Köszi a részt!
-Élek!
-A lelke nem jön ki a testéből! Ez nem lehet, egy kicsit se fél a Mamától?!
-Persze, hogy nem.
-A jövendőbeli Kalózkirály legénységének tagja akarok lenni, vagyis nem félemlíthet meg holmi Yonkou!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
Am többen is itt irják, hogy milyen csúnya az anime. Én nem tudom. Károgás. Megértem, hogy nem olyan szép, mint a másik studióé. Valóban az jobban adta. De semmi gond nincsen ezzel se. Nézzétek meg a nanatsu no taiza 3. évadát és az első két évadot. Na ott, ott iszonyúan erős a különbség. Felháboritóan nagy a különbség. Az első két évadot vmi állat király emberek rakták össze a harmadikat pedig egy ovodás csoport... Szóval azért itt erről bőven nincs szó. Ha mondjuk a Wit stuido rajzai 10-es szintűek voltak akkor ezé a studió 8-9-es szintű. Oké, hogy romlás, de nem akkora... Véleményem szerintem.
Azt sokan elfelejtik, hogy a WIT rengeteg állóképet használt, a CGI botrányos volt (Kolosszális titán pl.)
A MAPPA tény, hogy hibákkal, de legalább próbálkoznak. Lásd 2. rész, rotoscop használata. A titánok lehetnének 2d-sek, de abból amit hallottam valószínűleg a WIT is CGI-t használt volna, mivel nagyon nehéz lenne a későbbi részeket máshogy megoldani.
Sziasztok!
Köszönöm a legújabb részt. Engem most egy dolog érdekelne.
Csalódva olvastam, hogy az utolsó évad csupán 16 részes lesz. Most elsősorban azokhoz fordulok, akik olvassák a mangát.
Mindenféle spoiler nélkül, ebben a 16 epizódban valóban kaphat lezárást a sorozat? Mert én ugyan nem olvasom a mangát, de még így is azt érzem, hogy ennyi rész nem lesz elég egy normális befejezéshez.
Ti hogyan vélekedtek erről?
Mind2 animációnak megvan a maga szépsége, hibája, előnye és hátránya. Én szerintem egyik stúdióval se jártunk rosszul, mert aki évekig követi az animéket , annak feltűnhetett ,hogy az animációk nincsennek top-on .Elkezdtem a retro animézni, és a 30.éves animék ezerszer szebb animációt készítettek, mint a mostaniaknak .
Természetesen tagadhatatlan, hogy az előzetes csalókat lett , de van dinamika, és csak átváltozó Titánok kaptak CGI , de Wit ellentétben itt legalább megpróbáltak összeolvasztani az animációt a CGI , ami már önmagában megérdemli a dicséretet.
Azért titokban reménykedem, hogy ne lesz végig CGI óriások , és ennél rosszabb animáció se vár ránk .
Kainereilly írta:
Sziasztok!
Csalódva olvastam, hogy az utolsó évad csupán 16 részes lesz. Most elsősorban azokhoz fordulok, akik olvassák a mangát.
Mindenféle spoiler nélkül, ebben a 16 epizódban valóban kaphat lezárást a sorozat? Mert én ugyan nem olvasom a mangát, de még így is azt érzem, hogy ennyi rész nem lesz elég egy normális befejezéshez.
Rezso írta:
Am többen is itt irják, hogy milyen csúnya az anime. Én nem tudom. Károgás. Megértem, hogy nem olyan szép, mint a másik studióé. Valóban az jobban adta. De semmi gond nincsen ezzel se. Nézzétek meg a nanatsu no taiza 3. évadát és az első két évadot. Na ott, ott iszonyúan erős a különbség. Felháboritóan nagy a különbség. Az első két évadot vmi állat király emberek rakták össze a harmadikat pedig egy ovodás csoport... Szóval azért itt erről bőven nincs szó. Ha mondjuk a Wit stuido rajzai 10-es szintűek voltak akkor ezé a studió 8-9-es szintű. Oké, hogy romlás, de nem akkora... Véleményem szerintem.
Rezso írta:
Szerintem nem csúnya az anime, és még csak nem is a cgi-jal van bajom, hanem azzal, hogy a régi szereplőket néha alig ismerem fel, annyira másképp néznek ki, és ezt nem lehet csak az időbeli ugrásra fogni.
Ami a Nanatsu-t illeti, én az utolsó megjelent évad során kicsit ki is ábrándultam belőle, azóta se néztem még végig.
Kainereilly írta:
Sziasztok!
Szerintem sincs ezzel az animációval semmi gond, tökéletesen élvezhető. Oké hogy más mint eddig, de rossznak egyáltalán nem nevezném. A többször is említett Nanatsu no Taizai rajzolása sajnos engem is annyira kiábrándított hogy feladtam a nézését. A manga igényes állóképei élvezhetőbb látványt nyújtottak mint a mozgóképsor. Ehhez képest az Attack on Titan egy remekmű
Szóval történés: nem olvastam a mangát, nagyon nagy és mély dolgok bontakoznak ki, és ez nagyon izgalmas, alig várom a következő részeket
Arra leszek nagyon kíváncsi hogy melyik szereplőben mekkora lelki változások történtek az elmúlt években amiről nem tudunk.
Nagy köszönet és egy virtuális HighFive a fordításért
#Realistaaa
Pl. Bertholdt-ot a visszaemlékezésekben néha nehezebb volt felismerni, és Reiner se mindig volt teljesen "önmaga".
Ha ebben a trailer alapján készült videóban nézzük a karaktereket, azért látszik a változás (bizonyos szereplők még nem jelentek meg eddig a soriban, szóval spoileres lehet!): https://www.youtu...xiwV1B2CfA
Ettől függetlenül a sztori jó, és az animációval sincs gond.
Arra azért kíváncsi lennék, Eren hogy jutott át a tengeren...
Csillaghullas írta:
#Realistaaa
Pl. Bertholdt-ot a visszaemlékezésekben néha nehezebb volt felismerni, és Reiner se mindig volt teljesen "önmaga".
Ha ebben a trailer alapján készült videóban nézzük a karaktereket, azért látszik a változás (bizonyos szereplők még nem jelentek meg eddig a soriban, szóval spoileres lehet!): https://www.youtu...xiwV1B2CfA
Ettől függetlenül a sztori jó, és az animációval sincs gond.
Arra azért kíváncsi lennék, Eren hogy jutott át a tengeren...
Ugrás a fórumra: |