Köszönöm a fordítást
[Naruto-Kun Projekt] Nanatsu no Taizai anime
Köszönöm szépen a munkátokat
Gyerekek, sajnos még az állókepek többsége is hagy kívánni valót maga után, nemhogy az animált jelenetek. Próbálom én nem kiszúrni ezeket a dolgokat, de amikor azt látom, hogy Meliodas légzése viszonylag korrektül meg van csinálva, addig Bannak csak a jobb karja és a jobb mellizma mozog...
Escanoréknál jobb volt az animáció.
Viszont, hogy jót is mondjak Wild jelenetei kifejezetten tetszettek . Picit vékonyabb hanggal képzeltem el a vadmalacot mikor még a mangát olvastam, jó mondjuk Hawkbol indultam ki, de teljesen passzol hozzá, ha már egyszer ő a nagytesó.
Morauze
Próbáltad más lejátszóval is, vagy azóta már megoldódott a dolog?
Köszi a fordítást!
Hát ennyire elcseszni egy animét tanítani kéne ebben a részben minden szar volt az animációtól a hangig minden pedig a manga nagyon király de ez az anime már értékelhetetlen már bánom hogy belekezdtem ebbe az évadba de gondoltam hogy hátha jobb lesz mint az előző de tévedtem ebben is ugyan olyan szarok az animációk.
Hali, nem rég kezdtem el nézni a sorozatot, és egy olyan kérdésem lenne, hogy az első évad 20. epizódjában Meliodas ketté vágja a támdásával a gyíkot, és így "felszabadítja" Gill-t valami alól.
Mi volt az az egész?
Magyarázza el valaki ezt nekem, kérem.
Illetve a csaj miért ugrott le a vár tetejéről?
Nagy a káosz a fejemben ezeket illetően.
Meg lesz magyarázva, nem kell aggódnod. ^^
Bastian írta:
Meg lesz magyarázva, nem kell aggódnod. ^^
Ugrás a fórumra: |