Pikon-t visszahozhatná már Goku a túlvilágról, ha egyszer már megígérte neki... Jó erősítés lenne a csapatba!
Dragon Ball Super manga (Tilos a spoiler!!!)
Rotcsa írta:
Pikon-t visszahozhatná már Goku a túlvilágról, ha egyszer már megígérte neki... Jó erősítés lenne a csapatba!
Rotcsa írta:
Ő csak egy filler karakter, nem canon
Na Jaeger, ez az ötlet nekem nagyon tetszene, pl. ha így átkerülnének az U6-ba, de ismerve a Dragon Ball-t, sajnos teljesen kizártnak tartom, hogy így történne. Mint mindig, itt is szimplán legyőzik majd Morot, gömbökkel visszaállítják a világ rendjét és mindenki happy.
Lényegében így bárki bármelyik sztori kezdetével becsatlakozhat és nem kell 500+ fejezetet végigolvasnia, ha mindent érteni akar. Jelenleg talán ez és a nosztalgia tartja életben a Dragon Ballt. Meglepetéseket, fordulatokat és újat már nem nagyon tud mutatni sajnos, pedig szerintem lehetne benne még lehetőség. Eddig is a történetmesélés volt a DB gyengéje (nagyjából a Saiya-jin ív óta, előtte azért volt sztori is a harcok mögött, lásd Piccolo Daimaou saga), hát a Super úgy all-in rátett egy lapáttal és már (a Zamasu ívet kivéve) tényleg csak a harcokra (és hajszínekre xD) épül az egész, a többi meg valami bugyuta körítés (Bills, Arany Freeza, U6 torna, Erő Nagytornája, Broly, most meg Moro...).
Nem tudom, mi lesz a következő lépés, de érdemi változást nem várok: jön majd valami erős tag, akit le kell győzni, Goku és Vegeta edzenek, majd felbukkannak mikor már mindenki kifeküdt, aztán Vegeta is földre kerül, Goku meg egy hatalmas csavart követően győz. Utána restart. Max a helyszín, a mellékkarakterek és az ellenfél a változók a képletben, a történet hangyafing és semmitérő lesz. Nem sok hatása lesz a világra, max még erősebbnek érződnek hőseink, akiknek már egy galaxispusztító főistenlegenda se fog megkottyanni, így a nagy csitt csatt dirr durr harcon kívül nincs is értelme történetet írni köréjük, hiszen lassan már a heti 1 körömvágással is univerzumokat pusztítanak el.
Nekem tetszenek az ultraösztönös harcok és az, hogy próbálják bemutatni az angyalokat is. De valóban újat nem nagyon tudnak vagy nem mernek. Esetleg ha a gyerekekre is esne hangsúly, pl, hogy ne csak annyi legyen, hogy Trunks meg Goten elmentek szigetet őrizni. Hanem lenne valami timeskip, amiben kapnának egy kis powerupot. A GT nem tartozik a kedvencem közé, de ott volt egy kis betekintés a Gokun és Vegitán kívüli életre. Elvagyok én a hiperszuperkék Vegitával meg a Migatte no Gokui 5. formájával is, de csak jó lenne egy kis változatosság .
Eléggé kiégetik a rajongók "veszély érzetét" azzal, hogy gyakorlatilag semminek sincs következménye! Dermesztő felrobbantja a Namekot Na és... Visszahozzuk a sárkányokkal....,
Gokut már nem lehet visszahozni, mert Raditz ellen feltámasztották?
Na és? Majd jön egy új Kai akinek olyan öreg szatyor a pofája mint nagyanyám csipkés terítője és majd ő odaadja az életét neki.
Vegita felrobbantja magát? Majd kap ajándékba új életet mert olyan jófej volt...
A Földet Dermesztő felrobbantja és nem lehet sárkányt használni? Na és? Majd adunk Whisnek idővisszapörgetős képességet...
Pusztulnak az univerzumok a nagytornán? Na, majd a szupersárkánynak azt kívájnják, hogy hozza vissza azokat....
(Legalább onnan, a korábban eltöröltekből jött volna valami igazi genyó feketeöves , billiárd-millió éves baszó főgonosz)
Moro egybeolvad a Földdel? Na és..? Majd lesz valami...
Ahogy olvasom a kommenteket és a legtöbben valami újat akartok, nem lehet, hogy ennek az az oka, hogy már túl régóta nézitek? Hogy idősebbek lettetek és ezért másként nézitek a DB-t? Én is az elejétől fogva-még iskolapadból-követem, de nekem még mindig megborzongató, ha Goku megmenti a földet.
Úgyis lesz még harc a többi erősebb univerzummal és figyeljétek meg, majd Jirennel fog össze Goku és úgy győznek.
Ezt a fejezetet olyan rövidnek és befejezetlennek, ugyanakkor feszültnek és fordulatosnak(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Beerust hívja a GP, lool Pedig már vártam valami érdekes hakait!) hat számomra.
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Szerintetek tényleg meghalt Moro?)
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Meg ez a technika a végén Gokunál... ? A szellemi erőből a saját UI energiatestét manifesztálta, amivel megtartotta Morot? Ez igen... szokatlan a DB világában az ilyesmi, pláne Gokutól.)
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz ennek a lezárása a karácsonyi mangában....!!
(Ez egy spoiler. Vidd rá az egeret a megjelenítéshez: Kiváltképp, hogy mi lesz Beerussal )
Ugrás a fórumra: |