alf0 de menő az avatarod Azt hittem már csak én maradtam itt olyan aki szerette a Bleachet
[NKWT] Publikálások, megjelenések
Szia!
Jelenleg nincs felé érdeklődés.
Viszont ha beírod a keresőbe, hogy "solo leveling manhwa magyarul", az első találat egy olyan weboldal lesz, ami rendszeresen fordítja az újabb részeket, és már a 80.-nál tart.
Jaeger írta:
Burn the Witch
favatti írta:
Mostanában úgy vettem észre hogy a Boku no hero manga egy kicsit mostoha gyerek lett vagy szándékosan vártok 2-3 rész előre?
Választ is előre is köszi.
A projekt gazdájaként szeretném leszögezni a kérdésáradatot megelőzvén: az Attack on Titan 4. évadának epizódjai rendszeresen vasárnap jelennek meg, 18:00 óra körül már elérhető a nyers (RAW) videó, tehát amihez nincs angol nyelvű felirat. Ergo dolgozni nem tudunk vele.
Két külföldi csapat van, akiknek a munkájára várunk:
Lassan itt az újév, ráadásul szünetre is vonult minden animesorozatunk, és újak indulnak januárban... épp ezért fontosnak találtam írni egy rövid összefoglalót, hogy mi várható januárban:
Nanatsu no Taizai: Fundou no Shinpan (4. évad) anime évadnyitó epizód megjelenési időpontja: 2021. január 6. szerda
Magyar felirat: Tapion-sama
Yakusoku no Neverland (2. évad) anime évadnyitó epizód megjelenési időpontja: 2021. január 7. csütörtök
Fordító: viri | Lektor: Kaukazusi Gyikember | Formázó: Ningen
One Piece anime következő epizód megjelenési időpontja: 2021. január 10. vasárnap
Boruto: Naruto Next Generations anime következő epizód megjelenési időpontja: 2021. január 10. vasárnap
Fordító: Suna no Sasori | Lektor: Papirtigriske | Formázó: Rakfely
Attack on Titan (Shingeki no Kyojin) anime következő epizód megjelenési időpontja: 2021. január 11. hétfő
Dr. Stone: Stone Wars (2. évad) anime évadnyitó epizód megjelenési időpontja: 2021. január 14. csütörtök
Fordító: kispirics | Lektor: alf0 | Formázó: Rakfely
Jujutsu Kaisen anime következő epizód megjelenési időpontja: 2021. január 15. péntek
Fordító: joshx05 | Lektor: Kaukazusi Gyikember | Formázó: Tomello
Kemono Jihen az előzetes alapján reméltem, hogy felkelti valakinek itt az érdeklődését
Vagy amugy nem egy jó műről van szó? Nem ismerem igazán. Kicsit mintha a Jujutsu meg a Kimetsu no Yaiba keveréke lenne.
Ugrás a fórumra: |