Ide gyűjtjük az oldallal és a fórummal kapcsolatos észrevételeiteket, javaslataitokat. Igyekszünk minden hozzászólásra valamilyen formában reagálni.
Észrevételek, javaslatok az oldallal kapcsolatban
Grattulálok az új külsőhöz, sok munka volt vele!
Egy apró problémám lenne csak vele túl világos így jó lenne egy sötétebb árnyalat,nehéz a szöveget olvasni ha körülötte minden nagyon fehér.
Így a témán még kicsit állítani kellene, de összeségében nagyon jó lett!
Csak így tovább!
Nem rejtjük véka alá: már dolgozunk egy ún. "Dark Mode"-on, ami mostanában mindenhol divatos, úgyhogy nálunk sem maradhat el. Így akinek égeti a szemét, az átválthat arra ^^ (nekem se épp a legélesebb a szemem, de hetek óta így nézem a weboldalt, és még nem folyt ki )
Sziasztok.
Tetszik az oldal, de lenne 1-2 apróság amit meg kellene változtatni rajta.
Túlzottan fehér , ami zavaró szememnek . Oldalméretezés is kellene, mert az ikon, idézet ,szöveg túl kicsi lett .
Nagyon jó az oldal, nekem nagyon bejön!
Az előzőnél a háttér nagyon nem tetszett, de itt szuper, és szerintem átláthatóbb is lett az egész.
A szememet kicsit nekem is zavarja, a jövendőbeli Dark Modeot majd kipróbálom, de így is nagyon jó lett, gratulálok.
LordMalthael10 írta:
3 dolgot kellene sürgősen változtatni.
LordMalthael10 írta:
- oldal méretezést kellene változtatni(ikon, idézet Fórum aláírás) Mert a privát üzenet, és idézet között 2 ujjam is elfér xD.
LordMalthael10 írta:
-Szerintem túlzásba vittétek a vélemény szélességet! 125-150% nagyítást kelet végeznem, hogy korrekt és ne legyen zavaró a szememnek .
Mert irgalmatlanul sokat kellett pislognom, hogy ne zavarja a szememet .
Az aktuális oldal nagyítást kelet csinálnom, hogy kevésbé zavarjon a fehér fény, jobban lássam a szövegeket, és ne legyen összemosódva se az oldal. (125% használom)
Ahogy látom ez a világos háttér már említve lett. Kicsit kiégeti a szemem.
A betűnagyság is elég kicsi, és lehetne kicsit sötétebb. Böngészőben 120%-os nagyításnál is elég kicsik a betűk, és a világos színe miatt így nehezen olvasható. Pl az aktív fórumtémák olyan apró betűs, hogy majdnem összefolyik.
A dizájn tetszetős, köszönjük a rengeteg munkát, amivel megújítottátok.
Kellemes ünnepeket!
Ugrás a fórumra: |