Köszönöm a forditást.
[Naruto-Kun Projekt] Douluo Dalu animációs sorozat (TILOS a spoiler!)
Köszönöm szépen a munkátokat!
Hát ez is egy nagyon jó kis rész lett. Benne jó pár érdekes dologgal.
Mondjuk engem mivel láttam az élő szereplőset kevésbé lepett meg a kis herceg. Bár mint írtam ott jóval másképpen oldották meg a helyzetet. És még a valódi kiléte is csak a következő részeb derül ki. Jó volt a hang váltás az előzetesben.
És lám milyen magabiztos is a kis hercegünk. Bár azért tegyük hozzá van is miért.
Az egyedüli ami tényleg nagyon meglepett a részben ami felülmúlta a várakozásaimat az a vén kecske volt! Na de most komolyan 82 szintű és lényegében egyenlő fél egy TD-val! TS-nak meg még a vén méret kell segíteni mert ő TD lévén nem bír el egy másik TD-val! Hát ez tényleg komoly egy dolog!
Mondjuk az előzetes miatt kevésbé, de ez a jó kis angyal dolog is egész jó volt! Jó kis harci lélek és jó kis mező! De már láttuk elbukni a Tiszta ég kalapács ellen! Remélem most is ezt fogjuk látni. Jó kis harcnak ígérkezik.
De egy valami még kérdéses. Mondta hogy mindenkit szívesen feláldoz de akkor miért tartaná meg a kis rókalányt? Tudom a pápa tanítványa meg gyilkos isten is de miért olyan különleges hogy pont őt akarná megtartani a két TD-t meg ha kell feláldozná!
De ahogy nézem ez is egy jó kis elhúzódó csata lesz. nem végeznek 1-2 rész alatt. De mint írtam korábban én nem féltem se a 7 kincses klánt se a Shrek akadémiát. Lehet a végére még ők is megjelennek támogatni TS-ékat. Na meg akire nem számít a kis herceg az a Tang szekta!
Ha most elbuknak akkor meg hatalmas bukás vereség lesz ez a LCS számára.
Köszi szépen!
Érdekes. Míg az előző részek adaptációi kifejezetten tetszettek, és egész hűek voltak, itt sikerült megint látványosan belenyúlniuk Sőt, kicsit sci-fisre vették a "fazont". Szóval olyan szó-szó az érzés, ahogy végig néztem.
Goku: Pont ezt írtam a vén kecskéről anno: tök kifigurázták, és egyáltalán nem jött ki az az erő/impozáns modor a filmben.
Ill. amibe érdemes belegondolni az az, és ez el is hangzott az animében is, hogy a 4 alkán specifikus tulajdonsága kiemelkedő, viszont hátránya, hogy valamiben picit gyengébb. Így kerülnek egyensúlyba.
Sziasztok már régen szóltam
köszönöm a munkátokat
Én csak annyit szólnák közbe, hogy a kis herceg meglepett az eredetével :/ illetve érdekes info volt a mezők és a 70Szint, hogy párba fejtik csak ki az igazi erejüket
hát a folytatásra 3 ötletem lenne vagy jön TH amit az állapotára való tekintettel kétlek , vagy valami csoda folytán szintet lép TS esetleg használja a félkész lélekcsont fuzióját és valami történik
Nekem eszembe jutott még egy lehetőség, persze lehet messze lesz a készítők verziójához mint Makó Jeruzsálemhez.
Mi van ha a TÉ klán figyeli azért, mert hát mégiscsak szektavezért akarnak csinálni belőle. Ha jól emlékszem mondott is valamit az egyik vén hogy rejtve jobban tudnak gondoskodni róla vagy hasonló. Megjelennek és megmentik, néznének is mint hal a szatyorban a Lélek csarnokosok.
Hát az érdekes is lenne ha a Tiszta ég 1-2 vénje megjelenne és bemutatnák, hogy TD szinten vannak. Szegény hercegünk is nyelne egy nagyot. De én kizártnak tartom. Szerintem TS mag oldja meg a helyzetet valahogy. Végre megint egy jó kis harc keretében ami szoros lesz. És valahogy biztosra veszem hogy a Tiszta ég kalapácsával győzi le. Akárcsak az apja tette az előző pápát! Ezzel is bizonyítva csak a kalapács a legerősebb harci lélek!
