Köszi a fordítást!
Boruto manga
Kövi részben legalább megtudunk valamit talán Boruto szégyenlős szeméről, ami csak akkor villan meg, amikor senki nem látja
Nekem tetszett a fejezet. Kiváncsi vagyok arra, meglépik-e Naruto halálát, vagy lesz-e valami kiskapu. - Örülnék a kiskapunak, hiszen ott van még Jiraya klónja is. Ha már megölik, találkozzanak valahogy! ( Ha már az animében nem hozták vissza mert a teste a tenger mélyére süllyedt )-(mégis, valahol, valamikor sikerült elvenni a dns-ét ) szóval én örülnék azért egy találkozásnak kettejük között
Boruto szeme az biztosan Momoshikié volt, és vagy megöli Ishikit, vagy fogalmam nincs mit akar tenni. Mondjuk az számára is problémás lenne, ha Kawaki tárolóvá válna. Így biztosan segít elpusztítani, még ha önös érdekekből is. Már csak Naruto a kérdés. Meghal? Vagy lepecsételik valahová? Ahol életben marad addig, míg ki nem találnak valamit?
Hiszen azt tudjuk, hogy a bijuuk is meghalhatnak a Jinchurikivel együtt, de míg a jinchuriki meghal, addig Kurama újjá születik.
Igazából nincs konkrét elképzelésem arról, hogy melyiknek örülnék jobban. Narutot iktassa ki, de akkor végleg, vagy kiskapu árán életben tartsák de ugyanazon az elven mintha meghalna és XXY részig nem látjuk így sem, úgy sem. Végül is mind1. Ez már Boruto története, nem az övéjük. Tudni kell túllépni rajta. Persze, szomorú lennék ettől függetlenül, ha meghalna, mert mégis csak Vele kezdődött a történet. Vele együtt nőttünk fel.
ui: Ha Jiraya klónja "szerződésben" áll a békákkal, hogy lehet, hogy egyik sem értesítette pl. Narutot hogy te figyelj... Jiraya bár meghalt de itt van mégis... XD fura
Azért egy kicsit elgondolkodva Momoshikinek se annyira érdeke Ishikit megölni! Mert hogy csak létre kéne hozni egy isten fát. Ahhoz meg csak kell egy áldozat! Lényegében úgy használhatná fel őt ahogy az akarta őt.
Amúgy én is arra tippelek valahogy megoldják hogy Narutó ne haljon meg. Korai lenne még sok szempontból is.
Sasuke meg tényleg kész csalódás maga a sorozat kezdete óta. Meg se közelíti régi erejét, pedig pont neki kéne nem?
Hol az amaterasu pláne a susanó? Semmi olyan nagy technikát nem használ az itteni erősebb ellenfelek ellen.
Köszi szépen a fordítást!
Menőek voltak Naruto mozdulatai az új formában, csak kár hogy ezt kb 1 percig bírta, utána már meg is csappant az ereje. Addig legalább alázta Isshikit. Azzal vitatkoznék hogy Momoshikinek nem érdeke elpusztítani őt, az Ootsutsukik eddig nem úgy tűntek mint akik nagyon törődnek egymással.
Ami tettszik nekem ebben a mangában úgy amblokk, hogy elég sok benne a taijutsu, Narutoban is volt persze, de inkább ninjutsukkal ötvözve. Ami viszont nekem sem tettszik, ahogy fentebb is írták, hogy Naruto és Sasuke ereje eléggé nincs kihasználva úgy érzem. Ahogy kikaptak Jigen ellen is, utána meg kiderült h Isshiki még erősebb szóval kb. sanszuk se lesz....értem én hogy ez másik történet, nincs is ezzel baj, ha rendesen kezelik az erejüket.
Kíváncsi leszek én is Narutora, egyik kedvenc anime karakterem ever, nagyon rég vártam úgy fejezetet mint a mostanit, ezért remélem hogy nem húzzák, és a kövi részben megválaszolják mi lesz vele, ne húzzák tovább a madzagot.
Nagyon vártam ezt a fejezetet, illetve a manga utóbbi időszakát. Olvastam alapítóatyánk levelét és azt kell, hogy mondjam igaza van és megértem a keserű szájízt. Én már nagyon rég óta velük vagyok és követem munkájukat. Látván, hogy ez a 14-ik évforduló, rájöttem, hogy a kezdetektől
Sokat én sem írtam ugyan, 1-1 köszönömöt vagy érdeklődtem, hogy mi mikor fog kijönni. Leginkább Naruto és Attack on Titan miatt látogattam őket.
Nem vagyok az a nagy billentyűhuszár, de munkátokra mindig is elismeréssel és hálával tekintettem, még ha ezt ki nem is fejtettem irányotokba.
Valószínűleg sokan vannak még így szóval ne szontyolodjatok el
Ez úton szeretnék sok szép pillanatot, tapasztalatot és örömöt kívánok a régi és új csapattagoknak!
Köszönöm a sok éves fáradalmas munkátokat és sok sikert a továbbiakban is.
Ui.: Gratulálok a családalapításhoz! Erőt, egészséget! (Ha jól sejtem ez van a háttérben )
Ugrás a fórumra: |