Nem, kilépett és valahol máshol él. Valentin-nap visszament, hogy elmondja a szándékát Kaguyának, hogy szeretne Miyukinak csokoládét adni, de csak, mint barát. Ott mondta Kaguya, hogy nem rendelkeznek elég személyzettel, amire Hayasaka mondta, hogy nem örült volna, ha nélküle is boldogulnak.
Az Ishigami-szál el lett húzva, ez a bajom. A szexes résznél már le lehetett volna zárni, de mivel a cseresznyevirágzásról volt azt hiszem szó, márciusig kellett várni a végére, ami jó 70 fejezetet ölelt fel, minimális fókusszal a karaktereken. A tanulság nyilván az, hogy nem lehet erőltetni a romantikus érzések születését, hiába vagy jó véleménnyel valakiről, de erre nem kellett ennyi fejezetet elpazarolni véleményem szerint. Tsubame, mint egy eszköz, kiíródott, de ingyen tisztára mosta Ishigamit.
Iino szerintem alapjáraton magányos. Erre sok a bizonyíték. A szülei nincsenek otthon, sokat olvas, egy óriás plüssmackóval alszik, ami átöleli, óvodás képe van a szerelemről. Osaragi is megjegyezte, hogy elvonja, elvonta Ishigami figyelmét, amikor megtudtuk, hogy Osaragi is érez, vagy érzett valamit Ishigami iránt, de Iino miatt nem próbálkozik, de nem is akarja, hogy Iino révbe érjen a kárára. Nem akarom lesarkítani arra, hogy Iino csak figyelemre vágyik, viszont az tény, hogy innen ered a vonzalma főként, abból, hogy Ishigami törődik vele, ugrik a csesztetéseire. Miyuki szerintem nem volt veszélyben, mert neki az extra jelölt az Fujiwara volt.
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."