Sziasztok! Lenne egy kis gondom, a magyar felirat nem akar megjelenni csak az angol, eddig más animéknél sikerült a magyar felirat hozzáadása, de itt nem.
Pedig semmit sem csinaltunk másként, mint szoktunk A fenti menüsor Rólunk részlegében van egy Gyakran Ismételt Kérdések menü, talán ott választ kapsz a kérdésedre
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Üdv.720p-s verziók már nem lesznek,vagy csak én vagyok a nagyon figyelmetlen? Az AoT új része óta ha az égetett torrentet szedem csak 1080p-s opció jelenik meg,de letöltés után csak a hangot játssza a lejátszóm gépen.TV-n szoktam,de ott ugyan ez a szitu,csak el sem indul.Ötlet valakinek? Eddig nem volt semmi probléma,a héten kezdődött a dolog.Válaszokat köszi előre is
Üdv.720p-s verziók már nem lesznek,vagy csak én vagyok a nagyon figyelmetlen? Az AoT új része óta ha az égetett torrentet szedem csak 1080p-s opció jelenik meg,de letöltés után csak a hangot játssza a lejátszóm gépen.TV-n szoktam,de ott ugyan ez a szitu,csak el sem indul.Ötlet valakinek? Eddig nem volt semmi probléma,a héten kezdődött a dolog.Válaszokat köszi előre is
Javaslom szétnézni GYIK menüpontunkban. Felső menüsor: Rólunk -> Gyakran Ismételt Kérdések -> Videók lejátszásával kapcsolatos problémák
Igyekszünk saját videós kiadásainkat a mai kornak megfelelően fullHD minőségben kiadni, a lehető legalacsonyabb fájlméretre törekedve. Ehhez HEVC kódolást alkalmazunk, ami által egy 24 perces fullHD anime rész 2-300 MB méretet ölt. Annak érdekében, hogy ezt lejátszd, a Windows alap lejátszói már kevesek. VLC lejátszót, illetve CCCP vagy K-Lite Codec Pack telepítését javaslom. Nekem személy szerint régebbi, talán 2012-es TV modellem van, de gond nélkül lejátsza ezeket a fájlokat. Az ennél újabbak - főleg, ha androidos - kizárt, hogy ne játsszák le. Ha HDMI kábellel lövöd ki tévére a monitorod tartalmát, akkor az előbb említett kodekek megoldják minden problémádat. Ellenkező esetben marad a külön videó, külön felirat megoldás, vagy az indavideó. 720p kiadást kizárólag azoknál az animéknél tartunk meg a jövőben, amikhez nem jelenik meg használható HEVC kódolású alapvideó.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Értem.Köszi a választ Nekem egy régebbi LG 1080p fullHD LCD tévém van,ami alapból pendriveról nem is játssza le a videókat,ezért egy sony blue-ray lejátszón keresztül nyomom,aminek okozott már gondot az 1080p-s cucc.Gépen pedig BSplayert használok.K-lite kodekpakk telepítve van ha jól emlékszem Furáltam is,hogy az 1080p 2-300mega,amikor a 720p-sek voltak 5-560megásak Akkor kicsit kisérletezek.Csak tévén kényelmesebb,direkt ezért preferáltam ezt az égetett feliratos verziót.De ezekszerint a jövőben már ez is felejtős,amíg be nem ruházok egy újabb tévére