Bastian
Naruto-Kun.Hu Team
Moderátor
Megint kijátszod az "angol nem tudás" kártyáját, amit múltkor is számon kértem.
Már ne haragudj, de képek alapján hogy várhatod el, hogy bárki azt mondja, hogy ismered a művet, vagy hogy neked van igazad? Tőmondatokat fordítasz le Guglival, minden mást semmibe veszel vagy nem tudom, de ugyanazt látom, mint a Kaguya esetében. Felületes, hiányos információkat, és nehogy azt hidd, hogy nem vettem észre, hogy szándékosan még csak meg sem próbálod megcáfolni némely állításomat. Nem tudod megcáfolni, mert minden úgy történt, ahogy leírtam, de próbálsz hülyének beállítani. Nem szép dolog. Azt pedig erősen kikérem magamnak, hogy "mind tévedés". Várom sorról-sorra, részletesen, hogy milyen tévedéseket vétettem. Ha annyira beszélgetni akartál erről a nem érdekes műről, akkor gondolom nem nehéz számodra a feladat.
Nem, nem tudják a nagyik az igazságot. Még csak fel sem merült bennük a gondolat, hogy Nisekoi módra tolják, de a hazugság ettől még hazugság. Ahogy írtam, az már korábban be lett mutatva, hogy a női főszereplő nagymamája szereti az unokáját, ezért nem gyűlölné meg az igazságért. A tényen viszont nem változtat, hogy nem volt képes őszinte lenni vele. A férfi főszereplő nagymamája meg csak örül, hogy a semmirekellő unokája valahogy összehozott egy nőt, és máris házasságba kergetné a csávót.
Nem tudom, hogy hol látod a "kurvát" vagy a "prostit", de nem szerepel az előző hozzászólásomban. Szóval ne tereljél ezzel, mert még csak köze sincsen ahhoz, amit írtam. Ha mindenáron be akarod hozni, akkor válaszolj erre a nagyon egyszerű kérdésre: A férfi főszereplő és a masnis lány is eleget keres azzal, hogy egy karaoke helyen takarít, még akkor is ha extra műszakot vállalnak el. A masnis lánynak volt elég önbecsülése, kilépett a melóból. Szóval a kérdésem az, hogy ha egyszerű takarítással vagyonokat lehet keresni, akkor a női főszereplő miért nem hagyta már ott az ügynökséget és nézett más, tisztességes munka irányába? Referenciának elmondanám, hogy a csávó forintra átszámítva 260.000 Ft-ot költött legalább a csajra, és ezt csak a legutóbbi bérlésnél. És ezt az összeget a karaoke melónál kereste meg, pár nap alatt. Egy színi tanoda egy évre nem kerül ennek az összegnek a felébe sem.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)