Köszönöm az új fejezetet!
Boku no Hero Academia manga
Hát ez a hét szünet azért zseniálisan "jól" jött, túl sok a kérdőjel és a nyitva hagyott szál. Elsőnek ami feltűnt, az az emberek ilyen mértékű elfordulása, bár azért jó látni, hogy bosszúból nem hagyták volna szerencsétlen You-t meghalni. Az aljas lett volna. A másik meg Deku. Tudni akarom, mi történik! XD
De szerintem ez eddig túl gyors. Csak nem gyorsan be kell fejezni a mangát?
Elméletileg pár hete történtek az események. Aztán a legtöbb hős azt mondta kapjátok be én ezt nem bírom, feladom... aztán a gonosztevők végigpusztították a várost mintha már kitört volna a világvége és eltelt volna pár év?
Az emberek nem bíznak a hősökben de ha ők nem akkor ki a fene tudná megvédeni őket? Ilyen nagy gonosztevők ellen nem tudom miért gondolják, hogy egyedül ez működhet. Mégha egy olyan rendszer lenne, hogy lenne náluk egy hős akit nem érdekel más csak a csoport és akkor benne bíznának, de így nekem fura.
Muscular pedig egy rövid ideig a börtönben volt és az idő alatt vagy AFO segítségével? képes lett volna a képességét is jelentősen felturbózni? Ez is érdekes dolog.
Deku pedig egy érdekes kérdés egyelőre úgy tűnik, hogy most bármire képes és Tomurán kívül nem hiszem, hogy bárki megállíthatná.
Azért valahol remélem, hogy nem rohamtempós befejezést kapunk, mert akkor mosc leszek. Nagyon. Meg úgy kábé a fan tábor fele is. Ha eddig sikerült úgy nagyjából sallang és nagyobb logikai buktató mentesen pörgetni, akkor nem most kellene meghülyülni végleg.
Az emberek meg... no igen, megtörtént a bizalom vesztés és most a hangos kisebbség ordibál, hogy igen, a hősök nem voltak képesek megvédeni őket és mindenkinek az édesanyja kalapját, majd ők jobban tudják. Csak úgy, mint a valóságban. De persze várható volt, hogy lesznek ilyen emberek, csak persze ön és közveszélyesek, mert ha vérengzés van, akkor nincsenek felkészítve, hogyan kell reagálni, ahogy azt You is elmondta, és ha meghalnak, akkor ismételten a hősök édesanyukájának a kalpagját. Talán erre mondjuk azt, hogy mikor az arrogancia és a butaság szorgalommal párosul. Persze lehetnek ebben a hőzöngő hordában olyanok is, akik jogosan dühösek, de ez még mindig csak fejetlen csirke üzemmód és jó nem sül ki belőle. Lásd Jailbreaker.
Nagy pusztítást hónapok alatt is végig lehet vinni, évek biztosan nem teltek el.
Nagyon szépen köszönöm a fejezetet, de én valamiért csalódottságot érzek, ez a roham tempó elég elkeserítő.... rengeteg a kérdőjel, hova lett all might?! hogy jött ki Deku a kórházból, végűl a hősök be lettek avatva one for all-al kapcsolatban? Mi lett a karjaival, hiszen legutóbb majdnem lebénult, már az első muscular elleni harcban.... A végső harcban meg számtalanszor rommá tőrte magát... most meg csak úgy felépült és kész? és lehetne még sorolni.... remélem kidolgozzák ezeket az óriási lukakat, mert ez így egy hatalmas összecsapott munka...
darkhellboy írta:
Nagyon szépen köszönöm a fejezetet, de én valamiért csalódottságot érzek, ez a roham tempó elég elkeserítő.... rengeteg a kérdőjel, hova lett all might?!
darkhellboy írta:
hogy jött ki Deku a kórházból, végűl a hősök be lettek avatva one for all-al kapcsolatban?
darkhellboy írta:
Mi lett a karjaival, hiszen legutóbb majdnem lebénult, már az első muscular elleni harcban.... A végső harcban meg számtalanszor rommá tőrte magát... most meg csak úgy felépült és kész? és lehetne még sorolni.... remélem kidolgozzák ezeket az óriási lukakat, mert ez így egy hatalmas összecsapott munka...
Kiiraaaaaa-chaaaan....
Először is ha valaki feletted írt közvetlenül akkor nem idézzük mert ez a fórumszabály.
És nem olyan egyértelmű minden az egyszerű olvasó számára.
Sokan azt gondolták, hogy Deku meg All Might együtt nyomja mint mester és tanítvány.... De mivel nincs már All Mightnak ereje így ezt a elméletet én kizárom.
Amugy meg olvassátok a fejezeteket rendesen?
Az a probléma Kira, hogy Deku úgy lerombolta a testét a legutóbbi harc során mint még soha. Akkor volt is erre utalás, hogy gyógyíthatatlan lesz.
Eri, hogy visszahozza Miriot úgymond "kimerült" és technikailag lehet csak kb 1 hét telt el ennyi idő kevés arra, hogy újra használja.
Az a legvalószínűbb, hogy Dekunak is lett egy képessége amire helyrehozta a testét vagy pont egy képesség miatt tudja mozgatni a testét.
A One for All titkát All Might elmondta Hawk-nak meg Jeanist-nek meg Endeavor-nek. Deku elmondta az osztálytársainak... meg vehetjük úgy, hogy Aizawa is tudja. De nem tudja minden hős a világon és nem tudja a világ sem ha ez volt a kérdés.
Értem én, hogy nem kell mindent megmagyarázni de itt pont minden olvasó arra kiváncsi mi történt Ilyen rövid idő alatt Deku nagyon sokat változott. Eltelt 1 hét szerintem és legutóbbi amikor láttuk még ugyanúgy ragyogot a szeme mint eddig majd otthagyja az iskolát felveszi a harcban lesérült ruháit meg Gran Torino köpenyét és így hősködik...
Gondolom arra fogják kihegyezni ezt a harcot, hogy egy flashback keretein belül bemutatják, mi történt pontosan, vagy Deku szépen elmondja majd, szóval amiatt nem kell aggódni, hogy nem lesz kifejtve normálisan. Idővel. Egy fejezet miatt felesleges rögtön vészcsengőt húzni.
Ugrás a fórumra: |