Amúgy ha már olyat olvasok, hogy változtattak akkor kíváncsivá tesz, hogy miben? Mi változott hagytak-e ki valamit?
De azért akkor is durva a vén kecske! Simán egyenrangúként küzd egy TD-val! Még ha egyiknek dominánsabb a harci lelke is. Bár mondva volt hogy a 4 vén közül ő a legerősebb mindenben. Bár korábban valaki írta hogy TH is győzött le még 8x szinten TD-t. De akkor is durva. Gondolom minőségi az a lándzsa is.
Az előzetesből azt vettem ki hogy az a kakukkfióka bizony (Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: a pápa maga ) Így az hogy van bármi esélye TSnek legyen bármilyen kemény is, Az még nagyobb lehetetlenség, minthogy megjelennek a TÉ klánból hogy megmentsék. Esetleg port szór a szemébe amikor nem figyel és elmenekül.
Én a Tang szektát tartom a legvalószínűbb befutónak, de velük is inkább le kell lépni, nem tartom esélyesnek a győzelmet jelenleg. Legalábbis remélem nem itt lesz vége a dolognak.
Köszönöm a rész fordítását!
Egy valamire ha nem kapunk választ a kövi részekbe válaszolna nekem valaki? Hogy a fenébe tudott ez az ember 70+-os szinten láthatatlan maradni, mind a király, mind a 7kincses klán mellett? Nem használta sosem a képességét? Ne vicceljenek már. Egyik szemem sír, hogy ő a korábbi pápa fia, a másik meg nevet. Mindenki a király fiának tekintette, de senki sem tudta, hogy nem az? Nekem annyira sántít ez a sztori, hogy nagyon.
Egyelőre maradjunk annál, hogy az előző pápa gyereke. Az előzetes meg sokat sejtet ezzel kapcsolatban. De nem a pápa, mert mondta hogy az apja volt.
Az meg hogy maradhatott látatlan, hát az tényleg érdekes. Tudjuk be annyival, hogy a LCS gondoskodott róla a hátérben. Szóval biztos volt pár beépített magas szintű embere aki segített neki pl a gyűrűk szerzésénél. És ha jól sejtem harcolni se igen harcolt mert akkor is kiderült volna mi a harci lelke. Szóval lehet éppen a harci tapasztalat hiánya fog segíteni TS-nak a legyőzésében.
sipikiraly2008 írta:
Hogy a fenébe tudott ez az ember 70+-os szinten láthatatlan maradni, mind a király, mind a 7kincses klán mellett? Nem használta sosem a képességét? Ne vicceljenek már. Egyik szemem sír, hogy ő a korábbi pápa fia, a másik meg nevet. Mindenki a király fiának tekintette, de senki sem tudta, hogy nem az? Nekem annyira sántít ez a sztori, hogy nagyon.
Nekem is ez a meglátásom. Attól hogy nem tudjuk hogyan csinálták, még megtörtént, lehet majd megmagyarázzák. De ha nem a pápa az akkor ki lehet az a lány? Mitől van akkora hatalma, hogy beáldozna mindenkit Lcs trónörökösén kívül? Mondjuk ő tényleg nem ártott semmit Xiao Wunak, sőt meg sem próbálta. De hiába az ő apja az előző pápa, mégse ő örökli a hatalmat. Akkor tényleg fura hogy ekkora a tisztelete, hogy a TDk is hajbókolnak neki és simán elfogadják hogy beáldoz sok LDt és TDt. Ezért gondolom azt hogy ő a pápa is lehet akár.
Aki tudja mert elspoilerezte magának, az ne vitatkozzon velem kérem.
Csak tudjuk hogy az előző pápa gyereke. És hát leginkább a harci lelke miatt van az a nagy tisztelet, mivel csak az a LCS szimbóluma! Mit tiszteljenek ha nem azt. Amúgy meg eleve a szülők sokat számítanak. Neki meg ha jól sejtem igen jó mindkét szülője!
De még mindig csak az érdekel hogy a kicsi rókalány miért olyan fontos, hogy még a "kis herceg" se áldozná be őt, pláne ha ő maga is ott van.
De hát gondolom ez is olyan amit majd csak megtudunk mint minden mást a "kis herceggel" kapcsolatban.
Ugrás a fórumra: |