Ugyan ezt tegnap kellett volna, de most bepótlom, szóval Boldog Születésnapot Naruto-kun.hu! A füled érjen bokádig, a t.... ; trapp-trapp, ezt a mondatot asszem nem fejezem be. ; Jobban járok én is, meg ti is.
Elég sok gondolat megfogalmazódott bennem, szóval gyorsan ki is írom magamból, mert különben elfelejtem a fenébe. Tudjátok, az aranyhal memória. Vacak dolog, no. 14 év, mi? Hát az kérem, sok idő, meg ha úgy nézem, akkor gombócból is sok, nem csak évből. Közérdekű közlemény, de én például kábé ennyi idősen találkoztam először ezzel az oldallal, amikor egységsugarú animenézőként; értsd úgy, hogy néztem a Sámán királyt (ezennel bemutatom a kapudrogomat), meg az akkortájt szinkronnal megjelenő Narutot (ja, akkor még a Jetixen futott botrányos szinkronnal, de hát na, ez volt, ezt kellett szeretni. Mondjuk finoman jegyzem meg, a rá egy évre megjelenő Animaxos verzió sem volt sokkal kevésbé botrányosabb). Nade, vissza a Narutohoz, szóval néztem, aztán egy ismerős mesélte, hogy "Ja, amúgy vannak olyan részek, ahol Naruto már felnőtt." Mondom, aha, kamuka ez úgy ahogy van, de aztán valami miatt mégiscsak rákerestem Videoplayeren (kis megjegyzés: Kölköknek mondom, ez egy videómegosztó volt annó, még a hőskorban, amikor csak egyel voltunk fejlettebbek a botnál, krumplinál meg a betárcsázós netnél. Olyan igazi kaputelefonos minőség volt és állandóan akadt, más szóval egy 1-től 10-ig skálán valahol a "Hogy lehet valami ennyire ótvar?!" magasságában helyezkedett el.) és láss csodát, tényleg. Aztán rászabadítottam egy keresőt, ami elvezetett ide, a Naruto-kun.hura. Örültem is a fejemnek, hogy de jó, mit találtam, egy indok, amiért passzolni lehet a házit. (Régi szép idők... *sóhaj* Mondjuk ennyi idő elteltével csak annyi változott, hogy a melóban nézek rá a honlapra és nem a suliban. XD) De számomra a függést és a komoly anime/manga rajongást a Bleach indította el. Jajajajaja... tudom, hogy én mennyit ütöttem-vágtam azt a szériát, te jó ég.
Ha már Bleach, na én miatta kezdtem el fórumozni, a kezdőlapom meg a Bleachhun.hu volt. Tudja még valaki, hogy ilyen is volt? Nem?! Hát jó... Szépen megtanultam a netikettet, meg azt, hogyan kell szofisztikáltan és tök polkorrekt módon, egy angyali mosollyal az arcomon elküldeni valakit a vérbe. Na... ennyit az érdektelen információkról. Fárasztó volt idáig elolvasni, ugye? Hát leírni is. xD
A fórumozás kapcsán azt mondhatom, hogy én viszonylag szerencsés vagyok, mert azon projekteknél, amiken én is dolgozom, van némi aktivitás. Mondjuk én sem mindig erőltetem meg magam egy-egy hozzászólás megírására, mert nem feltétlen kapok érdemi választ rá és akkor csak ott árválkodik szerencsétlenem hetekig. Nem fogok megróni azért senkit, hogy nem fórumozik, de attól még sajnálom, mert anno nagyon jó kis beszélgetések mentek. Egyébként, ha valaki nem tudná, én vagyok az az tök, aki a Boku no Hero mangát lektorálja, illetve általában miattam kerül csak este 8-9 tájékán kiadásra a Boruto anime. Ezt csak azért mondom, hogy ne a projekttársakat savazzátok érte. Mondjuk ha lehet, engem se, mert... mert... na, hát érted. Igyekszem. Ja, meg én vagyok az az arc, aki hetente beleáll a Boruto animébe és ennek tetejében még azokat a hüle hírszövegeket is én szabadítom rátok a Boruto animénél. Ejha, de sok mindent gyóntam meg. xD
A munkámmal kapcsolatban, azért a komoly érdemi részét nem én végzem, hanem a fordítók, beszerkesztők és a formázók. Igen gyakran én is csak lesek, hogy milyen dolgokat hoznak össze, megemelem a kalapom előttük én is és teljesen megértem, hogy hiányzik a visszajelzés. Mármint a kulturált visszajelzés, nem az egyenesági nőnemű felmenőbe való visszaküldés, mert az aztán ritka szép gyomros tud lenni. Tudom, mert követelték már a fejemet (meg az "állásomat" xD) hiba miatt, ami neeem, nem szándékosan maradt benne, csak nem mindig tudok úgy odafigyelni, ahogy kellene, de igyekszem.
Egy szó, mint száz, én is hiányolom az érdemi kommunikációt, mert egy jó vita igen konstruktív tud lenni.
Na kérem... egy ilyen összeszedetlen szócsokor után még egyszer Boldog Szülinapot kívánok az oldalnak, majd nyomok egy Balra át!-ot és távozok a színről, ugyanis hiába a hómofisz, ha a meló meg a főni szerint már tegnapelőttre kellett volna.
Pacsi,
Tigris
U.i.: Ha ezt te komolyan végigolvastad, akkor őszinte részvétem. De azért remélem, nincs harag.
No risk it, no biscuit
This is the way