Kavax
Jogos és igaz amiket irtál, de ez most így adta ki és szerintem így nagyobbat is ütött, sokkal nagyobbat. Kellett egy kis hatádvadászat na
wandor
Látom beelőztél, teljesen egyet értek veled
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Köszönöm az új részt.
Ááá, ez az epizód nagyon ott van. Olyan gyorsan pörögtek az események, hogy a végén egy pillanatra azt hittem, megkurtították az epizód időtartamát.
A Csatapöröly titán képessége bejön. Bár a CGI szokatlan volt, de nekem nem rontott az összképen. Sasha meg mesterlövész lett? Eren úgy tűnik, hogy a népük ellen elkövetett bűnök megtorlásának szentelte most már teljesen az életét.
Mégis, hogy tudták volna őt megállítani? Reiner nem változhatott át az emberek miatt, ha lefogják meg visszanöveszti a lábát és átalakul. Az sem feltétlen igaz, hogy sérülten nem tudnak átváltozni. A 3. évadban mikor Levi megpróbálja megölni Reinert, vagy épp mikor Mikasa a második évadban támad rájuk Reinerék (Itt pl. hiányzik az egyik csuklója.) simán átalakulnak. Szerintem arról van szó, hogy mikor már ki van merülve (az átváltozástól mondjuk.) és mellé megsérül, akkor az a kevés energia a regenerálódásba megy, így nem jut elég az átváltozáshoz.
A wikin azt írják a Titán képességekről, hogy akkor is képesek átváltozni, ha mondjuk hiányzik egy végtagjuk, de az a feltétele, hogy az előző átváltozás óta el kell telnie bizonyos időnek.
Fuh, hát hirtelen sok dolgot írtatok így inkább egyben reagálnék többre is.
"Azt meg úgy látom mindannyiunk elfelejtette megemlíteni hogy Levi ugyan úgy kardokkal nyomja"
- Levinek a gyorsaság és a pontosság a legnagyobb fegyvere. Ráadásul kicsi is a termete. Ha ő is ugyan azt a felszerelést használná mint a többiek, elveszne az előnye. Mert ügye az új felszerelés része az alap exo-skeleton ruha a tehercsökkentés miatt, a rakéták és a pisztoly, plusz van rajtuk plate is, akárcsak Kenny sqadjánál. Ez az új felszerelés kimondottan emberek ellen lett tervezve, univerzálva a rakétákkal, ha esetlen titánokkal is kéne harcolni. Én nem is csodálkozok hogy maradt a régi receptnél.
"Oké nyilvánvaló, hogy tudja kontrollálni a felépülését, csak azt nem értem miért nem állították meg amíg lehetett?"
-Reiner majdnem olyan mint egy PTSD-s személy. 4 év látszólagos biztonság, ugyanakkor belső őrlődés után szembekerül azzal a személlyel, akitől szinte a legjobban fél, mert már 2x is megölhette volna. Ez a hatalmas traumából fakadó stressz az adott pillanatban eluralkodott rajta, kifordult magából, ezt láthattuk is. Ott akkor bármit megtett volna amit Eren mond neki. Plusz mindezzel Eren is tökéletesen tisztában volt, hiszen a 2. évadban amikor elrabolták Eren-t és Ymir-t, Eren láthatta, hogy Reinerrel már akkor is személyiségbeli problémák léptek fel és az azóta csak nőtt. Ezért is játszotta ki, hogy ott legyen Falco és hogy felettük egy lakóépület van. Tudta, hogy Reiner nem kockáztatna többé emberi életeket, pláne nem a makrokörnyezete életét.
"Szerintem arról van szó, hogy mikor már ki van merülve (az átváltozástól mondjuk.) és mellé megsérül, akkor az a kevés energia a regenerálódásba megy, így nem jut elég az átváltozáshoz."
-Pontosan. Ezt bizonyítja az is, hogy a 2. évad végén amikor Reinerék elrabolták Eren-t és Ymir-t, szándékosan levágták a végtagjaikat, mivel tudták, hogy - pláne egy tapasztalatlan - shifter egy átváltozás után jelentősen kimerül és ha még sérült is, akkor az energiája drasztikusan lecsökken, ami az átváltozáshoz kéne. Vagy pl. amikor a 3. évadban Hanji kísérletezett Erennel, akkor is X átváltozás után már képtelen volt rendesen átváltozni.
Fúú, ez is nagyon izgalmas rész volt, köszi! Az előző kicsit jobban ütött a megfelelően időzített zenék miatt, de ebben meg szinte még több váratlan fordulat volt.
Reméljük, az előzetes nem azt jelenti, hogy elveszítünk megint egy fontos szereplőt.
Hálás köszönet a fordításért!
Ez a rész is fantasztikus volt. Ma egész nap erre a részre vártam, kb 5 percenként frissítettem az oldalt Armin rohadt jól néz ki szerintem, nagyon hasonlít Erwin-re. Már alig várom a köviii részt. Ja és EREN IS THE GOOAAAT
Köszi a Forditást! Eszméletlen ami itt folyik. Marley visszakapja azt amit Erenék kaptak a falak között. És igy hogy bemutatták a Marley oldalt is, azokat a karaktereket is megkedveltük. Szóval igy rohadtul nehéz azt mondani, hogy na igen büdös Marley megérdemli, pedig mégis ez az igazság. Én ezt a csatapöröly titánt sajnálom. Nagyon keveset szerepelt és amit szerepelt az is úgymond gyenge volt. Úgy be volt harangozva, hogy ő milyen erős és tényleg az volt, de mégse. Vagy Eren lett túl erős. Hát hányszor alakul még át?? Apropó nekem ez az új Eren egyáltalán nem jön be. Flegma büdös bunkó lett. És iszonyúan kegyetlen. Sose hittem volna hogy ilyenné fog válni. (De persze amiket átélt amúgy megérthető ez a karakterfejlődés) Szóval kiváncsian várom, hogy hogyan tovább. Bár már sajnos csak egy rész van aztán szünet
Rezso
Eren mindig is bunko volt. Már a sorozat eleje óta egy beteg elméjü ember. Ki tud kb 6 évesen embereket ölni teljes nyugalommal. Ki tud egy barát ellen fordulni kb 5 perc alatt. Stb.
Eren rengeteg olyat tett, amit egy normális elméjü ember sose tenne. Csak az iró ezeket eddig el tudta rejteni (direkt) mert Eren a föszereplö.
Nekem amugy mindig is Armin volt az, aki az ideális gondolkodásnodot képviselte. Valamint ha lehet ilyet mondani ö a társ föszereplöje a sorozatnak. Ezt azért mondom, mert mindig rajta keresztül van bemutatva a taktikázás.
Ezért is zeniális a sorozat.
Köszönjük a gyors munkát.
-Elég fordulatos volt ez a harc, mindenesetre a previewba jó sok spoilert beleraktak
-Levi mosolya azért elég csalóka vajon miért mosolyog, meg eren jeager nem ellenségem, azért ez kicsit gyanús
Ugrás a fórumra: |