A két legvalószínűbb végkifejlet a Yukino féle, vagy a hoppon maradás. IMO
Yui és Iroha japán közegben háttérbe szorul(t) picit.
Tudjátok mit, kukába az összessel, #TeamTotsuka!
jkjk nohomo
Yahari Ore no Seishun Love Come wa Machigatteiru.
Ha az anime nem bánt volna kegyetlenül SakiSakival, akkor simán nyerhetne ő is, és a novel olvasók egyetértően bólogatnának.
Yukinónak az az előnye, hogy ő a #1 drámakirálynő, és ha ezt megspékeljük egy másik ütőkártyával, a családi problémákkal, az általában a siker receptje. -.-"
Nem fogom felvágni az ereimet, ha ő nyerne, csak feleslegesnek találnám ezt a 14 kötetet rá, mert évekkel korábban meg lehetett volna lépni. Nem tudom, Watari min húzta fel magát, de 3 évbe telt az utolsó 3 kötet, ellentétben az első 9 kötet 3 évével. Az utolsó kötet elvileg extra hosszúságú lesz, 536 oldal azt hiszem. Majdnem 200 oldallal több az átlagnál.
Olvastam erről a Karuizawa esetről, de túlzónak érzem a kiakadást.
Az OreGairu adaptációjával az a legfőbb gond, hogy a legtöbb esetben 2 részben dolgoztak fel egy kötetet, ami lehetne akár 4-5 rész is. Ennek következtében Saki vonzódása Hachiman irányába, vagy Hachiman érdeklődése az irányába nagyrészt kivágásra került. Ilyen gyöngyszemekkel együtt többek között:
https://kyakka.fi...6-0671.png
A Karuizawa esetnél meg az van, hogy amikor releváns kezdett lenni a karakter, azokig a részekig állítólag el sem jutott el az anime. Átalakítottak valami fürdőzős extrát, amiben szerepelt, de másnak adták a szövegét. És ebből lett az orbitális hiszti. Pedig az az extra is akkor játszódott, amikor releváns volt már.
----------
2 nap maradt hátra az utolsó kötet hivatalos megjelenéséig, de ha minden igaz, kiszivárogtak morzsák a befejezésről. Tekintettel az animésekre, aki hozzá kíván szólni, az tegye spoilerben.
Igen. 1. évad (1-6. kötet), 2. évad (7-11. kötet), 3. évad (12-14. kötet).
https://www.youtu...sJUP98qr1M
Uraim, hölgyeim, közeledik a vége.
Már 1 hónapja linkeltem. Azóta már a novel is befejeződött.
Ja ,bocs nem látam linket. Már nagyon a finalét.Résszemről mind1,hogy ki nyer,mert mind 3 ugyanúgy megkedveltem . CSak legyen jól megoldva.
Ha valakit érdekel, akkor feljebb linkeltem a mangát,ahol épp 3 .évadnál tart, és újabb fejeztek jöttek .
Egyesítve 2020.10.07 22:11:28:
Eléggé kihalt a téma, de gondolom sokaknak nem tetszett a kiválasztott ^^ .
Egyszer említettem, hogy résszemről mind 1 , hogy ki nyer, ha azt jól megcsinálják . Mielőtt a győztesről beszélnénk, pár szót szeretnék mondani az évadról.
Érezhető volt ,hogy mindenkit beakarnak rakni az utolsó évadban, de szerencse nem ment az anime kárára .
Volt egy hétköznapi rész, volt egy klub tevekénység és a győztes leányzó választás .
Én kifejezetten élveztem a 3.évadot, és ha ez lenne a hivatalosan vége, akkor nem mondanám rossznak, és Yukino győzelmével se panaszkodok .
Bár a vége nem volt rossz, de azért még 1 filmet szívesen megnéznék, ahogy végeznek 3.osztállyal
Résszemről mindenképp pozitívum , hogy megélhetem a végét. Mert ez már ritkaságnak számít, hogy ez a műfaj kapott egy lezárást .
Már csak a Kanojo anime maradt vissza .
Yukino ugyanolyan módon nyert, mint ahogy az adott lány a 5toubun-ban. Ezt nem fogom a jövőben sem támogatni. De ha megpróbálok semleges lenni, ami lehetetlen, akkor nem volt szükség arra, hogy 3 kötettel kitolják a novel befejezését a 2. évadot követően. Kerülgették a forró kását a végletekig, de ettől még nem lett jobban kivitelezve. Watari utólag persze már ki merte nyitni a száját, hogy ez a mű végig a két főszereplőről szólt, mindenki más csak felesleges adalék volt mellettük. Kár érte, kiváló ügynök volt.
Marad az Irohás OVA az anime legjobb része.
Na, na és na!
Ez nem igaz, mert Yukino győzelmi esélyeit szépen felvezeték .Első évadban is lezárható Yui sorsa, hisz meglett mondva, hogy ne a balesete miatt szeresse .Ha netán az író meggondolna magát, akkor résszemről elfogadom a győzelmet, ha azt ügyesen megoldja .
Ezerszer jobb ,mint a Nisekoi vagy 5toubun , még akkor is ha nem szerettem első lány győzteseket . Azonban az utolsó rész eléggé megadta a folytatás lehetőségét . Szóval bármi lehet.
Nem az esélyeivel vannak bajok, hanem a kivitelezéssel.
Yukino élvezhető volt az első évadban, majd a karaktere fokozatosan kifordul, gyengül. Hachiman egy fejlődésen megy keresztül, Yukino ellenben a passzív főhősnők táborába kerül be, ahol nem kell különösebb erőfeszítést tennie a főszereplő irányába, már eldöntetett, hogy a főszereplő belezúgott, ezért próbálja megoldani a nagy problémáit, miközben ő kiszolgáltatott, szenved, semmi sem sikerül neki, kiváltva a védekezési reakciót, hogy az olvasók szeretnék boldognak látni, még akkor is, ha nem tett érte semmit.
Tanuljanak meg az írók nem mindig a dráma királynő kártyához folyamodni, amivel megindokolják, hogy miért nem volt aktív a főhősnő. Ha ki szeretnék váltani a nézők, olvasók empátiáját, akkor normálisan tegyen érte a főhősnő, kezdeményezzen.
Novel szempontjából nem tudok nyilatkozni , viszont anime szempontjából nem tudok egyetérteni.
Ha emlékeim nem csalnak,, akkor hasonló okok miatt kerültek egy klubban, amit feladatról, feladatra elkezdett alakulni valami kapcsolat köztük .Mint pl https://www.youtu...QD2JMrzRRw4:50 jelenet .
Hachima érzéseit a tanárnő nyitotta fel, ami végül az egyik baráttal , a másik szerelemmel zárta.
Sajnos ennél többet nem tudok mondani, mert újra kellene néznem az egész animét .Addig off , de ne érts félre , nem akarom a véleményedet felülbírálni .De 5toubun összehasonlít nagy hülyeség, mert olyan lányok voltak hangsúlyban, akik nem nyertek, itt viszont a nyertes mindig kapott valami felvezetést .
Ugrás a fórumra: |