Jaeger írta:
Kishimoto bekattant
A mostani 53-as fejezet már az ő munkája ha csak story szinten is és egyelőre nem túl meggyőző.
Azt hiszem már a 42 fejezet is az ő munkája volt már
Boruto manga
Jaeger írta:
Kishimoto bekattant
A mostani 53-as fejezet már az ő munkája ha csak story szinten is és egyelőre nem túl meggyőző.
Jaeger írta:
13 évesen kezdtem el nézni a Naruto anime sorzatot. Most 25 éves fejjel is nem egyszer állok neki a sorozatnak annyira szeretem és annyira szép emlékek fűznek hozzá.. Legyen szó sima naruto "mugen" játékokról(amit pl. először itt az oldalon töltöttem le) vagy akár a sorozat miatt kialakult barátságok amik ma is megvannak. Mindig is sasuke volt számomra a nagy kedvenc, a ninja zseni aki mindig tudott kitalálni tized másodperc alatt bármit amivel le tudott nyűgözni. Hihetetlen.
Viszont nézve a Boruto mangát konkrétan fogom a fejem és csak "gyászolom" a régi karaktereket... El nem hiszem, hogy narutoék ilyen idősen kiégtek volna, és itt beszélhetünk arról, hogy "jajj ez a sorozat amúgy sem róluk szól" és ezért kellett lehúzni minden régi karaktert, de bakker...Pl. Sasuke, túlnyomó részt karddal hadonászik, a sharinganja már csak szép dísz, a rinneganról meg még nem is beszéltem..Semmi értelmes uchiha technika, semmi kreativitás, semmi... 53 spoilereire (nem tudom mennyire igazak) inkább pedig nem is írnék semmit...
Kövezzetek meg, biztos sokan nem fogtok velem egyetérteni, de úgy gondolom mivel annó itt kezdtem annyit megengedhetek magamnak, hogy egy picit ezt ki engedjem magamból. Most már csak egyet kívánok kedvenc régi karaktereimnek, haljanak hősi halált... legyen egy szép lezárásuk amire jó lesz vissza emlékezni, gondolván a régi sorozatra...Akár egy Hakuék, Akár Asuma.....Jiraiya...Amikre ha ma is vissza gondolok csak és könnybe lábad a szemem...Majd ha ez megtörtént fókuszálni normálisan az új generációra...
Köszönöm ha végig olvastátok ezt a kis szösszenetet.
Szép estét nektek!
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Gyaaaa tudtam, hogy a Borutos jelenetet a végére hagyják.... Na szép mondhatom kb felért egy "Boldog karácsonyt vakarcsok" jövőre találkozunk. Így faképnél hagyni minket... Annyi kérdés maradt még ezzel. Nyílván több is, mert ha jól értelmeztem akkor, a karma nem került Kawakira, mert egy árnyék klón szerűt használt. Vagyis, 1 lehetőség maradt még ahonnan megkaphatja a karmát. Már ha ez lehetséges. Borutotól? Na mind1. Kishimoto nem tudta megölni Narutot ez látszik is, de elvileg az élete rövidült meg ezzel, kérdés mennyivel?
Gondolom Momoshiki azt akarja kihasználni, hogy le vannak "gyengülve" gondolom gyorsan végezni akar valamelyikkel. Már ha meglépi Kishimoto sensei.
Szegény Sasuke..manapság úgyis csak dísznek voltak a szemei. Főleg ő, aki érzi az Otsukikat, nem érezte meg, hogy Boruto jön? Mikor így megjelenik rajta a karma, biztosan változik a chakrája vagy valamilye. Szánalmas, hogy nem vette észre. Bár, ha Sakura ügyes, még helyre hozhatja a szemét. Talán )
A fejezetről:
Jaeger írta:
A fejezetről:
53 valamiEz a új jutsu szerintem úgy működik, hogy egy tökéletes másolatot készít rólad. De nem olyan mint a Naruto féle, hogy a tudás amit szerezz a klón visszakerül rád hanem ez teljesen független tőled így a karma sem került át. Olyan sokat nem veszíthetet Naruto meg Kurama az életéből. Tekintve, hogy az utóbbi halhatatlan Naruto meg veszített max 1 napot, mivel 20 órája volt Ishikinek a harc előtt. Azt kizárnak tartom, hogy Boruto ölné meg Narutot, de a karmát továbbadhatja ő. Viszont én tényleg elgondolkozok rajta, hogy dobom a mangát ha Boruto miatt Sasuke félszemű marad. Vagyis úgy fogalmaznék nagyon sok múlik a következő 2 fejezeten mert nekem ez már kezd sok lenni.
Igazából értetlenül állok a dolgok felett. Ennek mi a pék értelme volt? Nem is tudom, mi a rosszabb, hogy eddig is lebutították a karaktereket, vagy az, hogy most már a saját kitalálójuk csinál belőlük egységsugarú sidekicket. Gratulálok hozzá.
Én már úgy vagyok vele, hogy a Shippuuden vége óta teljesen felesleges értelmet keresni a történetben. Kaguya is csak azért lett behozva, mint "végső főellenség" Madara helyett, hogy kibővítsék a Naruto univerzumot, teret adva ezzel egy folytatásnak. Sőt, ha őszinte akarok lenni, akkor szerintem a Pein arc után kezdett igazán esni a színvonal. Attól fogva egyre erősebb technikák jöttek és háttérbe szorult a stratégia a harc közben. Ennek meg is lett az eredménye a Shippuuden végére: Naruto és Sasuke isteni magaslatokba emelkedtek.
Már a Boruto eleje is teljesen nevetséges. Naruto az irodai munkától minden nap úgy néz ki, mint aki kényszer munkán lenne egy bányában. Ezt az új Barion formát abszolút nevetségesnek tartom. Feljavultak a reflexei és így már képes átlátni Isshiki támadásain, de könyörgöm, arra ott a Remete forma. Ahelyett, hogy az eszét használta volna az író és kitalált volna egy stratégiát Naruto-nak és Sasuke-nak, hogy legyőzzék Isshiki-t, bedob egy teljesen új átváltozást. Ez nem a Dragon Ball anime az Isten szerelmére!!!
Ami Sasuke-t illeti, eddig úgy voltam vele, hogy ha az animében mutatott teljesítménye a mínuszban van, akkor a mangában legalább már eléri a nullát. Az egyik ok, amiért távol marad a falutól az az, mert a Rinnegan-ja miatt állandóan fenyegetésnek van kitéve (és ezzel tisztában is van [elvileg]). Szerintetek, ha ilyen érték van a birtokában, azt nem próbálná meg minden áron megvédeni? (Most csak írok egy példát: Anno Ao ugyanilyen helyzetben volt. A Rejtett Ködnek egyetlen egy Byakuganja volt. Be is tárazott egy pecsételő technikát, ami meg is mentette a szemét.) Még ha le is vagy gyengülve, attól az ösztöneid nem hagynak cserben. Ilyen szintű karakter megalázást még nem láttam.
Nagyon vártam már ezt a fejezetet és sok reményt fűztem hozzá, remélve, hogy Kishimoto majd rendbe rakja a dolgokat, de nagyot kellett csalódnom. Úgy látszik, hogy a Shippuuden után nyugdíjba kellett volna vonulnia. Szégyen volt ez a fejezet. Az egyetlen, ami tetszett az az, ahogy Kawaki átverte Isshiki-t.
DereX A vitánkat anno szándékosan abba hagytam, mert a végtelenségig lehetne folytatni.Úgy gondolom egyikünk sem fog engedni az álláspontjából.
Ugrás a fórumra: |