Beast Jeans az vagyis a 3. Számú hős. Gondolom ő lesz a megmentő és kap egy hatalmas belépőt.
Boku no Hero Academia manga - Spoiler és annak megbeszélése
Egy sima hős kevés lenne. Szerintem tuti nem All Might mert ha Eri visszapörgette volna akkor nincs értelme annak a mondatnak, hogy még nem regenerálódott 100%-osan a tested.
Nem lehet tudni szerintem
Bastian írta:
Dabi vélhetőleg azért van a hátán, mert Endeavorhoz és Todorokihoz kell mennie a nagy leleplezéshez.
Így igaz, ezért is csalódáskeltő.
A másik része Endeavor "szennyesének kiteregetése". Ezzel is elkésett Horikoshi. Dabi tart egy csodálatos előadást, amit közvetít a TV-ben arról, hogy Endeavor módszerei miatt lett ilyen, pokol volt a gyermekkora. Próbált neki megfelelni, de apuci figyelme a kis bábjára, Shoutora irányult. Dabi próbálta megölni a kedvencét, de Endeavor eszméletlenre verte. Szóval a nyakába varrja, hogy miatta vált olyan emberré, aki már 30 emberrel végzett, tönkretéve a hősi hírnevét.
Az olvasók ezt bólogatva elfogadták volna, DE:
- Egyrészt Dabi erkölcsileg nincs olyan helyzetben, hogy mások felett ítélkezzen, mert abszolút nem anti-hős, hanem negatív karakter. Még akkor sem, ha elfogadjuk, hogy tényleg Endeavor miatt lett ilyen.
- Másrészt Endeavort rühellték az olvasók elég sokáig. Ha kiteregette volna ezt 100 fejezettel korábban, vagy All Might visszavonulása után, sokan ujjongva ették volna Dabi szavait. Mostanra viszont nagyon vaskalaposnak kell lenni, ha Endeavort kizárólag az első 50 fejezet figyelembe vételével bitófára küldené valaki.
Nálam sokáig maradt is az utálat Endeavor iránt, de fokozatosan épült le, mondhatni megbocsátottam neki, most amit Dabi elmondott, semleges, nem váltott ki semmit, tudtam. A szennyest pedig egy személy miatt bánom. Az anyja végett aki miatta lehet megint visszaesik
Sziasztok!
Ha lehet bekapcsolódnék. Én személy szerint örülök, hogy végre ez a Dabi/Touya téma tisztázva lett. De...
Lehet ezzel egyedül vagyok, de én vörösnek gondoltam eddig Touyát. Az animében is (most nem meg mondom melyik részben), ahol volt emlékkép/bevillanás Endeavor gyerekeiről, jól látható volt egy kisfiú, vörös hajjal. Akkor sokan mondták rá, hogy ő Touya, bennem is így rögzült...
Na, mindegy.
Egy kicsit nekem most kapkodva lett behozva ez az egész, hogy megjelenik Machia hátán és hirtelen világgá kürtöli, ki is ő, nekem olyan, "legyen már meg ez is" érzés olvasni ezt. Sokkal izgalmasabb lett volna, ha Hawks-tól tudják meg az összecsapás után mondjuk a kórházban, hiszen Dabi neki is elmondta, ugye, amit akkor ki is feketéztek, így annak nem sok értelmét látom, hacsak nincs még valami egyéb infó, ami szupertitkos...
Még egy gondolat a Deku vs. Shigaraki szálról: nagyon remélem legalább Karácsonyig lezárják ezt az összecsapást, mert már gyakorlatilag április óta tart, és tényleg, nem mondom izgalmas és fordulatos dolgok voltak benne, de már kezd kicsit erőltetett lenni. Még egy csavar, még egy új képesség, még egy új ellenfél... Valahogy manga vége szaga van, pedig még biztos nem tartunk ott. Legalábbis, akkora a történet körül a hype, hogy kár lenne.
Ti hogy látjátok?
https://naruto-ku...mia/249/16
https://naruto-ku...mia/039/13
Az animében valóban vörös. Lehet, hogy csak a hasukra csaptak, vagy tudtak már a Dabi dologról, de nem gondoltak az extrém hajfestésre, a vörös --> fekete pedig észszerűbbnek tűnt. Itt, és az anime által használt jelenetnél viszont egyértelműen fehér, ha az Endeavor és Shouto hajában lévő fekete (vörös) részeket nézzük a többiekhez képest.
Én nem látok felhajtást. Egy hosszabb csata utolsó fázisaiban vagyunk látszólag. Megremeghetett a hősökbe vetett hite a társadalomnak, de korántsem olyan szinten, amennyire ezt egyesek prognosztizálták a "sötét kor" elméletekkel. Ha a gonosztevők visszavonulnak, azzal nem fog semmi sem változni. Nem veszítenek, de nem is nyernek.
Ott nem járunk, hogy visszakarnának még vonulni.
Heti fejezet:
https://www.manga...ademia-290
Aranyos, hogy Bakugo teljes győzelmet akar amit azt hiszem All Might mondott, hogy ő meg Deku képes lehet rá.
Csak sajnos mindketten kb halálos állapotban vannak.
Néhányan pecegetik, hogy Endeavor akár meg is halhat most. A mostani bejelentés nem tesz jót a hírnevének és ha tényleg komolyan rájuk támad Dabi Endeavor jelenleg olyan állapotban van, hogy nem győzhet.
Ki lehet vajon a meglepetés hős akit várunk? Az utolsó panel az rá utalna?
Exkirion írta:
Hát, senki meglepetésére kiderült ki Dabi-
Azért az egyértelműséget félretéve, jól fel volt építve szerintem hogy ki ő és nem a semmiből jött. Ezért azért dícséretet érdemel Horikoshi-sensei.
Bastian írta:
több szemöldökráncolós dolog szól ellene, mint mellette, többek között az, hogy a családtagjai nem ismerik fel.
Ugrás a fórumra: |