Köszi szépen a minőségi munkákat!
Tudom Dragon Ball a manga elsődleges címe, de nekem már kezd elegem lenni a folyamatosan előforduló random gömbökből. Egyre jobban elvesztik az egyediségüket. Ráadásul ebből csak 2 van, minden másból meg 7, ez is olyan fura. Egyébként én se tudom, hogy mennyire lesz erős. Ha a számot nézzük, csak 2 kell belőle, ezért nem kéne nagy dolgokat teljesítenie, de úgy is nézhetjük, hogy ezek az eddigi legkisebbek, ezért ezeket a legnehezebb megtalálni és lehet csak 1-szer használatosak tényleg, úgy meg akár Why Not. Illetve nem utolsó sorban mindannyian tudjuk, hogy manapság mindenki nagyon erős tud lenni hirtelen és ez kell is, ha már egy Freeza seregétől is tartanak (meg persze magától Freezától), aztán mik ők Gokuékhoz, az Istenekhez és az Angyalokhoz képest.
Amiről még beszélni akarok, a namekseijinek. Nagyon sokszor előveszik őket és persze Freeza seregét is, mintha nem tudna másból építkezni Toriyama. Lehetne már valami új és egyedi, lépjünk már túl ezeken.
Egyedül Beers-sama tetszett a fejezetben, elég menőn és hatásosan edzi/tanítja Vegetát. Az viszont nem jön be, hogy olyan simán elbánt vele, mint anno a SSJ3-ban lévő Gokuval. Az ilyenek miatt annyira nem érződik erősnek a Blue Form, holott elvileg eléggé az...
Amúgy persze lehet velem van baj, az előző ív se tetszett. Igazából az Angyalok és Hakaishinok érdekelnek a legjobban, de szinte biztos, hogy csak az utolsó történetszál foglalkozik majd bővebben velük :/ Addig meg ezekkel a random behozott karakterekkel kell beérnem.