Leszámítva az első szavazást, Bakugou a manga koronázatlan népszerűség-királya immár zsinórban 4 alkalommal, decemberben jöhet a következő. Nincs az az Isten, hogy Horikoshi véglegesen kicsesszen a fejőstehenével, ha pedig csak ideiglenesen veszítené el, annak meg értelme nem lenne, újabb hamis feszültség.
Az 5. évad egyébként áprilisban startol.
"Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba."
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Azért az elég tökös húzás lenne, ha Bakugou bukná a képességét, de azért a kisördög énem borzasztóan megnézné. Szeretem, imádom, de azért érdekes lenne látni egy olyan forgatókönyvet, hogy ez megtörténik. Főleg, hogy milyen hatással lenne ez Dekura, vagy akár Todorokira is.
Á ez kész! Pezseg a vérem. Naruto kopi viszont a narutoban ez az egyik legjobb jelenat és ugyanakkor itt is nagyon-nagyon jovolt így megbocsátva. Istenek Katsukinak ne legyen semmi baja különben nekem itt fellegzett be a boku no hero. Pedig a Naruto óta, ami az első és máig a kedvenc animém, nem éreztem ilyet pedig nem 1 jó anime van ami meg is fogott. Jujj de rég éreztem ilyet.
Á ez kész! Pezseg a vérem. Naruto kopi viszont a narutoban ez az egyik legjobb jelenat és ugyanakkor itt is nagyon-nagyon jovolt így megbocsátva. Istenek Katsukinak ne legyen semmi baja különben nekem itt fellegzett be a boku no hero. Pedig a Naruto óta, ami az első és máig a kedvenc animém, nem éreztem ilyet pedig nem 1 jó anime van ami meg is fogott. Jujj de rég éreztem ilyet.
" A testem, csak úgy magától mozdult"
Magyarázd már el légyszíves hogy ez hol Naruto copy...?
Kaminoban is használta AFO ezeket a kinyúló izéket. Ha nem akarja akkor nem lop el ezzel semmit. Szóval szerintem megvan Bakugo képessége csak megsérült.
Érdekes amugy ahogyan AFO ott van Tomura fejében? Kicsit olyan ez mint Orichimaru nem?
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
Itt gondolom sokan azért gondolnak a képesség eltörlésére, mert ugye a One for All-nak lett címezve az a pár kinyúló cucc, csak aztán véletlenül Bakugou útba került. És ugye erdőtűz ellen nem vizipisztollyal mész.
Jaeger írta:
Érdekes amugy ahogyan AFO ott van Tomura fejében? Kicsit olyan ez mint Orichimaru nem?
Deku átpasszol majd pár képességet Bakugonak. Itt olvashatáttok először
Akkor 286....
Ezeken a jó minőségű képeken látszik azért, hogy Deku keze meg lába elég rossz állapotban van. Bár a lábában nem vagyok biztos ha a lebegést használja az lehet okés.
Deku kicsit ragel majd pedig megnyugszik...
A mester szagából kettő van is érdekes utalás Azt hiszem Dekunak nem kell félni Gigantomachia-tól.
Szerkesztette: Jaeger - 2020.10.10. 22:19
"I'm not fighting because I want to win. I'm fighting because I have to win!"
A manga következő fejezete mikorra várható? Mert már legalább 2 hete semmi hír felőle...
Az a nagy harci helyzet, hogy - bár sokszor hangoztatjuk, sosem elég - a csapat minden egyes tagja tanuló vagy dolgozó ember, akárcsak Ti. A fansub tevékenységet teljesen ingyen és bérmentve, mindenféle javadalmazás nélkül csináljuk. Egyetlen dolog van, ami hajt minket, ami előre viszi a kedvünket, ami motivál: az a Ti, azaz a látogatók visszajelzései. Akár egy "kösz, bmeg" is azt tudja éreztetni velünk, hogy érdemes csinálnunk. (vicceltem, ilyet ne írjon senki, mert szabályzatba ütközik, köszi)
Teljesen felesleges kapkodnunk, vagy ostoroznunk a mangákon/animéken dolgozó csapattagjainkat, mikor azt tapasztaljuk, hogy a kb. 15 projektünkből 2-3 az, amiről
1) egyáltalán beszélgetnek 2-en 3-an a fórumunkon
2) aminek a fordítását legalább 1 ember megköszöni.
Ezzel az igencsak hanyatló tendenciával egyenes arányosságban csökken a lelkesedésünk is, hiszen míg egy-egy fejezetet letöltötök/elolvastok sok százan vagy akár ezren, addig a fórumtémák szinte konganak, néha-néha beköszön a nagy semmibe egy-egy ember. Ezek után úgy érzem, jogosan gondolom és jelentem ki azt, hogy nem kell csodálkozni se a csúszáson, se azon, ha egyik pillanatról a másikra megtriplázódik a felfüggesztett projektjeink száma.
Ettől függetlenül dolgozunk a fejezeteken, elviekben ma késő este ki is kerül 2 teljes fejezet, illetve egy extra. Csak míg mi "vesszük a fáradságot" akár 3-4 fővel is, hogy órákat beleölve elkészítsük Nektek, addig a nagy többség ~10 percet nem szán arra az életéből, hogy írjon egy fél mondatos véleményt az adott fejezetről. Így nem sok értelme van elhagyni a hajunkat és az eszünket (most még csak) hogy megkapjátok (előbb-utóbb pedig hogy egyáltalán folytassuk-e).
Kicsit depresszív a hosszúra nyúlt hozzászólásom, de veszítettünk már el csapattagot azért, mert több napnyi (!) munkaórát belefektetett egy adott projektbe, és kapott érte... ja, nem. Még egy árva "köszi" se került be a projekt fórumtémájába, nemhogy véleményezték volna a projektet, neadjisten a munkáját. Egy szónak is száz a vége: itt van még a hajó, de ha Ti, látogatók, nem tömitek be a léket (rajtatok múlik...), akkor előbb nem utóbb pacsizhatunk a tengerpopóval és Triton királlyal.
A felirat sosem késik. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akarjuk.
Ezt az ötletet én is támogatom Jaeger. Ugyanis bár lehet valakinek újkeletű lesz, én az animék formázásába nem kevés órát fektetek. Szoktam járni azokat a fórum témákat amiknél a csapatban a formázó vagyok, de legtöbb esetben csak a fordítást köszönik meg az emberek. Még egy lelkesítő levelet, vagy név említést se láttam magamról, pedig már 3 éve vagyok Naruto-Kunos.
Borzasztó azt olvasni csupán hogy: Online mikor várható a rész? Tudja valaki mikor lehet letölteni? A másik csapat már kirakta indára, ti hol tartotok?
Ezek csak töredék kérdések amik hírtelen eszembe jutottak, de sztem értitek mire célzok. És nem csak az én, hanem a többiek nevében is mondhatom, csak ti önthettek belénk lelket azzal, hogy írtok ide/amoda valamit.