Köszi a gyors fordítást! <3
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Köszi az új részt! Hát Eren totálisan megőrült, de hogy miért is mitől. Kíváncsi vagyok. Historia sztoriját nem nagyon értettem, de hogy az a gyerek nem szerelemből fogant az szinte biztosnak tűnik. Szal lehet, hogy valakinek a tervének a része ez is, hogy historiának ne kelljen a csatatérre mennie.
Köszönöm a fordítást! Én megértem,hogy Eren miért őrült meg, ennyi szart átélni ilyen fiatalon, meg amikor ekkora teher nyomja a válladat . Meglepődtem, hogy a többiek készek arra, hogy eltávolítsák Erent. Meg Zeke tervére is kíváncsi vagyok, mert elég abszurd, hogy miért kellett neki annyi embert megölnie :/
Én arra tippelnék, hogy az eredeti javaslat szerint azért akarták, hogy Historia sok gyereket szüljön, mert nem igazán maradtak a királyi családnak más tagjai, és az Alapító használata miatt a jövőben is szükség lenne erre a vérvonalra. Az viszont még mindig nem derült ki, mi ment félre a múltban, Eren és Zeke hogyan találkoztak, és mitől lett Eren ennyire más.
Csillaghullas írta:
Én arra tippelnék, hogy az eredeti javaslat szerint azért akarták, hogy Historia sok gyereket szüljön, mert nem igazán maradtak a királyi családnak más tagjai, és az Alapító használata miatt a jövőben is szükség lenne erre a vérvonalra. Az viszont még mindig nem derült ki, mi ment félre a múltban, Eren és Zeke hogyan találkoztak, és mitől lett Eren ennyire más.
Ugrás a fórumra: |