Sziasztok! Nagyon jól néz ki igy minden megújulva, csak egy kis apróság amit észre vettem, hogy nem tudom, hogy kell kilépni.? Mert én nem szeretek mindig bejelentkezve maradni sehol.
Észrevételek, javaslatok az oldallal kapcsolatban
Támogatom egy dark mode nagyon jó lenne
mark0801 írta:
Grattulálok az új külsőhöz, sok munka volt vele!
Egy apró problémám lenne csak vele túl világos így jó lenne egy sötétebb árnyalat,nehéz a szöveget olvasni ha körülötte minden nagyon fehér.
Így a témán még kicsit állítani kellene, de összeségében nagyon jó lett!
Csak így tovább!
Klassz lett az új design! Köszi a sok munkát vele!
Egy kis idő elteltével már hozzá is szokott a szemem a "fehérséghez".
Mobilon is remekül használható az oldal.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Észrevételek:
- A kijelentkezés csak mobilnézetben jelenik meg. Tehát az oldalra rá kell nagyítani úgy, hogy a NARUTO-KUN.HU logo mellett, fent középen a "Főoldal, Fórum, Anime sorozataink, ..." helyett egy 3 vonalas gomb legyen, amire rákattintva baloldalt előjön egy oldalsáv, ahol már ott van a kijelentkezés gomb.
- A weboldal (régi) hozzászólásainak a sorai el vannak csúszva. Példa
- Mobilon nincsen keresősáv
Maya22 írta:
Sziasztok! Nagyon jól néz ki igy minden megújulva, csak egy kis apróság amit észre vettem, hogy nem tudom, hogy kell kilépni.? Mert én nem szeretek mindig bejelentkezve maradni sehol.
Tapion-sama írta:
Pedig ott figyel a fejléckép alatt ^^
Kiru Hoshino írta:
Srácok sötétítettem a háttéren és javítottam a bujdosó kijelentkezés gombot is.
Hú így nagyon jó lett Szépen elkülönülnek a hírek és a szemnek is kímélő. Köszönet a gyors módosításért
Mobilos nézetben észrevettem két apróságot, de ezek a működést nem zavarják.
Főoldalon állított nézetben az Üzeneteink Menü nem a Beállítások és Kijelentkezés mellett van hanem a Profilképtől jobbra kicsit belelóg az aktuális borító képbe (fektetett módban jól jelenik meg)
Szintén telefonon és állítva híreknél a # utáni (Fairy Tail, One Piece, stb) felirat nem látszik (de elvisz az adott oldalra) fektetve látszik, de ott is le van csúszva a háttérre. A telefonom 19:9 képaránnyal rendelkezik, más mobilnál lehet minden jó.
Szalamandra-kun írta:
Hú így nagyon jó lett Szépen elkülönülnek a hírek és a szemnek is kímélő. Köszönet a gyors módosításért
Mobilos nézetben észrevettem két apróságot, de ezek a működést nem zavarják.
Főoldalon állított nézetben az Üzeneteink Menü nem a Beállítások és Kijelentkezés mellett van hanem a Profilképtől jobbra kicsit belelóg az aktuális borító képbe (fektetett módban jól jelenik meg)
Szintén telefonon és állítva híreknél a # utáni (Fairy Tail, One Piece, stb) felirat nem látszik (de elvisz az adott oldalra) fektetve látszik, de ott is le van csúszva a háttérre. A telefonom 19:9 képaránnyal rendelkezik, más mobilnál lehet minden jó.
Ugrás a fórumra: |