Köszönöm a munkátokat!
Boku no Hero Academia manga
Köszi a fordítást!
A vége meglepett, nem számítottam Mirio-ra, de jó volt látni, hogy visszakapta a képességét. Ez azt jelenti, hogy Eri-chan már valamilyen szinten képes használni a képességét, akkor nem olyan reménytelen a jövő. (Azért rendesen sérültek a hőseink.)
Witcher írta:
Köszi a fordítást!
A vége meglepett, nem számítottam Mirio-ra, de jó volt látni, hogy visszakapta a képességét. Ez azt jelenti, hogy Eri-chan már valamilyen szinten képes használni a képességét, akkor nem olyan reménytelen a jövő. (Azért rendesen sérültek a hőseink.)
Miért lenne gagyi tőle? Már számtalanszor elmondta például, hogy elpusztítja All Might-ot vagy utána a hősöket.
Rezso nem tudod még mi vár rád Vannak még kártyák a szerző tarsolyában leginkább engem az érdekel, hogy ez az arc után hogyan tovább.
Érdekes kis rész volt, köszönöm a fordítást! Engem speciel még mindig az érdekel hogy BestJeans hogy tudta eladni magát hullának, de na azért ez a drótkábeles téma ütős. Amúgy Shigarakit nem mondanám gagyi gonosznak, láttam itt egyik korábbi írásban, mert akárhogy is nézzük megvannak az ambíciói, mert nem az a célja, hogy mindent elpusztít, hanem az hogy a hősrendszert és a hozzá köthető dolgokat. Vagy majd mindent
Ugrás a fórumra: |