köszi a fordítást!
-Élek!
-A lelke nem jön ki a testéből! Ez nem lehet, egy kicsit se fél a Mamától?!
-Persze, hogy nem.
-A jövendőbeli Kalózkirály legénységének tagja akarok lenni, vagyis nem félemlíthet meg holmi Yonkou!
[Naruto-Kun Projekt] Shingeki no Kyojin - Attack on Titan anime (Tilos a spoiler!)
walkerx900- ha arra gondolsz hogy az anime is ugyanúgy fog véget érni mint a manga akkor igen az anime is zárni fogja
A bibi ott kezdődik hogy a manga havi megjelenésű és tippre szerintem tavaszig még elfog tartani. Ugye az 4 fejezet, tehát 4 hónap. Az anime pletykák szerint 16 részes lesz tehát vagy szünet lesz és később kap egy part 2-t vaagy előbb véget ér a manga és az anime is szépen feltudja dolgozni előbb.
Én arra tippelnék hogy az anime szünetre megy és ősszel kap egy folytatásos 2. etapot ami befejezi a történetet. Minden azon múlik hogy a manga mikor ér véget. Az író szerint 1%-nyi történet maradt a mangában. Ezt múlt hónapban mondta ha jól emlékszem
Most ez ki tudja hány fejezetet jelent még én 4-5-re tippelek.
#rdanika, utána gondolva, szerintem a Páncélos, azaz Reiner egy ideig még tuti élni fog, mert a trailerben is szerepelt, egy pincében, ha minden igaz.
Ami nekem furi volt az első részben, hogy az a Falco gyerek, amikor magához tért, tökre olyan szitut ábrázolt, mintha olyasmire emlékezne, amit a felderítők csinálnak (karddal a kézben repülni).
A felderítők ilyen nyílt terepi harcból aligha kerülnének ki győztesként a lőfegyverek ellen! nagyon le vannak maradva technológia terén..na meg persze információk terén is! kíváncsi leszek hogy átállnak e a lőfegyveres harcra vagy maradnak a kardos harcnál amihez értenek!
tyber16 írta:
walkerx900- ha arra gondolsz hogy az anime is ugyanúgy fog véget érni mint a manga akkor igen az anime is zárni fogja
A bibi ott kezdődik hogy a manga havi megjelenésű és tippre szerintem tavaszig még elfog tartani. Ugye az 4 fejezet, tehát 4 hónap. Az anime pletykák szerint 16 részes lesz tehát vagy szünet lesz és később kap egy part 2-t vaagy előbb véget ér a manga és az anime is szépen feltudja dolgozni előbb.
Én arra tippelnék hogy az anime szünetre megy és ősszel kap egy folytatásos 2. etapot ami befejezi a történetet. Minden azon múlik hogy a manga mikor ér véget. Az író szerint 1%-nyi történet maradt a mangában. Ezt múlt hónapban mondta ha jól emlékszem
Most ez ki tudja hány fejezetet jelent még én 4-5-re tippelek.
A projekt gazdájaként szeretném leszögezni a kérdésáradatot megelőzvén: az Attack on Titan 4. évadának epizódjai rendszeresen vasárnap jelennek meg, 18:00 óra körül már elérhető a nyers (RAW) videó, tehát amihez nincs angol nyelvű felirat. Ergo dolgozni nem tudunk vele.
Két külföldi csapat van, akiknek a munkájára várunk:
Ugrás a fórumra: |