Köszönöm szépen, hogy elolvashattam ezt a fejezetet!
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai & Mokushiroku no Yonkishi manga
Amúgy ha el is érnek Lionesbe akkor Meliodas most vén törpe lesz roskadt háttal vagy mi? Csak mert ugye fel oldotta magán is az átkot de mivel démon így baromi lassan öregszik tehát max csak vmi új dizájnt kap remélem mert arra kíváncsi vagyok... Amúgy a mostani fejezet elég badass legalábbis ami a vigasztaló ölelést illeti, és Csóri pappert sajnálom hogy ilyen ocsmány fika-mikává vált, remélem kezdenek vele vmit mint régen a démon vért ivott lovagokkal. Köszi a munkátok. Blessing be with you!
16 évvel játszódik a Taizai vége után a történet, szóval nem. Viszont meg kell magyarázni, hogy ő és a többi Bűn miért marad majd ki a buliból.
Köszönöm szépen a munkát.
Már többször is említettem, de ez egy az egyben a Nanatsu másolása, csalódott vagyok. Remélem nem sokára lesz változás, mert ez így nekem nem fekszik, pedig az alap felállás nagyon bejön. Sóhaj...a remény hal meg utóljára...
Bastian írta:
16 évvel játszódik a Taizai vége után a történet, szóval nem. Viszont meg kell magyarázni, hogy ő és a többi Bűn miért marad majd ki a buliból.
Az 5. fejezet Kérdezz-Felelek részénél maga Suzuki-sensei írta, hogy a 4kishi (A hivatalos Twitter fiók ezt a rövidítést használja) 16 évvel a Taizai vége után játszódik, vette kezdetét.
A 10. fejezetről annyit, hogy Ordo nagyon ijesztő lett.
A tündéres rész pedig egyre sejtelmesebb. Remélem lesz egy céhük is, gonosz tündérekkel.
Bastian írta:
Az 5. fejezet Kérdezz-Felelek részénél maga Suzuki-sensei írta, hogy a 4kishi (A hivatalos Twitter fiók ezt a rövidítést használja) 16 évvel a Taizai vége után játszódik, vette kezdetét.
merlint megemlitikBastian írta:
Hol emlékszem én már arra, vén szar vagyok.
De akkor is eltelt másfél évtized úgyhogy minimum vmi új kinézet dukál a törpe diktátornak mint a Taizai végén Bannak az új séró. Illetve ha már említetted akkor nekem is fura a 7 bűnös hiánya, legalább vmi említés volna róluk elvégre megmentették az országot, de mintha meg se történt volna. Értem hogy új sztori, az elején is járunk még, más a főszereplő másról szól de na.
11. fejezet
Megint született néhány kérdés részemről.
Külsőleg Donny nagyon emlékeztet Howzerre, és a Lebegtetés sem áll annyira távol a Vihar-tól, hogy ne lehetne belemagyarázni, hogy Howzernek lett egy fia.
A nyilas rész viszont nem egyértelmű. A reakciók alapján nem úgy tűnik, mintha valami mágia miatt az egyik kilőtt nyíl visszafordult volna és halálos sebet ejtett volna. Egyenesen érkezett és nem tudják, hogy honnan. Tehát valaki figyeli őket, és papíron az oldalukon áll, levágta, hogy a tündért kell támadni.
Ha jól értelmezem, akkor Talisker a tündéren keresztül, bármiből is állt a tündér teste, figyelte az eseményeket, és azt követően jelent meg személyesen, hogy a bábot elpusztították. Nem lehetett ő egyszerre a báb is, mert akkor elég amatőr volt, hogy Nasiens elkapta és nem állt módjában tenni bármit is, hogy megfingassa.
Talisker sisakja és fegyvere nagyon tetszik.
Percival annyira megerőltette magát, hogy csak egy szellentésre futotta. Old-school Naruto taktika.
Viszont nagy mázlija van, hogy a mágiája alapjáraton bivaly, mert látszólag Super Pooper Scooper lesz a következő fejezetben, ami színes borítót és extra oldalakat is fog kapni, hogy megünnepelje az 1. kötet megjelenését.
Annyi érdekesség még, hogy azt hiszem Twitteren lehet kérdezni Suzuki-senseitől, és az egyik lelkes Mangahelpers-es felhasználónak már a 2. kérdését válaszolta meg. Szerencsés.
Ugrás a fórumra: |