Attack on Bastain a Kanojo, Okarishimasu témát törölted ?
Van itt valaki, aki követi ezt a érdekes művet? ^^Hallom jön season 2 .
Anime/Manga hírek
dungeonlord írta:
Bastain
Mint mindig
Aha, de ettől még nem fogok szeretni Kínát ,viszont a 2.évados hírnek nagyon örülök.
A törlés nem zavar, de fontolóra vettem még1x megpróbálni, hátha az anime után lesz pár érdeklődő .
Egyelőre még kitartok a védelmében, mert ha ügyesen vezeti fel az író , akkor az egyik legjobb románc lehet .Reméljünk a mostani fejezetnél megteszi azt a lépést, amire 2.évet vártam .
Próbálkozz a szezonos témában, hátha.
Viszont nem lesz az egyik legjobb. Soha. Hívhatod "lassú építkezésnek", vagy nem tudom, hogy minek nevezted legutoljára, a TÉNY az, hogy az 1. fejezet és a mostani között a sztoriban eltelt 1,5 év. Itt már nem illő, hanem a béka segge alatti elvárás, hogy a két főszereplő legalább barátok legyenek, de még az sem történt meg. Csak szomszédok, meg a szokásos mutyi arról, hogy bérelhető barátnő és kliens az ő viszonyok. Ez egy mérgező kapcsolat unszimpatikus karakterekkel, mocskosul sok időhúzással, erőltetett empátia leerőszakolásával az ember torkán, valamint rengeteg, karakterek által nem szabályozható külső szabotázzsal, nehogy bármi változás történjen ebben a tökéletes gépezetben, amit a szerző a művének nevez.
Hey! Bastian biztosan tudsz róla, de a SAJÓ új filmet kap
Mondjuk kicsit csalódás lehet a rajongóknak, hogy egy új évad helyett a Progressive csak egy filmet kap. Ott mit tudnának bővebben kifejteni?
https://www.youtu...vh-zhfTepA
Most hálás vagyok az A-1-nek, hogy nem szúrták ki újabb évaddal a szememet. Komolyan mondom, bearanyozták a napomat. Anti-fejés FTW!
Rám akarsz ijeszteni, Avaren? Mert akkor sikerült.
A 6-7. szinten kullognak az utolsó megjelent novelben, ha minden igaz.
Csak olyan lassan halad a Progressive, hogy ilyen tempóban nem nagyon fog eljutni a 75 szintig
Accel World-ről nem nagyon hallottam mostanában ott mi a helyzet? Az nem elég népszerű? Gondolom ahhoz lenne bőven anyag, de nem nagyon készítenek hozzá animét vagy moviet.
Vagy rosszul tudom és azt nem vitte tovább?
Az is fut még, de évente ha foglalkozik vele. Nem tudták az emberek a kövér főszereplő helyzetébe képzelni magukat, a főhősnő pedig deszka, így A sunáék nyertek, az Accel World meg lélegeztetőgépen van.
Miért van olyan érzésem ,hogy ez a film csak egy előzetes a sorozathoz ? Mert nem egyszer találkoztam olyan animével, ami film vagy 1.órás specail kezdtek .
Kötve hiszem, hogy a hype és a sok első évados kritika még1x megismétlik ugyanazt xD. .Elsőre nem tetszett a film szó, de ha utána jön az évad , akár még jól is elsülhet.
Ugrás a fórumra: |