre lettek volna bontva.
Tapion-sama írta:
Javaslom az égetett feliratos videónkat letölteni (torrent, MEGA), mert akkor nem lesz gondod külön a felirattal. FulHD 1080p felbontású, közel BD-rip minőség, mint a többi ^^
Rezso írta:
Egyet kell értenem.Az alapanyag szerintem nem volt filmnek való. (Mármint a formátum nem adott hozzá az élményhez. Sőt lehet epizodikus formában jobban működött volna.) Kicsit olyan érzés volt nézni mintha egy évad részeit látnám összevágva. Nem tudom pontosan leírni miért. Ettől függetlenül szerintem nagyon jó lett. Nálam 10/9.
Hát valahogy én se értem, hogy miért olyan nagy szám manapság a filmes megvalósítás a sorozathoz képest. És ráadásul egész sok mindenben. Gondolom biztos csak azért mert jövedelmezőbb, nem pedig a feldolgozás végett.
Igaz ez a film is mindent vitt ha jól tudom! Szóval biztos hogy így érte meg nekik jobban. De hogy másoknál is az más kérdés.
De amúgy megjegyzem én is az a fajta vagyok aki szívesebben nézi meg a végén a sorozatot egyben mint hetente egy részt. Szerintem úgy is elég nagyot üt és jobban beleéli magát az ember.
Ugrás a fórumra: |