Köszönöm az napi adagot Hamarosan rávetem magam (OP, Boruto stb. )
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Köszi szépen megint!
A rész első fele tetszett. Baromi jó háttérzenék, menő Démonkirály, aztán még annál is menőbb Ban megjelenés!
Az epizód második fele viszont átment full unalmasba... A harc animációk is nagyon budget-sek lettek megint.
Értékelés: 3/5
Köszi, hogy még Húsvéton is foglalkoztál ezzel, Tapion-sama!
12. rész:
Sok tetszetős háttérzenét kaptunk, a hangulat is meglett, de az epikus harc a Démonkirály ellen minden volt, csak epikus nem... Szomorú, hogy még erre az epizódra se kapták össze magukat a rajzolók.
Akárhogy is, elhagytuk így az évad felét. 12 rész maradt, de én már semmit jót nem remélek ezek után.
3/5
13. rész:
Először is, új opening! A zene NAGYON JÓ LETT!!! Rohadt hangulatos, atyaég. RÁADÁSUL ELIZABETH SZINKRONJA ÉNEKLI!!!! Tökéletes UTOLSÓ Nanatsu openingnek. Legalábbis ebből a szempontból...
A képi világa viszont nem lett erős. Persze még csomó mindennek csak a Sziluettjét látjuk, mert nem akar spoilerezni a nyitány. Mondjuk már csak emiatt is respect!
Akárhogy is, egyelőre a képi világa közel se olyan jó, mint a zene. Később ez még változhat persze, ha megkaptuk a Végleges Verziót!
Maga a rész pedig. Nem akarok spoilerezni, szóval legyen elég annyi, hogy ez egy nagyon jó befejező epizód lett volna! Persze kicsit túl szép lett volna így ekkora Happy End-el. Azonban a hangulatot nagyon eltalálták itt is és úgy általánosan is elmondható, hogy ha nem harcközpontú részt kell csinálnia ennek a stúdiónak, akkor sokkal élvezhetőbb minden epizód!
4/5
szlordzs írta:
Sziasztok!
Arthurral mi lett? Azt hittem valami kulcsfigura lesz, mert hogy excalibur meg minden. Vissza fog még jönni, vagy ennyi volt?
Ugrás a fórumra: |