Bastian
Naruto-Kun.Hu Team

Moderátor

17. rész
A legjobb animációs részek is helyenként olyan darabosnak érződnek számomra. 
Nishimiya nem tudom, mire akart kilyukadni, amikor szeretett tanára, Utahime, egy orbitális sebhellyel az arcán éli az életét. 
Nobara technikáját túlzásba vitték. Oké, hogy a szögekbe átokerőt vezetett, de nem rendezett a susnyásban nappali diszkót. ^^"
Továbbra is rúzs-ellenes vagyok, látva hogy Mei Mei miként végezte. Borzalmasan fest. 
Meg tudom érteni, ha valaki nem kedveli Mait, de én igazat adok neki. Maki legalább fizikálisan a topon van, ő meg semmivel nem tud kompenzálni. A képessége nagyon hasznos és erős lenne, de az a fránya átokerős limit örökre beárazza. De Maki miatt mégis ugyanazt a nehéz tréninget újra és újra át kell élnie, de nem tud hova fejlődni. Az egyetlen esélye, hogy több fegyver, lőfegyver használatát sajátítja el, de azzal már nehezen lehet jujutsu sámánnak nevezni. Maki pedig kizárólag annyit tett az érdekében, hogy szólt Naobitónak, hogy neki semmi köze a lázadozásához, őt ne büntessék. De hogy ténylegesen megkérdezze, hogy miként is érez, az már nem ment.
Ha marad a tempó, akkor a 21. részben véget érhet ez a történetszál.
Szerintem jót tesznek a kyotói bandának ezek a Juju Kószák. Látszik, hogy ők is emberek a maguk gyarlóságával. 
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)