Hali! Lehet ezt nem ide kell, de meg kérdem a BTTH (Battle Trought The Heaven)! Lenne valaki aki majd egyszer ha ideje és energiája engedi folytatja? Nem akarok senkit leterhelni csak ha láttok rá vajmi kis esélyt. Köszönet!!!!
[NKWT] Publikálások, megjelenések
Nekem tetszik az első 2 rész után, érdekesnek tűnik, de nem tudom hasonlítani se a JKhoz se a KNYhoz, max abban hogy valami démonok vannak benne. De ebben maguk a szereplők félvérek vagy mi és nyomoznak a rossz démonok után.
KZoli87 írta:
Hali! Lehet ezt nem ide kell, de meg kérdem a BTTH (Battle Trought The Heaven)! Lenne valaki aki majd egyszer ha ideje és energiája engedi folytatja?
Figyelem, figyelem! Kedves Árva Gyerekekért Izguló Nézők! A Promised Neverlandnek a héten nem jelenik meg újabb epizódja. A 6. rész február 18-án kerül fel az internet palettájára. Kitartást!
Megtehetnénk, hogy kiválasztunk egy release-t és ahhoz átidőzítve felrakunk egy feliratpakkot, ami a kiválasztott verzió összes részéhez stimmel. Viszont semmi sem garantálja azt, hogy ez a videó csomag holnap után is elérhető lesz a torrentoldalon. A sorozat első felét folyamatában, hétről-hétre vittük, és mivel nem volt egységes release, mi sem tudtunk egységes feliratot kiadni. Volt már rá példa, hogy egy szorgos látogatónk megajándékozott minket (pl. a Busou Renkin anime esetében) egy BD riphez átidőzített feliratcsomaggal, melyet ezután közzé is tettünk az oldalon. Nekünk a jelenlegi projektmennyiségünk mellett sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy 159 részt egyesével újraidőzítsünk.
De.
Annó készítettünk hozzá saját videós, égetett feliratos kiadást, amely a kiadott különálló feliratok feljavított változata, tehát kvázi a végső kiadásunknak felel meg. Javaslom ezt letölteni, elérhető a Dragon Ball adatlapjáról, a MEGA ikonra kattintva.
Esetleg tudnál adni pár tippet fordításhoz. Nekem a ti fordításaitok jönnek be a legjobban, és ugye írtad, hogy nem valószínű, hogy a Dragon Ball és Dragon Ball Z le lesz fordítva, így neki állnék én, csak nem tudom hogy álljak neki. Tudnál ebben segíteni?
Hali! A Boku no Hero Academia 0 fog kapni fordítást?
Erre gondolok: https://www.manga...academia-0
Tehát erre?
https://naruto-ku...ku_no_Hero
2 éve csináltuk meg az oldal 13. születésnapjára ^^
Sziasztok!
Nem biztos, hogy jó helyre írok, de ezt a részt találtam a legmegfelelőbbnek.
Tehát van egy anime sorozat, a Kengan Ashura, aminek egy része lement a Netflix-en és láttam, hogy manga alapján készült.
Van esély arra, hogy az érintett manga fordításába belekezdtek?
Kedves One Piece manga fordítást végezni szokó ember! Nagyon jól tudom hogy ez rajongói fordítás, és hogy tiszta szeretetből készül, de már 15 napja nem jött ki fejezet, remélem csak nem jött ki még angolul a fejezet, és nem történt semmi rossz veled / veletek.
mikor tudna elkészülni, mert már nagyon kíváncsi vagyok! (Bocsi a Türelmetlenkedésért!)
Ugrás a fórumra: |