Köszi a fordítást joshx05nek, a lektorálást Mnykynek, a szerkesztést Dottanak a 20.fejezethez!
[Naruto-Kun Projekt] Shuumatsu no Valkyrie manga
Giovanna írta:
Nem tudom, hogy a legújabb fejezetet olvastátok -e, ezért itt a link: https://mangakaka...chapter_45
45. fejezetWáó, Zero múltja meglepett, azt hittem, hogy egy gonosz Isten lesz, de épp ellenkezőleg...
A vége meg... áhhh... Buddha valami undorítóan erős lehet
Örülök az új fejezetnek de a cím annyira nem tetszik simán lehetett volna Igazság vs Ördög mivel ez is az eredeti címe. Biztos volt oka ennek a cím változásnak de ha valaki olvassa angolul
Ez a manga nagyon állat! Jön az anime is remélem kapunk hozzá patent feliratot! Köszi!
Egyesítve 2021.04.15 17:50:00:
Attol függ melyik oldal fordítását nézed plusz az angol is sok szlenget használ ahogy a magyarnak is megvan a sajátja tehát a hozzászolásod nem igazán helytálló és felesleges is.linachan írta:
Örülök az új fejezetnek de a cím annyira nem tetszik simán lehetett volna Igazság vs Ördög mivel ez is az eredeti címe. Biztos volt oka ennek a cím változásnak de ha valaki olvassa angolulspoileraz tudja hogy Hasfelmetsző Jacknek mennyire tragikus és szomorú élete volt. Így inkább nevezném valóban ördögnek mint gonosznak.
Plusz ugyan nagyra becsülöm az oldal fordítóit de olyan sokszor hibáznak. Itt arra utalok hogy amikor Zeusz azt mondja hogy Hellásznak tartozása van ott eredetileg azt mondja hogy " shouldn't we of the greek pantheon ". Ugyan értem a változtatást és jó a magyar hasonlat de azért nem lehet nem észrevenni.
Abban egyetértek hogy több angol fordítás is van de sokban nem szoktak eltérni, és én több oldalon olvasom angolul a mangákat. A hozzászólás nem fölösleges szerintem mindenkié számít. A fordítást meg szeretem és ugyan nem tudom hogy csak 1 oldalról van a fejezet vagy többről van szó, de bárhogy is legyen ezért érdemes több változatot megnézni. Külön dícséret természetesen ^^ mivel azért örülök hogy új fejezet jött ki.
linachan írta:
Abban egyetértek hogy több angol fordítás is van de sokban nem szoktak eltérni, és én több oldalon olvasom angolul a mangákat. A hozzászólás nem fölösleges szerintem mindenkié számít. A fordítást meg szeretem és ugyan nem tudom hogy csak 1 oldalról van a fejezet vagy többről van szó, de bárhogy is legyen ezért érdemes több változatot megnézni. Külön dícséret természetesen ^^ mivel azért örülök hogy új fejezet jött ki.
Köszönöm szépen a munkátokat srácok.
Épp a héten készített Wun-Wun videót youtube-ra Hasfelmetszőről, szal nagyon képben vagyok a sztorival!Mostmár
. Igaz ez mit sem tesz a magához, de legalább képben vagyok.
Gondolom ez inkább stratégia/mentális harc lesz, ha már London utcáit kreálták meg a merkőzéshez, aztán majd meglátjuk, lehet Jack akkora tockost lever Herculesnek, hogy attól kódul
Részemről én teljesen elégedett vagyok a fordítással pedig volt időszak mikor én is panaszkodtam pl a LüBu név kapcsán hogy ne a japán nevét használják elvégre ő kínai volt stb. Azóta a részemről 100%-ba elégedett vagyok a fordítással. puszi a fordító hasára.
Amikor elsőnek találkoztam ezzel a fejezettel kb úgy voltam vele hogy hát.. nem a legjobb párosítás elvégre a Hercuses történetekből ki indulva Hercules-nek erősebb a bőre mint egy orrszarvúé emelet Hercules megannyi lehetetlen küldetést vitt végbe fizikai erejéről nem is beszélve. Jack-i fiúról meg sokat nem tudni áldozatai női prostik voltak. Ha reálisan nézem a dolgot Jack-nek esélye sincs Herculesel szembe. Ha Jack találkozik Herculesel Jack karakteréből ki indulva egyértelmű hogy elmenekül elvégre Hercules nem egy könnyű préda.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: A Jack és Hercules párharca nagyon nagyon jó volt.Az hogy London utcáin harcoltak valami gigászian jó volt nagy kár hogy az összes párharc nem ilyen. megjegyzem ha pl nem London utcáin lett volna a harc hanem lazán csak szemtől szembe ahogy az volt Adam-nál és Zeus harcánál vagy ide sorolhatnám még az elsőt de akár a 5-diket is akkor Hercules nyert volna. A harcba viszont Jack többször is komolyabban is megsérült ami az ő állapotába vérveszteség okán nem lett volna szabad nyernie vagy amikor Hercules felvette a legerősebb formáját és adott egy komolyabb tockost akkor agyrázkódás szédülés meg ilyenek lettek volna pláne ha abból indulunk ki hogy amikor Hercules elveszítette az egyik karját utána az volt neki az első hogy elszorítsa a helyét hogy ne vérezzen el. Elégedett vagyok Jack győzelmével is de a körülményeket tekintve... Herculesnek kellett volna a 4-dik fordulóban győznia.)
Ugrás a fórumra: |